Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Maty1989 To by nase manzelstvi uplne znicilo, to se nesmi dozvedet!!!Musim se s tim sama poprat, ne to na nej prenaset…
Držím palce. Snad se nám krize vyhnou, zatím se všechny výměny názorů přešly a jsme v pohodě, ale řešit to nevěrou, to už by bylo moc ![]()
@Maty1989 píše:
Takže je jasné, že chceš být s manželem. Pak je otázkou, zda dělat, že nic a nějak se s tím vnitřně poprat, nebo to ze sebe někdy dostat.
Jestli chce zůstat s manželem, tak se s tím bude muset vnitřně srovnat, jinak by se jí mohlo stát, že jí s velkou pravděpodobností chlap k milenci pošle (nebo jinam). Neznám moc chlapů, kteří tohle dokážou překousnout, zvlášť v situaci, kdy potřebovali, aby jim partnerka byla oporou…
@Fikta píše:
Jestli chce zůstat s manželem, tak se s tím bude muset vnitřně srovnat, jinak by se jí mohlo stát, že jí s velkou pravděpodobností chlap k milenci pošle (nebo jinam). Neznám moc chlapů, kteří tohle dokážou překousnout, zvlášť v situaci, kdy potřebovali, aby jim partnerka byla oporou…
Tohle nepřijme jen tak nikdo, ani ženská, to je mi jasný…
Sama nevim jak se s tim srovnam
dokonce mam strach, aby si milenec neco neprovedl… To bych uz nemohla zit sama se sebou vubec ![]()
@Anonymní píše:
@Fikta Ta si ho podle me nevazi… Je sice hodna, ale pro ni je prednejsi maminka a nechce se od ni stehovat k nemu…
Jo on je ještě nedoceněný, chudák, tak to je jiná ![]()
@Anonymní píše: Mate pravdu, asi by me to omrzelo, ted mi to pripada skvele, ale casem by mi to asi vadilo… Vetsinou to tak byva… To vite, ze jsem si predstavovala, co mi na manzelovi imponovalo, on mi vnesl svetlo do zivota, tu jiskru v jeho ocich jsem nikdy u nikoho nevidela… A dale tu bylo to, ze od zacatku jsme oba citili souznenost, jako bychom se pro sebe narodili.. Skvele si rozumime… I beze slov… U milence ted hledam opak toho, co mi kdysi imponovalo, nachazim u nej klid, ale mam pocit, ze casem by me to preslo…
Myslím, že máš fajn chlapa (manžela)
. Zapomeň na milence a užívejte s manželem svátečních vánočních dnů. Ať se Vám daří! ![]()
Pro mě je nevěra nepochopitelná…nechápu ty, co jsou nevěrné, jak se dokážou podívat manželovi do očí a tvrdit mu, jak ho milují. Nebo přijímat jeho lásku. Podle mě je to pak jen přetvářka.
Pochopila bych to, kdyby v manželství byly nějaké velké problémy. Ale jinak je to podle mě sobeckost a nezodpovědnost a člověk by pak měl nést veškeré následky.
@majki.r Ja myslim, ze potrestana jsem dost a nasledky si ponesu po cely zivot
Nevim jak dal, nemuzu si odpustit… Bylo by lepsi, kdybych tu nebyla…
@Anonymní píše:
@majki.r Ja myslim, ze potrestana jsem dost a nasledky si ponesu po cely zivotNevim jak dal, nemuzu si odpustit… Bylo by lepsi, kdybych tu nebyla…
Nemyslím, mohlo to dopadnout daleko hůře, jako nejčernější scénář bych viděla případné těhotenství s milencem a to by teprve bylo potrestání. Důležité je vzít si z podobné situace ponaučení.
@Anonymní píše: Ja myslim, ze potrestana jsem dost a nasledky si ponesu po cely zivotNevim jak dal, nemuzu si odpustit… Bylo by lepsi, kdybych tu nebyla…
Prostě na milence zapomeň, snaž se všechno manželovi vynahradit a buď s ním šťastná (a mimochodem - neříkej mu to!).
Jinak z toho může být taky pěkná depka
Ber to tak, že člověk v životě dělá chyby, aby se z nich ponaučil a příště už podobnou věc neudělal. ![]()
Příspěvek upraven 26.12.14 v 20:28
@Anonymní píše:
@majki.r Ja myslim, ze potrestana jsem dost a nasledky si ponesu po cely zivotNevim jak dal, nemuzu si odpustit… Bylo by lepsi, kdybych tu nebyla…
Jé tohle k ničemu nevede, takové myšlenky…cítíš li se potrestaná, tak to přijmi a postav se k tomu čelem. Do nevěry se jde (teda myslím) s tím že nějaké ty následky přijdou…
@Anonymní píše:
@Evullka Ponaucila jsem se dost… Ale jak mam se sebou zit dal???
Prostě to nějak vstřebat, nic jiného nepůjde. Když něco děláme, tak hold ne vždy je to správné a musíme s tím žít. Když neumíme s něčím žít, tak to holt nesmíme dělat ![]()
@Fikta Ta si ho podle me nevazi… Je sice hodna, ale pro ni je prednejsi maminka a nechce se od ni stehovat k nemu…