Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rozvedla bych se a deti mela s nekym kdo o ne stoji a stoji i o vas
Pokud by i dál odmítal, tak bych s ním asi nebyla. Pokud ty sama chceš děti a nechceš se snířit s tím, že je mít třeba vůbec nebudeš, tak si myslím, že je to jasný ![]()
Chtěla jsem navrhnou psychologa, ale když nedojde ani na testy plodnosti, stěží půjde do psychologické poradny, že?
Asi by záleželo, za jakou cenu bych chtěla takové manželství zachovat. A podle toho bych se obrátila buď na rozvodového právníka, nebo na diskrétního dárce (teoreticky, v praxi nevím, jestli bych na to měla žaludek
).
Příspěvek upraven 31.05.15 v 11:08
Z toho mála co jste napsala, vám váš muž odpírá možnost pořídit si vlastní dítě…nejspíš z důvodů nějaké své ješitnosti a obavy z pravdy…to mi přijde od vás jako velká oběť…
Je to fakt hnusnej sobec. Souhlasim tady s holkama.Taky bych s ním nebyla. Takovej chlap za to nestojí.
No jo co kdyby se prokázalo, že on je neplodnej…to by jeho ego asi nepřežilo. ![]()
Ty máš od lékařů potvrzené, že jsi v pořádku a manžel ví, že nemají pravdu, jo? A jak k tomu dospěl? Je odborník na problematiku? Myslím, že je to jasné. Tuší, že problém může být u něj a nechce to připustit. Asi se stydí a bojí se o své chlapské ego.
Jestli chceš děti, tak s ním je asi mít nebudeš. Asi si je tebou hodně jistý, když se nebojí, že kvůli tomu odejdeš a budeš mít děti s někým jiným. Je to od něj velmi sobecký přístup a já bych s takovým nebyla.
Tak jestli 5 let názor nezměnil, tak vidím jen dvě řešení - Nebýt s ním a mít dítě s novým chlapem, nebo s ním zůstat a dítě velmi pravděpodobně nemít.
Je tu i možnost toho „diskrétního dárce“, ale… ![]()
Opravdu jsem bezradná. Jsem v pořádku, ovulaci mám a žádný problém lékař nenašel. @Margaret88 Bojí se kvůli egu, když se někdo zeptá na děti, tvrdí, že já jsem chudám neplodná ![]()
Pět let s ním nic nehne… To jsi dobrá, žes to vydržela tak dlouho. Pokud bych chtěla děti a nedovedla bych si představit, že je mít nebudu, tak bych šla od něj ![]()
@Anonymní píše:
Opravdu jsem bezradná. Jsem v pořádku, ovulaci mám a žádný problém lékař nenašel. @Margaret88 Bojí se kvůli egu, když se někdo zeptá na děti, tvrdí, že já jsem chudám neplodná
To je vůl ![]()
Máte pravdu holky.Je mi to hrozně líto, ale asi budu muset vztah ukončit. je mi už hodně přes 30. ![]()
@Anonymní píše:
Máte pravdu holky.Je mi to hrozně líto, ale asi budu muset vztah ukončit. je mi už hodně přes 30.
„Hodně přes třicet“ už je na zamyšlenou, pokud ty děti chceš, no
. Držím palce, ať je jednou máš!! ![]()
Manžel odmítá jít k lékaři a tvrdí, že to já jsem neplodná. Nic s ním nehne už pět let. Já jsem podle lékařů v pořádku. Jsem z toho zoufalá.