Manžel odmítá jít k lékaři

Anonymní
31.5.15 10:59

Manžel odmítá jít k lékaři.

Manžel odmítá jít k lékaři a tvrdí, že to já jsem neplodná. Nic s ním nehne už pět let. Já jsem podle lékařů v pořádku. Jsem z toho zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
31.5.15 11:02

Ani kvůli tobě by se nemohl přemoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
31.5.15 11:03

To je zabedněnec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
31.5.15 11:04

Rozvedla bych se a deti mela s nekym kdo o ne stoji a stoji i o vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.5.15 11:07

Pokud by i dál odmítal, tak bych s ním asi nebyla. Pokud ty sama chceš děti a nechceš se snířit s tím, že je mít třeba vůbec nebudeš, tak si myslím, že je to jasný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
31.5.15 11:07

Chtěla jsem navrhnou psychologa, ale když nedojde ani na testy plodnosti, stěží půjde do psychologické poradny, že?
Asi by záleželo, za jakou cenu bych chtěla takové manželství zachovat. A podle toho bych se obrátila buď na rozvodového právníka, nebo na diskrétního dárce (teoreticky, v praxi nevím, jestli bych na to měla žaludek ;) ).

Příspěvek upraven 31.05.15 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.5.15 11:08

Z toho mála co jste napsala, vám váš muž odpírá možnost pořídit si vlastní dítě…nejspíš z důvodů nějaké své ješitnosti a obavy z pravdy…to mi přijde od vás jako velká oběť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
31.5.15 11:09

Je to fakt hnusnej sobec. Souhlasim tady s holkama.Taky bych s ním nebyla. Takovej chlap za to nestojí. :x No jo co kdyby se prokázalo, že on je neplodnej…to by jeho ego asi nepřežilo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 11:12

Ty máš od lékařů potvrzené, že jsi v pořádku a manžel ví, že nemají pravdu, jo? A jak k tomu dospěl? Je odborník na problematiku? Myslím, že je to jasné. Tuší, že problém může být u něj a nechce to připustit. Asi se stydí a bojí se o své chlapské ego.
Jestli chceš děti, tak s ním je asi mít nebudeš. Asi si je tebou hodně jistý, když se nebojí, že kvůli tomu odejdeš a budeš mít děti s někým jiným. Je to od něj velmi sobecký přístup a já bych s takovým nebyla.

• Citovat
  • Upravit
24798
31.5.15 11:13

Tak jestli 5 let názor nezměnil, tak vidím jen dvě řešení - Nebýt s ním a mít dítě s novým chlapem, nebo s ním zůstat a dítě velmi pravděpodobně nemít.
Je tu i možnost toho „diskrétního dárce“, ale… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 11:25

Opravdu jsem bezradná. Jsem v pořádku, ovulaci mám a žádný problém lékař nenašel. @Margaret88 Bojí se kvůli egu, když se někdo zeptá na děti, tvrdí, že já jsem chudám neplodná :zed:

• Citovat
  • Upravit
46669
31.5.15 11:27

Pět let s ním nic nehne… To jsi dobrá, žes to vydržela tak dlouho. Pokud bych chtěla děti a nedovedla bych si představit, že je mít nebudu, tak bych šla od něj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.5.15 11:27
@Anonymní píše:
Opravdu jsem bezradná. Jsem v pořádku, ovulaci mám a žádný problém lékař nenašel. @Margaret88 Bojí se kvůli egu, když se někdo zeptá na děti, tvrdí, že já jsem chudám neplodná :zed:

To je vůl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 11:38

Máte pravdu holky.Je mi to hrozně líto, ale asi budu muset vztah ukončit. je mi už hodně přes 30. :,(

• Citovat
  • Upravit
46669
31.5.15 11:40
@Anonymní píše:
Máte pravdu holky.Je mi to hrozně líto, ale asi budu muset vztah ukončit. je mi už hodně přes 30. :,(

„Hodně přes třicet“ už je na zamyšlenou, pokud ty děti chceš, no :|. Držím palce, ať je jednou máš!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí