Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yasmen píše: Více
já mám mechanika vedla nákupáku - v 9 jsem mu to tam dala, nakoupila si vánoční dárky, dala kavčo se zákuskem a jela jsem v 11hod domů
musím hned nahlásit chlapovi, kolik jsem toho kolem auta udělala
![]()
@Anonymní píše: Více
Si pořiď myčku? Já u nás doma nádobí nemeju
…mám tedy přidělené praní, a pračku mám, valcha mi přijde neprakticka ![]()
A co si na takovem aute udelas sama? Vymenis pneumatiky? To se dela dvakrat rocne. To je teda strasna prace. ![]()
@Liberalissima píše: Více
To je jasný, že není
jak jsi to řekla ty
Škoda mluvit, fakt ![]()
Nene, já nikdy nikomu nedala dítě na víkend
prostě máš pravdu ve všem, ty dokonalá matko roku. ![]()
Ani na hlavičku ti jistě nic nespadlo. ![]()
Užívej si svátky a neprožívej to tady tak ![]()
A jó, ono jde o tvoje dítě. Proto tak vyšiluješ…. Hm, díky bohu za to moje.
![]()
@Wani píše: Více
Spoustu lidí si na něm mění i olej, vymění baterku, žárovky. A i to odvezeni do servisu zabere čas.
prosím tě jak často ten olej měníte??
a do servisu vozíte auto jak často? to popisuješ jako by jste to dělali každej druhej den ![]()
@Šmoulice píše: Více
Tak nedělají to každý den. Ale nějaký čas to zabere.
@Keyllah píše: Více
Každej druhej den ne. Ale ročně kvůli něčemu jedu párkrát za rok. Pak pravidelně myčka (ruční), vysát a uklidit v autě, zkontrolovat tlak pneumatik. Ale tak ono to některým asi žádný čas nezabere.
Okej, auto nemyju, max jdu občas do mycky. Otazka 10minut
. Tlak mi kontrolujou čidla, olej jednou ročně, gumy 2× ročně… jako sorry jestli vysáváš auto stejně casto jalo bydleni, tak jsi divná. Srovnavat domací práce a péči o auto mi přijde jako fakt úlet….
Ani péče o zahradu nezabere tolik času jalo péče o domacnost.. leda bys platila uklizečku, kucharku a pradlenu… ![]()
Máš recht, to ti ročně zabere času
to není jako pračka, susička, myčka…ty to vlastně dělaj samy. Taková starost o auto, je někde úplně jinde…asi jako věci okolo „baráku“, když žiješ v paneláku ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
není dotyčný anonym chlap? ani bych se nedivila ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Tak my auto myjeme ručně, zabere to tak 15 minut plus čekání ve frontě. Stará auta čidla nemají, takže si musíš sama zajet na kontrolu. A auto vysávám dost často, protože nechci jezdit v bordelu.
A péče o domácnost mi určitě nezabrala tolik času jako péče o zahradu. Ale jestli pereš na valše, vaříš na peci a nádobí myješ v lavoru do kterého si ohříváš vodu, tak chápu, že ti péče o domácnost zabere hodně času.