Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Švédská trojka, nebo manželská poradna. To druhé, pokud to chceš opravdu nějak řešit.
A on bely pokrytecky kdyz zahybal? pochopila jsem ze vicekrat…nerada bych to zas evypadalo ze chlap muze cokoli a odpusti se mu a zena si porad dela nejake vycitky, kdyz uz toho ma dost.
Já myslím, že ten rok je dobrý nápad
V případě nevěry se doporučuje rok počkat a pak teprve pálit mosty. Horší je, jak to zatím vyřešit doma. Buď se domluvit s manželem, že si dáte rok pauzu ve vztahu a pak se uvidí zda to budete chtít zkusit dál třeba s poradnou. Anebo tajit poměr, ale to si myslím, že není moc reálný
S milencem jsi měsíc, to je hrozně málo na to, abys poznala, jestli za to stojí. Za rok budeš o hodně chytřejší, zamilovanost třeba vyprchá z obou stran a můžeš si uvědomit, že manžel stojí za to bojovat o vztah. Jestli v té době bude chtít ještě manžel je nejisté, ale spousta vztahů nevěru překoná, stačí si tady přečíst kolik mužů se vrátili od milenky k manželce atd.Ale záleží na tom, jaký je manžel povaha a zda to dokáže překousnout a za jakých podmínek.
Jestli se nedokážete nehádat a nedělat doma dusno, tak to řešte s odborníkem, usnadní vám komunikaci.
Nemám osobní zkušenost s manželskou poradnou, ale pár mých známých ji navštívilo a všichni tvrdili, že je to úplně o ničem a zbytečné..
@Anonymní píše:
Nemám osobní zkušenost s manželskou poradnou, ale pár mých známých ji navštívilo a všichni tvrdili, že je to úplně o ničem a zbytečné..
taky si myslim
Já si myslím, že pokud opravdu miluješ milence, tak máš pro něj v srdci místo… a i když zůstaneš s manželem, může být otázkou času, kdy se objeví někdo jiný, nějaký jiný milenec ![]()
neporadím, neb nevím… to si musíš rozhodnout sama. zapeklitá situace. a na jistotu bych nehrála, nevíš, co se stane zítra. (o zítřku předem nikdo nic neví
)
tak snad hodně štěstí při rozhodování.
snad jen, že táhnout to s oběma bude náročné a řekla bych nefér vůči všem ![]()
Jeho nevěry - no určitě měl hodně úletů, když jsme spolu chodili, byl mladý a hodně na holky
to mám i potvrzeno třeba od vlastního bráchy, kterej ho několikrát viděl na diskotéce s nějakou slečnou, ale dejme tomu, byl mladý, bylo to před dětma a před svatbou, odpustila jsem a šla jsem do toho i tak..
po svatbě nevím, ale když se narodil mladší syn, byl mu měsíc, omylem mi manžel poslal sms pro milenku, bylo tam oslovení pusinko a jestli má vzít večer auto, jestli se uvidí..A i přes to všechno, že jsem měla přímý důkaz mi vše zapřel a nepřiznal se. Ale vše se urovnalo. Proto mi přijde teď od něj vše takové pokrytecké, ale chápu že má vztek, ještě když toho člověka zná a vídal se s ním i v době, když jsme se už scházeli..
@Anonymní píše:
Stejně jako se vykecávat na emiminu, pokud je anonymní rozhodnutá.
Ještě by možná bylo dobré napsat ten náš věk, protože to mě upřímně dost děsí a toho se bojí..manžel 35 let, já 28 let, milenec 25 lel ![]()
já vím, velice bláznivé, vím, že je ještě nevyzrálý, měl dlohodbé i krátkodobé vztahy, ale tvrdí mi (a krásně se to poslouchá
že nikdy nic takového nezažil, že cítí už dlouho jak si rozumíme, že se toho prostě nebojí, má jasno a není to jen nějaký rozmar v jeho hlavě.. ![]()
já vím, že v tomhle věku je ještě nedotvořený, upřímně bych byla ráda, kdyby byl o něco starší, děsí mě to..
@Ford Prefect píše:
Stejně jako se vykecávat na emiminu, pokud je anonymní rozhodnutá.
právě, že rozhodnutá nejsem, opravdu to mám 50 na 50 ![]()
No, to je těžký. teď se nedá říct, jaký rozhodnutí je správný. zase manžel je „odzkoušenej“, že je slušnej, nebije tebe ani děti, což by měla být samozřejmost, ale podle spousty místních diskusí není. ale zase žít bez lásky 15 let, než budou děti dospělý, to jde asi sotva, nevím. s milencem se znáte chvíli, měsíc je fakt málo..a pokud se rozhodneš pro něj, tak můžete být šťastní až do smrti, nebo se taky můžete po roce rozejít, až mladej zjistí, že rodina aděti, to není to, co si představoval. tohle se objektivně rozhodnout asi nedá, teď nezjistíš, jaký orzhodnutí je správný..no držím palce, ať to správný rozhodnutí trefíš ![]()
@Anonymní píše:
právě, že rozhodnutá nejsem, opravdu to mám 50 na 50
Tak zkus tu poradnu s manželem. I kdyby to byla ztráta času, aspoň si trochu srovnáš, co je důležité. Je možné, že vám poradí taky ten rok. Je to doba, za kterou první emoce pominou i u chlapů. Jenom je otázka, jestli ten rok ustojí i manžel.
Odpověz si upřímně na otázku, jestli chceš pryč od manžela, i když by žádný milenec nebyl. Pokud ne, tak to doma urovnej a na mladýho se vykašli. On je mladík nejspíš zblblej stejně jako ty.
@Anonymní píše:
tak já osobní zkušenost mám a moc nám to pomohlo a i mě celkově jako ženské, protože kromě manželství jsem potřebovala i zachránit po nevěře sama sebe, protože člověk má pocit, že ztrácí sám sebe a neví kde je nahoře a kde dole
z toho co píšeš dala bych si ten čas, nerozsekávat nic v době kdy máš růžové brýle pokud to máš 50/50
ale určitě nevěř, že to někdo, nebo něco vyřeší za tebe (to, že muž řekne, že to nemá cenu, nebo to, že si milenec někoho najde) vyřešit si to nakonec budeš muset vždy sama
@kalamitaa píše:
Odpověz si upřímně na otázku, jestli chceš pryč od manžela, i když by žádný milenec nebyl. Pokud ne, tak to doma urovnej a na mladýho se vykašli. On je mladík nejspíš zblblej stejně jako ty.