Manžel & milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
26.12.14 19:32
@Anonymní píše:
Možná mě plno lidí tady odsoudí, ale s tím počítám.. Chci znat vas nazor… Mam osmilety vztah, rok jsme manzele, nemame deti, pred rokem a pul prisel o praci, od te doby nas vztah nejak vychladnul, ale to chapu, je to asi normalni… Pred tremi mesici jsem se zacala vice schazet s kamaradem, vznikl mezi nami vztah, spali jsme spolu, stali jsme se na sobe zavislimi, porad si piseme, volame, schazime se v praci… On ma taky pritelkyni, ale neni s ni stastny, chce byt se mnou, od zacatku co se zname me miluje… Pred dvemi tydny jsem se rozhodla, ze chci zustat s manzelem, protoze uz jsem takto dal nemohla, myslela jsem, ze se zblaznim… On je z toho dost spatny, a boli me z toho srdce, ze jsem mu tak ublizila, ale uz jsem nemohla dal, vedela jsem, ze kdybych v tom pokracovala, ze prijdu o manzela, zacinal neco tusit… S manzelem to je ted lepsi, ale porad myslim na toho „kamarada“… Jestli jsem se rozhodla spravne, je uplny opak nez muj manzel, myslim ze kazda zena by s nim byla stastna, ma idealni povahu, je pozorny, hodny, nehada se, je nezny, dava najevo lasku, sam od sebe vas namasiruje, umyje vam zada, hodiny vas hladi, hodiny se na vas mlcky diva… Pak je tady manzel, ktery je trochu cholerik, ale jinak je to milujici a spolehlivy clovek, sice moc neni na nejake vyznavani lasky, ale obcas mi vyrobi nejaky darecek, uklidi, navari, postara se o psa… U nej vim, ze bude nejlepsi tata mych deti… Se vsim mi pomuze… U meho kamarada tohle nevim, vim ze me miluje, ale neznosti nejsou vse, neznam ho po te strance jak by fungoval v zivote… Taky ho svym zpusobem miluju, ale nevim jestli jen nemam jeste ruzove bryle…

každý vztah dřív nebo později vyšumí a je třeba si uvědomit, co chceš. To nové vzrušení, změnu? Nebo tu „jistotu“, stálost atd… pak se dle toho zařiď.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 19:34

@Maty1989 Ja vim, ze jsem se nezachovala spravne… Zradila jsem ho v jeho nejhorsim obdobi, zabila jsem tu duveru, co mezi nami byla… Kdyby to vedel, tak by ho to znicilo… Nevim jestli jsem timhle uletem neutekla od reality, ze manzel nema tu praci a ja uz z toho byla frustrovana…

• Citovat
  • Upravit
3088
26.12.14 19:36
@Anonymní píše:
@Maty1989 Ja vim, ze jsem se nezachovala spravne… Zradila jsem ho v jeho nejhorsim obdobi, zabila jsem tu duveru, co mezi nami byla… Kdyby to vedel, tak by ho to znicilo… Nevim jestli jsem timhle uletem neutekla od reality, ze manzel nema tu praci a ja uz z toho byla frustrovana…

Pořád se to dá řešit jinak, než nevěrou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 19:37

@zoe546 no prave… Zacinam si taky rikat, jestli milenec ve skutecnosti neni jiny, nez jak ho vidim, kdyz jsem mu rekla, ze chci zustat s manzelem, tak prisla lavina vycitek, prislo mi jako kdyby myslel jen na sebe…

• Citovat
  • Upravit
625
26.12.14 19:37

Nečtu tady, že byste měla v manželství vážný problém. Myslím, že by stálo za to, si představit, čím Vás manžel zaujal, čím Vám imponoval, když jste spolu začali chodit. A zkusit zapracovat na manželství. Domnívám se, že s kolegou jde o vzrušení, něco nového. Manželovi také nepřidá na náladě, když je nezaměstnaný a spíše by byla vhodná podpora, neboť s každým zacloumá ztráta zaměstnání. Manželství je o tom vzájemně se podržet v krizových situacích, ne hledat, kde je tráva zelenější. Konečné rozhodnutí samozřejmě je na Vás. A navíc, myslím, že po čase by Vás mohlo začít nudit několikahodinové dívání se na Vás( alespoň mne :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 19:38

@martina.se Nad timhle jsem uvazovala cele tri mesice, kazdou minutu… A rozhodla jsem se pro jistotu… Snad spravne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.14 19:39

@Maty1989 Bohuzel jsem na to prisla pozde :( ted vim, ze jsem mela s manzelem mluvit vice a vice se snazit…

