Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 píše:
spíš bych přemýšlela o tom, jestli s takovým člověkem vůbec mít dítě.
Přemýšlím nad tím taky, ale nechala jsem moc času uplynout.
@Anonymní píše:
No, holky, jak vás tak čtu, říkám si jestli vztah nezabalit.Pokud u manžela zjistí problém, sekne se, vytvoří si svoji teorii…a nic.
no ono se ještě může stát, že u něj žádný problém neobjeví. To by mě zajímalo, co by dělal potom, dál ti vyčítal neplodnost? Mimochodem neplodný je vždy pár, ne jednotlivec
@Anonymní píše:
No, holky, jak vás tak čtu, říkám si jestli vztah nezabalit.Pokud u manžela zjistí problém, sekne se, vytvoří si svoji teorii…a nic.
@Anonymní píše:
@Markéta80 čekala jsem, že dostane rozum.
No treba otehotnis s nekym jinym, kdo ma o dite zajem. Kdyby ho mel Tvuj chlap, asi by na vysetreni sel. Boji se toho, co mu tam reknou, no. To ale neni duvod k tomu, chovat se jak hulvat.
@Anonymní píše:
A chce on vubec dite? ![]()
@alenka84 píše:
no ono se ještě může stát, že u něj žádný problém neobjeví. To by mě zajímalo, co by dělal potom, dál ti vyčítal neplodnost? Mimochodem neplodný je vždy pár, ne jednotlivec
To je pravda. Mám kamarádku která se snažila s manželem o dítě tak cca 7-8 let a nic.Oba byli na vyšetření a oba v naprostým pořádku. Nikdo si to nedokázal vysvětlit, ani IVF nepomohlo.No,už jsou rozvedení, on už má syna a kamoška taky čeká s přítelem v srpnu prcka.(otěhotněla normálně) ![]()
@Anonymní píše:
Po mých zkušenostech - rozhodně s ním nemít dítě. Pokud si nejsi jistá, že bude pro tebe celoživotní (nebo aspoň na těch 20 let) oporou, nebo spíš tušíš, že nebude, rozhodně bych si s ním dítě nepořizovala. Pak se ocitneš v situaci, kdy toho konečně budeš mít plné zuby a bude tě k němu vázat to dítě a je to opravdu silná vazba, silnější, než jsem si kdy představovala ![]()
Příspěvek upraven 31.05.15 v 12:50
Taky znám jednu takto neplodnou podle jejího. On taky nikam nechtěl jít. nevydržela to a rozvedla se ona nechtěl zkusit ani umělé nic. On pořád děti nemá ona ano a přirozeně.
@Margaret88 píše:
Co prosím?!On tvrtí, že ty jsi neplodná?!To si snad děláš srandu.Pane bože rychle se takovýho hov..a(s prominutím, ale jinak to nazvat nejde) zbav!!co je tohle za člověka.
tak zas třeba to nemyslí nijak zle, prostě jenom VÍ, že on plodný je (protože už nekdy v minulosti nějakou oplodnil, ať už se dítě nakonec narodilo nebo nenarodilo) ![]()
na druhou stranu děti i neplodnost by se měly řešit v páru, spíš bych si s ním promluvila o tom, jestli vůbec chce děti, případně kdy je chce.
@Margaret88 tak my jsme na tom podobně, oba v pořádku a roky nic…ale nové partnery nechcem ![]()
@sagina píše:
tak zas třeba to nemyslí nijak zle, prostě jenom VÍ, že on plodný je (protože už nekdy v minulosti nějakou oplodnil, ať už se dítě nakonec narodilo nebo nenarodilo)na druhou stranu děti i neplodnost by se měly řešit v páru, spíš bych si s ním promluvila o tom, jestli vůbec chce děti, případně kdy je chce.
jestli v minulosti nějakou oplodnil ale vůbec nic nevypovídá o jeho současné plodnosti, u chlapů se to může rapidně změnit během pár měsíců
@sagina No, pořád nevíme, jak se chová v ostatních věcech
ALe tím, že tvrdí, že je neplodná ona, tak to leccos naznačuje.
@Anonymní píše:
Opravdu jsem bezradná. Jsem v pořádku, ovulaci mám a žádný problém lékař nenašel. @Margaret88 Bojí se kvůli egu, když se někdo zeptá na děti, tvrdí, že já jsem chudám neplodná:
tak to je pěkně hnusný
@Anonymní píše:
No, holky, jak vás tak čtu, říkám si jestli vztah nezabalit.
Pokud u manžela zjistí problém, sekne se, vytvoří si svoji teorii…a nic.