Manžel nechce sex !

Anonymní
6.1.24 23:16

Manzel nechce sex !!gf

Ahoj je mi 24 let manzelovi 30 a mame dve dcery uz druhym rokem odmita sex a uz je mi i trapne o to prosit ma cenu manzelstvi ukoncit resit to nechce o tom jsem snim mluvila :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1609
6.1.24 23:44

A co myšleno tím gf, to je zkratka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30713
7.1.24 00:51

Tak milenec no :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42442
7.1.24 07:12

No, jestli to na něj vychrlíš, jak tu tvoji větu sem, tak se asi lekne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
7.1.24 07:50
@Anonymní píše:
Ahoj je mi 24 let manzelovi 30 a mame dve dcery uz druhym rokem odmita sex a uz je mi i trapne o to prosit ma cenu manzelstvi ukoncit resit to nechce o tom jsem snim mluvila :cert:

Si užívá jinde. ;) Tak doma už to nepotřebuje.
Tvůj příspěvek působí dost hystericky. Jestli takto jednáš i doma, vůbec se mu nedivím, že s tebou ten sex nechce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
7.1.24 08:23
@alun-ka píše:
A co myšleno tím gf, to je zkratka?

Good fuck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.1.24 21:02

To same

Ahoj pisu to podruhe, tak to zkrátit. :D je mi 35, mam dve deti. Manzel na to nikdy nebyl, a po porodu 2 roky temer nic. Pribrala jsem tak 3 kila, ale pred detma jsem hodne sportovala. Strašně jsem trpela. Nizkm sebevědomím, ale taky jsem kolikrát nemohla spát jak jsem byla nadrzena. A delat si to sama proste bohuzel nestačí. Byla jsem zoufalá. Po 9 letech věrnosti jsem se rozhodla podvest. Jak mi to v hlavě sedlo, najednou jsem hubla jak nic, cvičila vic a vic :lol:. A muzi začali flirtovat, a ja se zacala cítít lepe, je to jen o nastaveni. A pak jsem mela nadhernou možnost, a neudelala to. Ojela jsem svého muze. Sebevedome, bylo mi to najednou jedno. Potřebovala jsem to. A bylo to super. A od té doby je to lepsi. Neni to žádný kanec. Jednou za mesic, když už nemuzu tak se prepnu ze svých submisivnich tuh a vezmu si co potrebuju. A ho to asi vzrušuje. Někde jsem cetla nejaky vyzkum, ze muzi chtějí v posteli dominantni zeny a ženy chtějí dominantni muze. U nas to asi sedí. Byla bych radsi kdyby to bylo 5× tydne ale bohužel. V mém případě zabralo o sebe pečovat to jsem dělala vždy ale proste trochu víc, novy střih, prádlo. Vůně! A neptal se a neprosit, nepitvat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.24 23:54

Ahojky, chtěla jsem se zeptat či požádat o rady. S mým manželem máme jisté problémy ohledně sexuálního života. Můj manžel má problém s vyvrcholením a nevíme co stím. Oba nás to silně mrzí jelikož manžel nemá v posledních měsících ani chuť souložit z jistého zklamání z vyvrcholení + se snažíme o miminko. Budu ráda za všechny rady a typy. :*

• Citovat
  • Upravit
52
10.1.24 16:15
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat či požádat o rady. S mým manželem máme jisté problémy ohledně sexuálního života. Můj manžel má problém s vyvrcholením a nevíme co stím. Oba nás to silně mrzí jelikož manžel nemá v posledních měsících ani chuť souložit z jistého zklamání z vyvrcholení + se snažíme o miminko. Budu ráda za všechny rady a typy. :*

Ahoj, a zdravotně je v pořádku? Nemůže být ze stresu z tlaku na udělání dítěte třeba? Jestli je to možnost, tak bych zkusila trochu uvolnit. Jestli ne, tak zkoušet víc druhů stimulace, zkoušet něco nového. A jestli nic nezabere tak k sexuologovi
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital