Manžel odmítá jít k lékaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
31.5.15 13:30
@jdukolem píše:
a co je lepší žít s někým za každou cenu a promeškat šanci že potkám někoho kdo o ty děti stát bude?

Jo je to tak 50:50
Otázka jestli někoho najde, otázka kdy, otázka zda opravdu chce někoho hledat, otázka zda je opravdu problém u něho.
Otázka když už by se rozvedla, někoho našla, podařilo se jí otěhotně… je dobrej nápad poprve rodit ve 40? Až bude dítě maturovat tak jí bude 60!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 13:31

@Slečna Ferka v posledních letech vztah za moc nestojí, rutina a zvyk. Sepsala jsi mi to dobře. :palec:

• Citovat
  • Upravit
166
31.5.15 13:32
@Anonymní píše:
@jdukolem píše: Více

Obdivuju tě, že jsi to v tvých letech vydržela tak dlouho. U mě by to chlapovi neprošlo a už bych to řešila dávno. Ale každá jsem jiná nátura, to chápu a neodsuzuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.5.15 13:32
@jakanas píše:
Otázka jestli někoho najde, otázka kdy, otázka zda opravdu chce někoho hledat, otázka zda je opravdu problém u něho.
Otázka když už by se rozvedla, někoho našla, podařilo se jí otěhotně… je dobrej nápad poprve rodit ve 40? Až bude dítě maturovat tak jí bude 60!

no a je dobrý nápad když má cca 3 roky na to ty děti mít, se jich tedy vzdát úplně s tím, že nikdy nevíš co se stane a že te chlap se klidně za 5 let zamiluje a odskotačí s nějakou 30kou? Je to těžké.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
31.5.15 13:34

Nečetla jsem vše ani nikdy nebyla v podobné situaci, ale Vím, že bych s ním nebyla. Je to podle mě zabedněný sobec, u kterýho mužská ješitnost převažuje nad láskou k Tobě. A 5 let? Dost dlouho na to, aby už jste to mohli mít vyřešeno. Ztrácíš zbytečně čas a tento „blbeček“ Ti nikdy nebude oporou, vždy bude na prvním místě on sám.

• Citovat
  • Upravit
49159
31.5.15 13:35
@jakanas píše:
Otázka když už by se rozvedla, někoho našla, podařilo se jí otěhotně… je dobrej nápad poprve rodit ve 40? Až bude dítě maturovat tak jí bude 60!

ještě k tomu zda je problém u něho.. noto se nezjistí, protože on k Dr nechce, ona u Dr byla, je zdravá a ovulaci má.. čili bud je to u něj a nebo si jen nesednou - někdy to tak je, že s někým otěhotnět nejde a s jiným šup a je to- ale to by šlo řešit třeba přes IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43073
31.5.15 13:50
@Anonymní píše:
Manžel odmítá jít k lékaři a tvrdí, že to já jsem neplodná. Nic s ním nehne už pět let. Já jsem podle lékařů v pořádku. Jsem z toho zoufalá.

nema nejakej psychickej blok jit na odber spermatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 13:59

@Pudloslava má,ale to bychom měli řešit společně :zed:

• Citovat
  • Upravit
43073
31.5.15 14:02
@Anonymní píše:
@Pudloslava má,ale to bychom měli řešit společně :zed:

hele slysela jsem o jednom takovem stydlivem a v CAR pristoupili na to, ze si to udelal doma a manzelka pak utikala do CAR s nadobkou mezi prsama, aby tam do pul hodiny byla. Nadobku mu dali predem svoji oznacenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
31.5.15 14:10

Tak můj manžel taky neskákal zrovna radostí tři metry vysoko, když jsem na něj vybalila, že už by chtělo, aby šel na spermiogram. Ale to se prostě nedá nic dělat, chceme to dítě oba, tak je potřeba něco obětovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
31.5.15 14:15

Ahoj sice jsem procetla jen část ale mám alternativu já mám doma domácí testr a už ho nepotřebujeme je teda září 2015 PAC už ho máme rok doma nechtěly jsme hned plasit doktorama ze to nejde ale nakonec se u me zjistil laiden a tím pádem manžel došel na spermioo k doktorovi. ted už jen čekáme každým dnem kdy nás syn vykoukne ven :-).někteří se stydí holt někam zajít PAC jim může žena pak něco vycitat. tak ze kdyby zakladatelka chtěla tak at se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8445
31.5.15 17:08

Nech si udělat postkoitalni test. Tedy 6-8 hodin po styku se udělá vyter z pochvy. Tak se zjisti kvalita spermatu i případná imunitní reakce vůči spermiim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.5.15 20:44
@jakanas píše:
A je rozumné to v tomto věku hrotit? Riskovat že třeba nakonec skončíš úplně sama?

A je rozumný zůstávat s někým, kdo o ní při otázce na děti mluví jako o neplodné chudince?? 8o
To snad radši sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
31.5.15 20:48
@KPKristy píše:
A je rozumný zůstávat s někým, kdo o ní při otázce na děti mluví jako o neplodné chudince?? 8o
To snad radši sama…
:nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
31.5.15 20:58

Taky bych radsi zustala sama, nez doma opecovavala sobeckého a pokryteckého blbce… navíc, kde je dano, ze by po rozvodu zakladatelka zustala sama…lidi uzaviraji nove manzelstvi a zakladaji nove rodiny i po 35 @jakanas - zakladatelka to prave nehroti, 5 dlouhych let cekala a NADALE CEKA, kdy jeji partner pujde na vysetreni…to si myslim, ze mu dala casu az prilis

všechno ma sve meze. Ja bych utekla uz daaaaaavno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital