Manžel mi závidí RD, vyměnit se ale zatím nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42032
11.12.25 07:11
@Paja421 píše: Více

jako další práci? :think: takže ted má přes den dítko, po večerech a nocích vydělává a měla by si podle tebe přibrat další práci…jako přes den, jo? protože manžel pohlídá? jako že mu dítě nabalí do práce?? :mrgreen: seš solidně mimo, místo abys přiznala, žes to přehlídla budeš vymýšlet kraviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
11.12.25 07:21

Jo no, proč by ne. Spát není potřeba že jo. Stačí když JÍ manžel pohlídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.12.25 07:22
@Keyllah píše: Více

Nemusíte se hnevat. Jak říkám, kdo chce hledá důvody, kdo chce způsoby. Mějte se hezky a nestresujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
11.12.25 07:22

Tak to pak čteme každá jinou diskuzi, protože ona si nestěžuje na peníze.. :think: :think: Ona si stěžuje na to, že má manžel pocit, že když je ona doma s dítětem, musí zvládat všechno v prstem v nose a nemá právo si stěžovat..
Ano, některé to zvládnou i s náročnějším dítětem, ale rozhodně to není povinnost všech žen.
Já sama jsem odmítla celou domácnost mít na hrbu jen já, i když jsem doma a zvládla bych to. A to proto, že doma jsem byla 3 roky (ne celý život), pak jsem se opět zapojila do pracovního procesu, a už vidím manžela, jak ochotně přebírá část úkolů v domácnosti, když jsem to ty tři roky před tím dělala já. Nevidím jediný důvod, proč by domácnost, ve které se vyskytují i další dospělí, měl mít na starosti jen jeden z nich.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42032
11.12.25 07:23

já se nehněvám, jen se bavím tvými nereálnými nápady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42032
11.12.25 07:24
@werajsik píše: Více

a dotyčná ještě navrhuje, aby si zakladatelka k domácnosti, dítku a brigádě po večerech a nocí ještě přibrala další práci, když je manžel ochoten pohlídat :mrgreen: jo a nemá si proč stěžovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.12.25 07:26
@werajsik píše: Více

To urcite, rodiče jsou dva a pokud jsou normální, vždy se domluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16053
11.12.25 07:41
@Yasmen píše: Více

Chlap si může vybudovat super vztah s dítětem, i když na md není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
11.12.25 08:19
@Šmoulice píše: Více

Teoreticky ano. Prakticky je to jiné. A ne jenom k ditěti ale i ke mne a hlavně k povinostem okolo dítěte. Cokoliv od školky přes doktory, každé volné odpoledne, zaměstnání atd. je NÁŠ společný problém. Nikdy jen můj. To v okolí bohužel nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
11.12.25 08:20
@Šmoulice píše: Více

Super je na to flexibilnější práce, manžel je s dítětem dopoledne, uspi ho v kočáře a stejně se na něj večer dítě už zase poctivě těší. Dopoledne uklidím, nachystám věci k vaření a pracuji. Prohodit se by pro nás bylo asi 100tis měsíčně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
11.12.25 08:21

Jakože jinde se lidé nedomlouvají? :nevim: Muz je u všeho, stejně jsem koordinátor já, mám na to povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.25 08:26

Kojenec chodí do školky?

• Citovat
  • Upravit
3162
11.12.25 08:27
@Temnástranasíly píše: Více

Nevím, jak se kde ne/domlouvají, ale když na společné akce dorazí v 90 % jeden z páru, tak je to dost všeříkající… a ano, divný, že zrovna na koordinaci okolo dětí mají v tolika případech „povahu“ zrovna ženy. Ale koordinovat v pozici vyšší manažerky, na to mají povahu „najednou“ muži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
11.12.25 08:31
@Anonymní píše: Více

Na jaké planetě žiješ? Školku/skupinky jsme začali řešit už před narozením dítěte, abychom věděli jaké máme reálné možnosti, vzhledem k tomu, že do státní má šanci se dostat až před 4. narozeninami. (Teď tedy nový zákon, takže má -možná- šanci od 3. narozenin. To uvidíme.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
11.12.25 08:31

Zakladatelka písala, že chlap viac hlídat nechce :nevim: tvoje riešenie na “mám toho toľko, že skoro padám na hubu a chlap to nevidí a zhadzuje ma, ale riešiť to nechce” je “pridaj si viac prace”, však to je absurdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí