Manžel odmítá jít k lékaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
1.6.15 18:04

Já si myslím, že problém je už v tom, že to zakladatelka nechala zajít tak daleko.Jako čekat 5 let a doufat, že se chlap změní a to ještě když už mám 37 let…no nevím. A jak už jsem tady psala, tam je problém, že kdyby se zjistilo, že je na vině on,(a nemusí to tak být)tak by to nepřežilo jeho ego…což potvrdila i sama zakladatelka.To bude ten hlavní problém. Každej tady píše svůj názor a já s klidem a upřímně řeknu, že bych to taky netrpěla. :think:
Ani nevím jestli zakladatelka zmínila důvod proč manžel nechce jít na vyšetření:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
1.6.15 18:09

@Pudloslava ale to všechno snad musí vědět zakladatelka. Jestli ho chce opustit, něco si z té diskuze odnese. Asi nebude chtít čekat další roky, než se chlap rozhodne. Nikdo jí to nepřikazuje, každá tady píšeme svůj pohled na věc. A taky zakladatelka musí být nad věcí, když to sem napíše, virtuální svět. Ona musí vědět, jestli podepsat rozvodové papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.6.15 18:29
@margotkaa píše:
@tynaterezka - nebudu se k tomu uz vyjadřovat dokolecka, nikam to totiž nevede…pisu pouze svůj názor, proto byla diskuse zalozena

Z vlastní zkusenosti: lepsi je byt sam a verit, ze prijde vztah lepsi, nez vztah, kde to neklape a kde je vazny problém a nikam to nevede a clovek se jenom trapi.

Mejte se tady hezky a zakladatelce preji vyreseni problemu co nejdříve :kytka:

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.6.15 18:31

Já si hlavně myslím, že pokud už někdo založí diskusi a chce slyšet víc názorů, tak už se opravdu trápí. Pět let v bezvýchodném vztahu nebo s vyhlídkou, že ty děti nikdy nebudou, je dost závažná věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
1.6.15 20:10
@belladonna píše:
@Pudloslava ale to všechno snad musí vědět zakladatelka. Jestli ho chce opustit, něco si z té diskuze odnese. Asi nebude chtít čekat další roky, než se chlap rozhodne. Nikdo jí to nepřikazuje, každá tady píšeme svůj pohled na věc. A taky zakladatelka musí být nad věcí, když to sem napíše, virtuální svět. Ona musí vědět, jestli podepsat rozvodové papíry.

co kdyz chtela poradit, jak ho dotlacit do CAR a tedka zacne najedou premyslet o rozvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.6.15 21:01
@Pudloslava píše:
co kdyz chtela poradit, jak ho dotlacit do CAR a tedka zacne najedou premyslet o rozvodu?

Obávám se, že to je člověk kterej se tam dotlačit nedá. :nevim: Kdyby chtěl nebo na něho něco platilo, tak si myslím, že už by tam dávno šel. Ale on prostě nechce. A předpokládám, že zakladatelka už za ty roky vyzkoušela snad vše možný i nemožný aby ho nějak přemluvila:| Bohužel takových chlapů znám víc a realita je, že se s nima manželky vždycky rozvedly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.6.15 06:46

@Pudloslava její věc. V její situaci ať o tom klidně přemýšlí, realizovat to nemusí. Prostě, mně diskuze na emiminu přehnaná nepřipadá, navrhování rozvodu v podobných situacích taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
2.6.15 07:33

No prave, nic nevite, ale vsechno predpokladate a na zaklade toho davate fundovane rady se zavaznym dopadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.6.15 14:29

Ahoj zakladatelko,
určitě je na místě si pořádně promluvit. Pokud je ti hodně přes třicet, tak první miminko by se odkládat dál nemělo. On dítko chce? Jestli ano a tak dlouho to nejde, měl by pro to obětovat tak banální vyšetření jako je spermiogram. Navíc to jde provézt i doma. Stačí se domluvit s CAR a vzorek do určité doby přivézt.
Jestli odmítá cokoliv, co by vám k potomkovi mohlo pomoci, osobně bych od něj odešla. Bez dětí se samozdřejmě žít dá, ale o to je to potom pro ženu těžší, že žádné dítě neměla a myslím si, že by to od tebe vůči vztahu, o kterém se vyjadřuješ, že už je to rutina, byla dost velká oběť.
Mě se stalo něco podobného ve 26 letech. Ale obráceně. Já byla neplodná - na vyšetření jsem šla ovšem bez diskuze. On mě opustil, protože se mnou nechtěl projít cestu k IVF. Prohlásil to už desátý den po operaci, že se mnou nezůstane a najde si jinou. Bral to bez servítek a dost mě to poznamenalo na duši.
Po 10 ti letech vztahu jsem to nečekala. A tak se stalo.
Za pár měsíců jsem potkala nynějšího muže a máme dvě krásné, zdravé děti. Krásný a láskyplný vztah. Absolvovali jsme dvě IVF, různé testy a léčby.

Určitě bych o tom s ním znovu promluvila, pověděla mu, co by následovalo, pokud on bude cestu k miminku odmítat. Pak bych udělala to nebo to. Ale dítě bych v tomto případě stavěla na příčku 1.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
2.6.15 14:47

@Pudloslava ahoj, pokud někdo takové téma zakládá, určitě si rád přečte, jak by se kdo v dané situaci rozhodoval. Mohla napsat, aby se v tomto případě nikdo k ničemu nevyjadřoval, protože by se mohla inspirovat a udělat „rozhodnutí se závažným dopadem“, ale nenapsala. Proč potom zakládat něco, když na to lidi nemají reagovat :nevim: určitě si z toho všeho sama vezme jen to, co chce.
Vztah, který mají, nikdo sice nezná, ale podle popisu od paní se k němu ostatní mohou přece vyjádřit. Nikdo jí nic nenařizuje, jen píše svůj názor.
Není to míněno zle. I v tomto případě bych byla ráda, kdyby se partner umoudřil a zůstali spolu..
Já bych chlapa do CAR netlačila. Pokud k tomu bude přistupovat s nechutí od začátku, bude to tak pořád. Buď chce nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
43034
2.6.15 16:56
@Twitter píše:
@Pudloslava ahoj, pokud někdo takové téma zakládá, určitě si rád přečte, jak by se kdo v dané situaci rozhodoval. Mohla napsat, aby se v tomto případě nikdo k ničemu nevyjadřoval, protože by se mohla inspirovat a udělat „rozhodnutí se závažným dopadem“, ale nenapsala. Proč potom zakládat něco, když na to lidi nemají reagovat :nevim: určitě si z toho všeho sama vezme jen to, co chce.
Vztah, který mají, nikdo sice nezná, ale podle popisu od paní se k němu ostatní mohou přece vyjádřit. Nikdo jí nic nenařizuje, jen píše svůj názor.
Není to míněno zle. I v tomto případě bych byla ráda, kdyby se partner umoudřil a zůstali spolu..
Já bych chlapa do CAR netlačila. Pokud k tomu bude přistupovat s nechutí od začátku, bude to tak pořád. Buď chce nebo ne.

To je klasicky demagogicky argument - kdyz uz nekdo zalozi diskusi, tak musi snest cokoli, protoze vsechno je to jen nazor a nazor ma kazdy pravo vyjadrit.

ja nemam nic proti psani vlastniho nazoru, ale je zcela jasne, ze ty nazory jsou nedomyslene. Na zaklade prosteho faktu, ze nechce jit do CAR, nelze usuzovat na jeho povahu, kvalitu manzelstvi etc. „Ja bych odesla“ jsou jen hrdinske kecy. Dobre se to radi, ale realizace je obtizna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.6.15 22:01

@Pudloslava samozdřejmě vše závisí na okolnostech. Ale myslím, že přesto, že jsi to tady napsala jako profesionální psycholog, to o tom není. Jsme tady uživatelky, co se vyjadřují k tématu. Pokud někdo napíše, že má paní od muže odejít, nevěřím, že by paní odešla jen pro to, že to někdo napsal.
Tady je to diskuze.
Tam je to realita.
Ale nesuď kdo co napíše, i tebe můžeme soudit, že máš blbé kecy. Co by jsi si jako od X lidí na foru představovala??? Tvé věty jsou dobře promyšlené. A kdybych to měla k něčemu přirovnat, jsou strohé a studené jako nově udělaný beton. Sorry :oops: jsi děsně chladná. Většina z nás si nepřeje, aby daný vztah skončil.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
2.6.15 22:04

Nechci se dohadovat co si myslíš ty a já, nebo zbytek. Zajímalo by mě, jak dopadlo rozhodnutí zakladatelky. Ať už tak či tak.

• Citovat
  • Upravit
43034
3.6.15 06:06
@Twitter píše:
@Pudloslava samozdřejmě vše závisí na okolnostech. Ale myslím, že přesto, že jsi to tady napsala jako profesionální psycholog, to o tom není. Jsme tady uživatelky, co se vyjadřují k tématu. Pokud někdo napíše, že má paní od muže odejít, nevěřím, že by paní odešla jen pro to, že to někdo napsal.
Tady je to diskuze.
Tam je to realita.
Ale nesuď kdo co napíše, i tebe můžeme soudit, že máš blbé kecy. Co by jsi si jako od X lidí na foru představovala??? Tvé věty jsou dobře promyšlené. A kdybych to měla k něčemu přirovnat, jsou strohé a studené jako nově udělaný beton. Sorry :oops: jsi děsně chladná. Většina z nás si nepřeje, aby daný vztah skončil.

dobre prirovnani :-) nove udelany beton je mekky a teply :-) chemicka reakce v nem probihajici ho zahriva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.15 21:23

Zakladatelka. Odstěhovala jsem se od manžela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex