Manzel v nemocnici, navstevy s ditetem

23033
25.10.10 18:54

Manzel v nemocnici, navstevy s ditetem

Ahoj damy, vcera manzela odvezli s otresem mozku a pohmozdenym zlomenym nosem do nemocnice. Rano jsem mu volala, kam ho z traumatologie prelozi, nakonec ho nechali na stejnem oddeleni, takze jsem se rozjela s vecmi aby mel co na sebe, zupan, pantofle,myci potreby,vody neco ke cteni, mp3 strasny problem na klinice ani me nechteli na odd s ditetem pustit, manzel na JIPU na monitoru, udajne jsem si mela zaridit hlidani lol asi jsem ji mela nechat v aute nebo co jsem mela delat? nemam moznost si zaridit hlidani z hodiny na hodinu. Takze jsem opet spatna matka co taha sve 6 mesicni dite sebou do nemocnice

Jen jsem se potrebovala podelit… mimochodem v te nemocnici navstevni hodiny od 14:30-15:30 jak za komunismu LOL horsi jak nastevni hodiny v Podoli :roll: :roll: :roll: :roll: :-) :cert:

Jakou mate zkusenost a jak resite obdobny problem, vy?!diky!

ja jsem sla na jip sama sestry hlidaly! ale spis jim vadilo, ze jsem si dovolila prijit s ditetem

Příspěvek upraven 25.10.10 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
25.10.10 19:01

ty návštěvní hodiny mě pobavily,jinak mám dojem,že obecně do roka věku dítěte tam nemaj návštěvy moc rádi,ale je to o lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
25.10.10 19:03

všude ,kde jsme byli v nemocnici za babi a tak byli návštěvy dětí do 3 let zakázány a ani se nedivím nemocnice jsou plný bacilů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
25.10.10 19:03

to chapu vysvetlila jsem jim, ze dite je ockovano 3 hexavaxiny, prevenarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
25.10.10 19:06

Tak ohledně dětí to chápu, ale nemůžou ti v tom bránit. Jinak existuje jistý kodex pacienta…musí být někde přístupný. Každý pacient si ho může přečíst a tam je vše napsáno. A hlavně návštěvní hodiny jsou kdykoliv celý den…nikdo ti nemůže říct, že máš přijít v tolik a v tolik hodin…to znám, obě mé sestry jsou zdravotní sestry. Jedna dělá ve státním a druhá v soukromém zařízení, takže opravdu si sice nemocnice může stanovit návštěvní dobu, ale pokud ty v té době nemůžeš, tak můžeš přijít kdykoliv jindy, v noci samozřejmě ne.
Ať se manžel brzo uzdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
25.10.10 19:10

Ahoj, pracuju na JIP a se svým dítětem bych tam fakt nešla, je tam jiná, jak to jen napsat :think: , prostě je tam taková halda breber a bacilů a takových fakt blbých, prostě děs.
Dříve za komančů byly návštěvy zakázány dětem do 10 let, my děti nepouštíme, starší pouze na zodpovědnost rodičů.
Kdybys došla k nám v takové situaci, jakou popisuješ, počkala bych před oddělením a dítě ti na tu chvilku pohlídala, je to o lidech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
25.10.10 19:11
Monjie píše:
to chapu vysvetlila jsem jim, ze dite je ockovano 3 hexavaxiny, prevenarem

No ale neznamena,ze se nemuze nakazit nejakym stafylokokem napr.

Chapu tvoji situlaci,nemela jsi jinou moznost,nez malou vzit s sebou.Ale to,ze male deti v nemocnici nemaji co delat,na tom mi neprijde nic divneho a nechapu ty,co je s sebou na navstevy tahaji..