• Citovat
  • Upravit
3088
26.12.14 19:41
@Anonymní píše:
@Maty1989 Bohuzel jsem na to prisla pozde :( ted vim, ze jsem mela s manzelem mluvit vice a vice se snazit…

Takže je jasné, že chceš být s manželem. Pak je otázkou, zda dělat, že nic a nějak se s tím vnitřně poprat, nebo to ze sebe někdy dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.14 19:43
@Anonymní píše:
@martina.se Nad timhle jsem uvazovala cele tri mesice, kazdou minutu… A rozhodla jsem se pro jistotu… Snad spravne

to poznáš časem.. já šla takhle do neznámého a zpětně říkám, že super volba. Ale byl to risk.. Snad Ti to vyjde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
26.12.14 19:45

@Maty1989 Když už člověk udělá chybu, měl by být natolik silný, aby se s tím popral sám a dál neubližoval. Mlčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
26.12.14 19:46
@Anonymní píše:
Možná mě plno lidí tady odsoudí, ale s tím počítám.. Chci znat vas nazor… Mam osmilety vztah, rok jsme manzele, nemame deti, pred rokem a pul prisel o praci, od te doby nas vztah nejak vychladnul, ale to chapu, je to asi normalni… Pred tremi mesici jsem se zacala vice schazet s kamaradem, vznikl mezi nami vztah, spali jsme spolu, stali jsme se na sobe zavislimi, porad si piseme, volame, schazime se v praci… On ma taky pritelkyni, ale neni s ni stastny, chce byt se mnou, od zacatku co se zname me miluje… Pred dvemi tydny jsem se rozhodla, ze chci zustat s manzelem, protoze uz jsem takto dal nemohla, myslela jsem, ze se zblaznim… On je z toho dost spatny, a boli me z toho srdce, ze jsem mu tak ublizila, ale uz jsem nemohla dal, vedela jsem, ze kdybych v tom pokracovala, ze prijdu o manzela, zacinal neco tusit… S manzelem to je ted lepsi, ale porad myslim na toho „kamarada“… Jestli jsem se rozhodla spravne, je uplny opak nez muj manzel, myslim ze kazda zena by s nim byla stastna, ma idealni povahu, je pozorny, hodny, nehada se, je nezny, dava najevo lasku, sam od sebe vas namasiruje, umyje vam zada, hodiny vas hladi, hodiny se na vas mlcky diva… Pak je tady manzel, ktery je trochu cholerik, ale jinak je to milujici a spolehlivy clovek, sice moc neni na nejake vyznavani lasky, ale obcas mi vyrobi nejaky darecek, uklidi, navari, postara se o psa… U nej vim, ze bude nejlepsi tata mych deti… Se vsim mi pomuze… U meho kamarada tohle nevim, vim ze me miluje, ale neznosti nejsou vse, neznam ho po te strance jak by fungoval v zivote… Taky ho svym zpusobem miluju, ale nevim jestli jen nemam jeste ruzove bryle…

Neodsuzuju Tě, je to Tvůj život a musíš se rozhodnout, co sama chceš. Taky by mi v hlavě šrotovalo, jestli by to vlastně s tím novým nebylo lepší… Ale ono něco jiného je se na tajno scházet a prožívat „ukradené“ chvilky s milencem než s ním pak řešit každodenní provozní věci, stejně jako teď s manželem.
Ale ta tučně zvýrazněná část mě pobavila. To s ním musí být hodně šťastná i jeho přítelkyně, když je to takový poklad :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 19:49

@Evullka Mate pravdu, asi by me to omrzelo, ted mi to pripada skvele, ale casem by mi to asi vadilo… Vetsinou to tak byva… To vite, ze jsem si predstavovala, co mi na manzelovi imponovalo, on mi vnesl svetlo do zivota, tu jiskru v jeho ocich jsem nikdy u nikoho nevidela… A dale tu bylo to, ze od zacatku jsme oba citili souznenost, jako bychom se pro sebe narodili.. Skvele si rozumime… I beze slov… U milence ted hledam opak toho, co mi kdysi imponovalo, nachazim u nej klid, ale mam pocit, ze casem by me to preslo…

• Citovat
  • Upravit
3088
26.12.14 19:49
@Evullka píše:
@Maty1989 Když už člověk udělá chybu, měl by být natolik silný, aby se s tím popral sám a dál neubližoval. Mlčet.

Jj, je to „hnusné“, ale aspoň se nepřijde o všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 19:50

@Maty1989 To by nase manzelstvi uplne znicilo, to se nesmi dozvedet!!! :( Musim se s tim sama poprat, ne to na nej prenaset…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.14 19:51

@Evullka Taky si myslim… Akorat ublizim jeste dalsimu cloveku a nasemu vztahu by to nepomohlo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky