Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jakou kontrolu tvl? Vezmu kompresor a za dve minuty obejdu všechny kola, ne?? To komtroluješ denně. Zahradu si přizpůsobíš. A ani domácnost zabere vic času, než zahrada s autem. Neboť zahradu nemusíš přes zimu řešit, ale to praní, vaření, uklizeni jaksi ano ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Tak každý to má jinak. Já chci zahradu i užitkovou, i vhodnou pro zvířata. Takže žádný moderní hrůzy s trávníkem na pár mm, které jsou pro hmyz a další zvířata k ničemu. A kontrolu dělám na benzínce a podle toho, jak často jezdím.
A tedy nevím, co bych denně musela v domácnosti na RD dělat, aby mi to trvalo tak dlouho, jak se tady některé snaží tvrdit.
Jo, Luci. 15 minut na mytí auta? Jako komplet:).
Je to i o pochopení a paní chce politovani. A ano, mám také dítě a bylo to náročné dítě a domácnost jde hravě zvládnout, jde u toho i brigáda a dokonce i udělat kurz a jít i ven s přáteli. Chce to pochopení obou partnerů a nezavidet si a nesouperit.
@Paja421 píše: Více
A ona lituje svého manžela, že je pod tlakem, aby finančně zabezpečil rodinu?
Jiste a delaji to kazdy tyden.
Tech lidi, co tohle doma dela, je v dnesni dobe minimum. A odvezt auto do servisu je taky velmi narocna vec. ![]()
Vzdyt ona ji svoji praci zabezpecuje taky.
@Wani píše: Více
Tak je to věc, co zavere čas. Je to asi stejně náročné, jako dát prádlo do pračky, pověsit ho na šňůru. Jen ten servis zabere o dost víc času.
@Wani píše: Více
Opravdu? Tak to tedy může chlap na RD, když jim stačí na život tak málo a jeho vyšší příjem není potřeba na zabezpečení rodiny.
Ty jezdis s autem do servisu stejne casto, jako ostatni lide perou, vid.
@PaníBovaryová píše: Více
No a teď co je nestandardní…stav jejího auta nebo frekvence prani
.