Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany nebudu se rozcházet, nebylo by to ku prospěchu nikoho, hlavně ne mé dcery.. mentál to opravdu není, jen je prostě hrozně nezodpovědný..
tak to hraj na obě strany, můžeš to mít jako soutěž, kdo se dřív zhroutí, ty, manžel, milenec nebo dcera?? zatím nevím, na koho mám sázet ![]()
@L92 píše:
Nechápu. Když udělá co mu řekneš, proč jsi teda na vše sama? A hroutíš se z čeho?
Tohle mě přesně taky napadlo…
@Anonymní píše:
@L92 ano, udělá co mu řeknu. Umeješ nádobí? uměješ to nádobí?? jdi umýt to nádobí!! pak se zvedne.. ale na nic nemyslí, nic sám nezařídí.. jsem to já kdo myslí na to co se musí zaplatit, co nakoupit, kdo mu hledá práci když není spokojený a zařídí opravu auta.. z toho jsem unavená.. ale hlavně nechtěla jsem s vámi řešit můj „problém“ já ho mám vyřešený, chtěla jsem aby zakladatelka věděla, že není sama, kdo to řeší a že ji chápu
Mám otázku..Jak dlouho jsi se svým manželem? On ti musel vyhovovat dlouhou dobu, když o něm píšeš, že bys před nedávnem řekla, že ho miluješ celým srdcem… A ještě jsi si s ním pořídila dítě.. V něčem se musel hrozně změnit, když je to tak jak to teďka s tebou je…
@Honza 12 píše:
Mám otázku..Jak dlouho jsi se svým manželem? On ti musel vyhovovat dlouhou dobu, když o něm píšeš, že bys před nedávnem řekla, že ho miluješ celým srdcem… A ještě jsi si s ním pořídila dítě.. V něčem se musel hrozně změnit, když je to tak jak to teďka s tebou je…
Přesně tak. Tohle není stav, kdy by se s z manžela andílka stal manžel ďábel.
Takže mi spíš přijde, že věci, které jí dřív nevadily, teď šíleně řeší.
Tak samozřejmě, že ten novej bude úplně top oproti tomu, co má pár let doma…
@L92 píše:
Přesně tak. Tohle není stav, kdy by se s z manžela andílka stal manžel ďábel.
Takže mi spíš přijde, že věci, které jí dřív nevadily, teď šíleně řeší.
Tak samozřejmě, že ten novej bude úplně top oproti tomu, co má pár let doma…
No to máš pravdu.. Mě ten její příběh hrozně zajímá.. Protože pokuď je to tak jak píše.. Všechno léta fungovalo v pohodě(milovala ho celým srdcem)a najednou se muselo s ním něco stát, že ona začala na něm vidět chyby a „zhroutila se“.
To je to gro co on udělal? najednou? v čem se změnil? že je všechno pryč?
Jako to, že ženská potká někoho jinýho, vzplane motor chemie a vidí manžela tak to chápu.. To se stává… Ale co se probůh stalo, že ho najednou nesnese?
@Honza 12
Jo no. Mě fakt dojalo to: „zhroutila jsem se“. Jako vůbec nechci zlehčovat to, že se o něj i o dceru stará a zajišťuje chod domácnosti. Ale jaký si to uděláš, takový to máš. Já bych rozhodně chlapovi práci nesháněla. Od toho je to chlap, ne? Tak nějak to na mě dělá dojem, že jejímu manželovi je všechno jedno, protože to za něj stejně někdo vyřeší (ona). Tak proč by měl nějakou potřebu se snažit, že jo…
Ale takového chlapa si vybrala… Tak, že uvidí jiného frajera a bude z něj hotová bych brala, ale tady to nebylo v tom pořadí: novej chlap - starej mě začal vytáčet. Tak nechápu, kde nastal ten zlom. ![]()
@L92 píše:
@Honza 12
Jo no. Mě fakt dojalo to: „zhroutila jsem se“. Jako vůbec nechci zlehčovat to, že se o něj i o dceru stará a zajišťuje chod domácnosti. Ale jaký si to uděláš, takový to máš. Já bych rozhodně chlapovi práci nesháněla. Od toho je to chlap, ne? Tak nějak to na mě dělá dojem, že jejímu manželovi je všechno jedno, protože to za něj stejně někdo vyřeší (ona). Tak proč by měl nějakou potřebu se snažit, že jo…Ale takového chlapa si vybrala… Tak, že uvidí jiného frajera a bude z něj hotová bych brala, ale tady to nebylo v tom pořadí: novej chlap - starej mě začal vytáčet. Tak nechápu, kde nastal ten zlom.
No to je přesně to nad čím dumám… Hrozně mě to vrtá hlavou.. Milovala ho jakej je.. A najednou ho nemiluje, když je pořád stejnej? Proto se ptám na to, co ten panáček provedl…
@Honza 12 píše:
No to je přesně to nad čím dumám… Hrozně mě to vrtá hlavou.. Milovala ho jakej je.. A najednou ho nemiluje, když je pořád stejnej? Proto se ptám na to, co ten panáček provedl…
Leda že…
by se ona změnila… Ale takhle najednou?
![]()
@L92 píše:
@Honza 12
Nebo je možný, že už prostě prozřela. Do hlavy jí nevidíme.
Trefa.. Prozřela.. Jak prozřela? Jako že.. No teď to není proti ní.. Ale pro příklad ženské imponuje chlap, co má spoustu koníčků, je furt někde v trapu.. A nakonec ho proto kopne do zádi, páč se nevěnuje rodině… No a jiná si najde pecivála, je ráda, že je furt s rodinou, ale protože se začne nudit (chlap pecivál) tak ho kopne do zádi.. Tomu já říkám prozření…
Nebo se to za ty roky nastřádá, kapka po kapce až do vyčerpání a zhroucení. Nic fatálního se stát nemuselo.
@mimoza666 ano to bude pravda.. nic fatalniho se nestalo.. kapka po kapce.. jednoho dne se mi sami spustili slzy a zacala jsem se trast a neslo to zastavit.. trvalo to dva dny.. nikdi.kdo nezazil, nepochopi.. v hlave prazdno, pak jak filn. rekapitulace celeho meho zivota a pak prazdno v srdci.. prvnich 14 jsem byla.jak telo bez duse, kamaradky mne nepoznavali, on se na mne bal mluvit.. a nezeru milence, bylo by mi asi jedno.zda je to venca nebo pepa, kdyz to reknu tvrde, ja si uzivam to,.ze s nim nic nemusim a zase se smeju.. je lehke odsoudit, tezke pochopit..
Hlavně se nehroutit z toho, že jsem se zhroutila. Zhroutí se kde kdo a nemění kvůli tomu chlapa, kterej ještě ke všemu poslouchá jak hodinky
.
Jak jsou vsichni chytri.. taky bych pred pul rokem byla
nicmene ja zde nehodlam resit svuj „problem“ na to mam pratele a bandu na netu
ja vysvetlila proc jsem to zakladatelce napsala.. timto preji dobrou noc..
Nevím jak ostatní, ale už mám něco za sebou, takže si dovolím už být „chytrá“. Dokonce jsem se propracovala do stavu, kdy už se nehroutím. Člověk se obrní, zatne se.
Vždy lépe vyčkat a nezmatkovat. ![]()