Manžel mi závidí RD, vyměnit se ale zatím nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41251
12.12.25 10:14
@Yasmen píše: Více

já mám mechanika vedla nákupáku - v 9 jsem mu to tam dala, nakoupila si vánoční dárky, dala kavčo se zákuskem a jela jsem v 11hod domů :think: musím hned nahlásit chlapovi, kolik jsem toho kolem auta udělala :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.25 10:44
@Yasmen píše: Více

Tak si pořiď myčku ;)

• Citovat
  • Upravit
2771
12.12.25 11:11
@Anonymní píše: Více

Si pořiď myčku? Já u nás doma nádobí nemeju :jazyk:…mám tedy přidělené praní, a pračku mám, valcha mi přijde neprakticka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
12.12.25 11:33

A co si na takovem aute udelas sama? Vymenis pneumatiky? To se dela dvakrat rocne. To je teda strasna prace. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15547
12.12.25 12:30
@Liberalissima píše: Více

To je jasný, že není :roll: jak jsi to řekla ty :mrgreen: :mrgreen: Škoda mluvit, fakt :mrgreen:
Nene, já nikdy nikomu nedala dítě na víkend :mrgreen: :lol: prostě máš pravdu ve všem, ty dokonalá matko roku. :mrgreen:
Ani na hlavičku ti jistě nic nespadlo. :mrgreen:
Užívej si svátky a neprožívej to tady tak :srdce:

A jó, ono jde o tvoje dítě. Proto tak vyšiluješ…. Hm, díky bohu za to moje. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15547
12.12.25 12:33

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To už je docela směšný, nemyslíš?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.25 12:50
@Wani píše: Více

Spoustu lidí si na něm mění i olej, vymění baterku, žárovky. A i to odvezeni do servisu zabere čas.

• Citovat
  • Upravit
15547
12.12.25 12:53

Jojo, to vše dělají každý den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
12.12.25 12:55

prosím tě jak často ten olej měníte?? 8o a do servisu vozíte auto jak často? to popisuješ jako by jste to dělali každej druhej den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.25 12:55
@Šmoulice píše: Více

Tak nedělají to každý den. Ale nějaký čas to zabere.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.25 12:57
@Keyllah píše: Více

Každej druhej den ne. Ale ročně kvůli něčemu jedu párkrát za rok. Pak pravidelně myčka (ruční), vysát a uklidit v autě, zkontrolovat tlak pneumatik. Ale tak ono to některým asi žádný čas nezabere.

• Citovat
  • Upravit
13993
12.12.25 13:22

Okej, auto nemyju, max jdu občas do mycky. Otazka 10minut :think:. Tlak mi kontrolujou čidla, olej jednou ročně, gumy 2× ročně… jako sorry jestli vysáváš auto stejně casto jalo bydleni, tak jsi divná. Srovnavat domací práce a péči o auto mi přijde jako fakt úlet….
Ani péče o zahradu nezabere tolik času jalo péče o domacnost.. leda bys platila uklizečku, kucharku a pradlenu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
12.12.25 13:24

Máš recht, to ti ročně zabere času :think: to není jako pračka, susička, myčka…ty to vlastně dělaj samy. Taková starost o auto, je někde úplně jinde…asi jako věci okolo „baráku“, když žiješ v paneláku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
12.12.25 13:25
@Pidulka1991 píše: Více

není dotyčný anonym chlap? ani bych se nedivila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.25 13:26
@Pidulka1991 píše: Více

Tak my auto myjeme ručně, zabere to tak 15 minut plus čekání ve frontě. Stará auta čidla nemají, takže si musíš sama zajet na kontrolu. A auto vysávám dost často, protože nechci jezdit v bordelu.
A péče o domácnost mi určitě nezabrala tolik času jako péče o zahradu. Ale jestli pereš na valše, vaříš na peci a nádobí myješ v lavoru do kterého si ohříváš vodu, tak chápu, že ti péče o domácnost zabere hodně času.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex