Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych nebadala, zda to je či není normální, ty to teď vnímáš jako nevhodné, tak to řeš sama pro sebe. Řekla bych mu mezi čtyřma očima, že mi to není příjemné a ať mě prosím neplaca po zadku atd. Jestli máte ty vztahy tak super a má tě rád jako švagrovou, tak to bude respektovat, nemusí tomu rozumět, proč to tak máš, třeba to bude vnímat jako ženský vrtoch, ale tak každý máme něco, co u svých blízkých tolerujeme.
Já myslím, že to z jeho strany není tak nevinné, jak tvrdí. Nebo je opravdu tak kontaktní typ a laškuje tak i s dobrými kamarádkami, sestřenicí, tchýní? ![]()
Chlapi se neumí moc kamarádit, vždycky je to na způsob kamarád taky rád. Zakaz mu to - kvůli sobě, jemu, sestře…
On si normálně připravuje půdu. Vidí, že ho baštíš, tak tě má jako rezervu. Až jednou nebude sestra moct, vypomůže rodina.
Jedna diskuze tu je o tom, jak to hlavni hrdinka dotáhla do zdárného konce. Přišla nejen o sestru, ale i o rodiče a totálně rozbila rodinu. Ty jsi myšlenky na to, jestli je hezký atd. měla zavrhnout už v začátku. Pro tebe ten člověk musí být naprosté tabu. Nedávej příležitosti, aby mohl na tebe sahat a hlavně najdi si chlapa
@zoidberg píše:
On si normálně připravuje půdu. Vidí, že ho baštíš, tak tě má jako rezervu. Až jednou nebude sestra moct, vypomůže rodina.
To si myslím taky.
@zoidberg píše:
Jo. Každej chlap každou ženskou zařazuje do kategorii dalbych a nedalbych. Evidentně tě má v té kategorii dalbych. Je to naprosto přirozený, tak bejt tebou tak se trochu stáhnu nebo si najdi chlapa a stáhne se on.
@zoidberg píše:
On si normálně připravuje půdu. Vidí, že ho baštíš, tak tě má jako rezervu. Až jednou nebude sestra moct, vypomůže rodina.Stačí se trochu opít a je to. Sestra za všechny prachy
@Kfětoslava píše:
Jedna diskuze tu je o tom, jak to hlavni hrdinka dotáhla do zdárného konce. Přišla nejen o sestru, ale i o rodiče a totálně rozbila rodinu. Ty jsi myšlenky na to, jestli je hezký atd. měla zavrhnout už v začátku. Pro tebe ten člověk musí být naprosté tabu. Nedávej příležitosti, aby mohl na tebe sahat a hlavně najdi si chlapa
To mě taky hned vytanulo, zakladatelko pokud chceš odstrašujici případ jak si znicit celou rodinu a jejich zivoty a predevsim sestru, pocti si dizkusi @bozuzu ![]()
Být tebou dam razně švagrovi najevo, ze placani po zadku apod. mi fakt vadí. A pokud toho i tak nenechá, řekla bych segře at si ho zkroti, teda pokud o tom ona ví a připadá ji to jako legrace, má teda hroší kůži. Neni to tak dlouho, co moji segře byl manžel nevěrný s jeji kamarádkou, kterou s nim sama seznámila - kdyz vidim, jak je z toho v háji co všechno si zpětně vyčita a přehrává jak měla poznat nebo udělat jinak, je to fakt strasny kdyz nekomu duveřuješ a pak takova rána. Tvoje segra ti musi duveřovat fakt hodne, kdyz vas necha pred jejima ocima takhle radoby ze srandy laškovat. Tak si to proboha nepokaž ![]()
Prosim o anonym, moje segra sem taky chodi tak nechci ať vi že sem tu o ni mluvila, díky.
@KalamityJohn píše:
Jo. Každej chlap každou ženskou zařazuje do kategorii dalbych a nedalbych. Evidentně tě má v té kategorii dalbych. Je to naprosto přirozený, tak bejt tebou tak se trochu stáhnu nebo si najdi chlapa a stáhne se on.
Jen dodám, že hranice mezi těmi kategoriemi není úplně striktně daná, ale může být v čase i velmi pohyblivá, přičemž na její pohyb mohou mít vliv různé věci. Jako například alkohol, ale třeba i náhlý nedostatek sexu doma. Zejména z tohoto důvodu mám srandu z těch, co si myslí, jak chlapa za něco „vytrestají“ tím, že mu budou nějaký čas odpírat sex - jediný opravdu znatelný efekt, který to má, je právě razantní posun hranice směrem k rozšíření kategorie „dalbych“
![]()
@KalamityJohn píše:
Vidíš, něco takového mě dosud nenapadlo. ![]()
@divine woman píše:
Vidíš, něco takového mě dosud nenapadlo.
Se zeptej doma ![]()
Nebo radši né
Já bych to doma taky nepřiznal.
@divine woman píše:
@KalamityJohn To si myslím
I když třeba v kanclu je to teď hrozný. Jediná kolegyně na kterou se dá koukat je hubená zrzka se zajímavě skřítkovským obličejem, jinak převažují balóny ![]()
Jinak tým s kterým teď pracuji vypadá takhle, všechny barvy duhy, či spíše, politicky korektně řečeno, tým je diversifikovaný
![]()