A snad kazda nemocnice,vetsinou krome detskeho,ma navstevni hodiny,co je na tom divneho?Nebo se pletu?
Ta nase od 16 - 17 hodin,o vikendu 14 - 16,pokud se nemylim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.10.10 19:11

Já ležela v červnu na chirurgii po operaci slepáku 3 dny a taky ke mě nepustili dceru. Pak mě převezli ještě na týden na gynekologii(v době operace jsem byla v 19tt) a tam to bylo bez problémů. Já to celkem ale chápu, že na některá oddělení malé děti nesmí, když mají lidi napíchnutou třebas kapačku, připojený nějaký přístroj, dítě může o tyto věci zavadit a poničit je, případně i ohrozit pacienta. Ale taky chápu, že sehnat hlídání z hodiny na hodinu může být problém. Asi bych předala věci a na návštěvu šla bez dítěte až budu mít hlídání… Nevím jak se to dělá, když je třebas jeden rodič nemocný dlouhodoběji, zda jde domluvit, aby k němu dítě smělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.10.10 19:15

tak ty návštěvní hodiny jsou podobné skoro všude, jen je skoro všude tolerují a podle potřeby prodlužují, co se týše JIP, tak je to opravdu něco jiného a tam prostě děti nesmí, my tam nedávno měli tchýni a prostě i když jsme tam měli známou, tak tam terka nesměla :nevim:, i když já na tom nijak netrvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
25.10.10 19:27

Damy ja sla na JIP sama, ale spis mi bylo receno ze akorat zdrzuji tim, ze jsem vubec to dite vzala, asi jsem ji mela nechat v aute nebo co :cert: :cert: :cert: :cert:

mimochodem delala jsem 5 let na ARU

Příspěvek upraven 25.10.10 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
25.10.10 19:27

Manzel byl v nemocnici na zacatku leta (10dni na infekci). Deti se mnou chodily na navstevu pod okno, veci jsme tatovi dali oknem, chvilinku jsme postali a „uzili se“ a sli zase dom. Pokud jsem sla za manzelem, tak jedine sama. Deti do nemocnice (kor na takove oddeleni) nesmi. Navstevy byly myslim odpoledne 14-16, ale tolerovali me i mimo tuhle dobu, pokud jsem tam samo nesedela do noci, coz nehrozilo.

Preju pevne nervy, at to zvladnete doma bez tatinka a at je brzy zase fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.10.10 19:28

Pracuji na JIP.návštěvní hodiny jsou 1h ve všední dny a 2h přes víkend.Víš co je tam práce?Sorry ,ale mohla by jsi to pochopit..A c děckem tam u nás nemáš do 15ti let co dělat,když chceš s mladším-třeba 13let,musíš to zvážit sama :wink: Ale mimčo bych tam nidky nebrala,někdo tu psal..breber tam je až do alelujá :zed: A hlavně pohled na těžce nemocná nese těžce dospělí natož děcko

A vlastně buď ráda,že ti sestry malou pohlídaly. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.10.10 19:42

Ahoj, návštěvy dětí zakázané nejsou.

Jen mamka jako zaměstnanec nemocnice opravdu děti do nem. na návštěvy nedoporučuje. Opravdu je tam spousta bacilů a dítko by mohlo onemocnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.10.10 19:44

Zkus dodrzet navstevni hodiny, at nemaji reci, jinak decko kdyz nemas kam dat tak proste nemas, zakazat Ti to snad nemuzou.
Asi bych ho nebrala na nejaky infekcni oddeleni, ale snad na trauamtologii (manzel je asi po uraze?) to neni takova hruza. Ja ani o nikom ze sveho okoli, kdo by chytil nejaky hrozny bacil na navsteve nemocnice, nevim.
Ale chapu, ze Ti bude neprijemny, az tam zase pujdes.
Kocarek nech na chodbe, maleho/malou na ruku, navsteva 20
minut je tam urcite nezabije.
Tak at je manzel brzy doma !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.10.10 19:45

hele a to ještě můžeš být ráda, že malá to u sestřiček zvládla. naše malá by spustila totální hysterák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: někdy to prostě jinak nejde no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí