Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@KalamityJohn Ty nerad vyvinuté? Nebo jsou to samé plasty?
Nerad ty asymetrické - co mají perdel asi metr nad zemí a asi metr širokou ![]()
@KalamityJohn
ty číčo, to tam máš taky? Já myslela, že Američanky hledí na linii.
@KalamityJohn píše:
I když třeba v kanclu je to teď hrozný. Jediná kolegyně na kterou se dá koukat je hubená zrzka se zajímavě skřítkovským obličejem, jinak převažují balóny
Aspoň podáš v práci vyšší výkony když ti nic neodvádí pozornost. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, viděla jsem tu jednu podobnou diskuzi týkající se sourozenců a partnerů, proto jsem se chtěla poradit. Sestra (o pár let starší) se nedávno vdala, za super kluka se kterým byla asi 5 let. Vždycky jsem měla s jejím manželem (tehdy přítelem) super vztah, trochu jsme spolu z legrace laškovali, trávili jsme všichni společně spoustu času, protože oni z VŠ často jezdili za mými rodiči a přespávali tam. Její manžel se mi vždycky fyzicky líbil, kolikrát jsem si na začátku jejich vztahu říkala, že kdyby se rozešli…ale byly to vždycky spíše takové jenom dívčí touhy, samozřejmě bych si s ním nikdy nic nezačla. Ale…poslední dobou se zase více vídáme, a přijde mi že je až podezřele moc „přátelský“…občas mě pohladí po zádech, po vlasech, plácne po zadku…všechno jakoby ze srandy a klidně i před sestrou, který je ráda, že spolu tak super vycházíme. Ale narozdíl od toho, jak jsme to měli na začátku, mi teď přijde že v tom je nějaký sexuální náboj, i když on nic takového nikdy nenaznačil…Teď nevím, jestli to tak vnímám sama, a nechci dělat zbytečně tlaky - třeba je to jenom v mé hlavě. Zkusila jsem s ním o tom mluvit, že bysme možná neměli takhle laškovat už, ale on to vždycky odbude tím že je to jedno sranda jako celá ta leta. Ono to ani není o tom, že by mi to bylo nějak nepříjemné, spíše naopak - a proto bych to radši utnula hned . Ale přijde mi blbý dělat kvůli tomu nějaký haloo už na mě nikdy nešahej…když jsem možná jediná, komu to přijde divný (po těch letech, kdy se to dělo normálně). Můžete prosím poradit, třeba z vlastní zkušenosti? Prosím o anonymní…opravdu bych nerada, aby sem někdo z okolí zabrousil…
Když už sem tu byla vidím i zmíněná, poradím z vlastní zkušenosti, můj nynější manžel byl před pár lety můj švagr… Z toho co popisuješ, utni to opravdu radši už teď hned, protože ta hranice, kdy je to pro oba jen nevinná sranda je strašně tenká, navíc ty už tim jak o tom píšeš to začínáš vnímat jinak než celou tu dobu, jako možný průšvih - ať už jen v tvé hlavě nebo horší vzájemně, i když on tvrdí že ne.
@Ms.Ragdoll píše:
Ja ti nevim, chlap me sestry je pro me spis jako další bracha, absolutne by me nenapadlo videt v nem neco vic. Prislo by mi to jako incest. TOTALNE DIVNY.![]()
Si myslim, ze s tebou mozna takhle „nenapadne“ laskuje, protoze vidi, ze se ti to libi a jak na nej koukas…
Kolik ti je?
Dela mu to dobre.
Přesně, on vidí, že zakladatelka je z něho úplně hotová, takže si s ní hraje. To nemusí dopadnout dobře.
@bozuzu píše:
Když už sem tu byla vidím i zmíněná, poradím z vlastní zkušenosti, můj nynější manžel byl před pár lety můj švagr… Z toho co popisuješ, utni to opravdu radši už teď hned, protože ta hranice, kdy je to pro oba jen nevinná sranda je strašně tenká, navíc ty už tim jak o tom píšeš to začínáš vnímat jinak než celou tu dobu, jako možný průšvih - ať už jen v tvé hlavě nebo horší vzájemně, i když on tvrdí že ne.
Můžu se jen tak ze zajímavosti zeptat, jak se má sestra, jestli se už nad tu zradu dokázala povznést a vztahy se urovnaly?
@berusa.m píše:
Aspoň podáš v práci vyšší výkony když ti nic neodvádí pozornost.
Spíš naopak. To je jako bys řekla, že v hezký kanceláři se pracuje hůř. ![]()
@KalamityJohn píše:
Jinak tým s kterým teď pracuji vypadá takhle, všechny barvy duhy, či spíše, politicky korektně řečeno, tým je diversifikovaný![]()
Ta uprostřed je ta zrzka?
A ty jsi kde?
@Čičorečka píše:
To je těžký, je to tvoje chyba. On s tím těžko přestane když ví, že se ti to líbí. Sama si musíš utřídit myšlenky a pochopit, že tohle chování není v pohodě. Jakmile to z tebe vycítí, sám přestane. Protože proč by to dělal, když to nebude mít žádnou odezvu. Najdi si vlastního chlapa a přestaň ségře lézt do zelí, i když je to jen podvědoměNebo je snad pro tebe nějaký laškování se ženáčem důležitější, než vztah se sestrou? Kdybys jim to manželství rozbila, přijdeš o ségru a s největší pravděpodobností i o něj. Takže zklidni hormon, pro dobro všech.
Nesouhlasim. Zakladatelka se snazi se svymi pocity neco delat, zadne akce navenek nevyviji. Placani pres zadek provozuje svagr. Neni to jeji vina, za svoje chovani kazdej zodpovida sam.
@nostress píše:
Ta uprostřed je ta zrzka?A ty jsi kde?
Je to trochu jinak, se mnou v kancelari sedi jen ten cernej, podsaditej kluk vpravo, zbytek jsou lidi ze čtyř firem a dohromady děláme na jednom projektu - tyka se to ledvin a dialyzy. Ja drzim fotak, asi je mne spatne videt ![]()
Zrzku jen potkavam, ona je na jinym projektu.
@nostress píše:
Ta uprostřed je ta zrzka?A ty jsi kde?
Blast from the past
, vlevo vzadu, svetla mikina
@KalamityJohn píše:
Je to trochu jinak, se mnou v kancelari sedi jen ten cernej, podsaditej kluk vpravo, zbytek jsou lidi ze čtyř firem a dohromady děláme na jednom projektu - tyka se to ledvin a dialyzy. Ja drzim fotak, asi je mne spatne videtZrzku jen potkavam, ona je na jinym projektu.
Děkuji za vysvětlení. ![]()
@KalamityJohn píše:
Blast from the past, vlevo vzadu, svetla mikina
To jsi ty?