Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, jestli to na něj vychrlíš, jak tu tvoji větu sem, tak se asi lekne, ne?
@Anonymní píše:
Ahoj je mi 24 let manzelovi 30 a mame dve dcery uz druhym rokem odmita sex a uz je mi i trapne o to prosit ma cenu manzelstvi ukoncit resit to nechce o tom jsem snim mluvila
Si užívá jinde.
Tak doma už to nepotřebuje.
Tvůj příspěvek působí dost hystericky. Jestli takto jednáš i doma, vůbec se mu nedivím, že s tebou ten sex nechce. ![]()
Ahoj pisu to podruhe, tak to zkrátit.
je mi 35, mam dve deti. Manzel na to nikdy nebyl, a po porodu 2 roky temer nic. Pribrala jsem tak 3 kila, ale pred detma jsem hodne sportovala. Strašně jsem trpela. Nizkm sebevědomím, ale taky jsem kolikrát nemohla spát jak jsem byla nadrzena. A delat si to sama proste bohuzel nestačí. Byla jsem zoufalá. Po 9 letech věrnosti jsem se rozhodla podvest. Jak mi to v hlavě sedlo, najednou jsem hubla jak nic, cvičila vic a vic
. A muzi začali flirtovat, a ja se zacala cítít lepe, je to jen o nastaveni. A pak jsem mela nadhernou možnost, a neudelala to. Ojela jsem svého muze. Sebevedome, bylo mi to najednou jedno. Potřebovala jsem to. A bylo to super. A od té doby je to lepsi. Neni to žádný kanec. Jednou za mesic, když už nemuzu tak se prepnu ze svých submisivnich tuh a vezmu si co potrebuju. A ho to asi vzrušuje. Někde jsem cetla nejaky vyzkum, ze muzi chtějí v posteli dominantni zeny a ženy chtějí dominantni muze. U nas to asi sedí. Byla bych radsi kdyby to bylo 5× tydne ale bohužel. V mém případě zabralo o sebe pečovat to jsem dělala vždy ale proste trochu víc, novy střih, prádlo. Vůně! A neptal se a neprosit, nepitvat to.
Ahojky, chtěla jsem se zeptat či požádat o rady. S mým manželem máme jisté problémy ohledně sexuálního života. Můj manžel má problém s vyvrcholením a nevíme co stím. Oba nás to silně mrzí jelikož manžel nemá v posledních měsících ani chuť souložit z jistého zklamání z vyvrcholení + se snažíme o miminko. Budu ráda za všechny rady a typy. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat či požádat o rady. S mým manželem máme jisté problémy ohledně sexuálního života. Můj manžel má problém s vyvrcholením a nevíme co stím. Oba nás to silně mrzí jelikož manžel nemá v posledních měsících ani chuť souložit z jistého zklamání z vyvrcholení + se snažíme o miminko. Budu ráda za všechny rady a typy.
Ahoj, a zdravotně je v pořádku? Nemůže být ze stresu z tlaku na udělání dítěte třeba? Jestli je to možnost, tak bych zkusila trochu uvolnit. Jestli ne, tak zkoušet víc druhů stimulace, zkoušet něco nového. A jestli nic nezabere tak k sexuologovi
![]()
Ahoj je mi 24 let manzelovi 30 a mame dve dcery uz druhym rokem odmita sex a uz je mi i trapne o to prosit ma cenu manzelstvi ukoncit resit to nechce o tom jsem snim mluvila