Tolerovat

Anonymní
22.10.10 11:03

Tolerovat

Můj problém je v tom, že mě před rokem a půl oslovil krásný chlap. prostě jako z pohádky.

Ale žil hodně bujarým životem s holkama, diskotéky atd…Měl hodně kamarádek na sex, který o tom věděli, každé vždy říkal, že nechce vztah jen to jedno.. Všechny to tolerovali, protože je to chlap opravdu krásný, hodný, no prostě jako z pohádky…

Pak potkal mě. chtěl semnou začít vztah po měsíci si mě nastěhoval do bytu a jsme spolu doteď.

Všechny ty jeho kamarádky jsou zhrzené a zavidí mě. Narážky typu, že jsme sním jen kvůli autu, bytu, pěnězům jsou běžné.

Čekáme spolu miminko 10tt a já vím, že to bude nejlepší táta, ve vztahu, je pozorný, hodný, o všechno se doma stará, výlety, kina … prostě ideální vztah

Ale narovinu mi řekl že mu nestačím v sexu, že chce sexu daleko víc, a já naopak míň. že semnou chce být celý život, mít děti atd… Ale, že jednou za 14dní proste pojede s kamarády na disko, a tam se odreaguje, prostě sex s někým jiným, že mi to říká na rovinu, a nechce mi lhát jak je na služební cestě a přijede až ráno. Jako to dělají jeho kamarádi.

A teď nevím, co… mám se na něho vykašlat toto netolerovat a odejít a zůstat sama s miminkem , a vzít mu tátu. A sobě milujícího pozorného přítele.

Nebo tolerovat a vědět, že se vždy vrátí domů ke mě, mít se dobře, a mít super tatínka pro miminko. A i přítele.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.10.10 11:13

Nevím co ti poradí ostatní, ale měla jsem přítele to samé.
Moje zkušenost je taková. Přesně jak popisuješ, krasavec, obdivovaný, charizma, možná nebyl úplně krasavec, ale hodně na něho ženské letěly - tehdy holky, bylo nám okolo 20 let mu 27. Ke všem se bývalým přítelkyním se choval nádherně,prostě idál, hodný…
Bohužel měl stejný problém- neudržel … v kalhotách. Pamatuji si, že předem nou přítelkyni, s kterou byl 4 roky a měli asi 2 měsíce před svatbou 2 podvedl, když se rozcházeli, řval jako mimino. To samé udělal i mě, že mě podváděl, a když jsem se s ním po hádce rozešla, tak taky to samé pláč, scény, že mně miluje, ale prostě, že si nemůže pomoct.
Jelikož jsme zůstali přátelé, tak vím, že tento scénář se opakoval nejmíň 2, že k přítelkyni byl jak med, ale prostě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.10 11:14

Ale to si musis zvazit sama v sobe, jestli ti to vadi nebo ne! Tady ti kazda rekne neco jinyho, podle sebe. Pokud nebudes zarlit a stanovite si zdravotni pravidla(chlamydie jsou mrchy, co ti brani? Spolecenske konvence? Neradila bych ti jen pokouset se to prekousnout kvuli..(dosad si cokoliv), to se ti vzdycky vrati jako bumerang. A taky mu zkus navrhnout, ze bys obcas udelala to same, jestli by mu to jako nevadilo-treba to uvidi v jinem svetle tu svoji sobeckou potrebu

• Citovat
  • Upravit
NumLock
22.10.10 11:18

Já bych takového muže nechtěla,to fakt záleží na tobě.
A jemu by se líbilo kdyby jsi si „odskočila“ občas ty :?:

• Citovat
  • Upravit
11502
22.10.10 11:19

No já nevim, ale i když přiznanou a předem hlášenou nevěru bych netolerovala, už kvůli případným nákazám, který se pak můžou přenýst i na tebe a hlavně, HPV se dá chytit i přes kondom (znám takový případ), takže už kvůli tomuto riziku bych to netolerovala i kdyby byl jinak sebesvatější. Tátu mu nevezmeš, může ho vídat, navštěvovat. Já bych tohle nevydržela a pak s ním spát, to už bych fakt nedokázala, ale opravdu záleží na tobě, jestli chceš tyhle rizika podstoupit. Držim palce k dobrému rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
22.10.10 11:38

Podle me je to ubohy..jako,ze ti na omluvu rekne,ze to bude delat a mysli si,ze ze je to v poradku.
Nevim,nerikam,ze sem svata,ale pokud nekdo miluje je vernej ,pokud jeden z nich zahyba je to znameni,ze neni neco v poradku…
Nevim,bud ti to bude jedno,nebo to budete delat oba…nevim to je na tobe .Ja bych to nesnesla.
Uz abych jeste neco chytla.Takhle se chova podle me pubertak a nebo lidi co spolu ziji fakt dlouho a maji spis kamarackej vztah.
Ale novej vztah ,s miminkem atd,nevim to podle me ma do dokonalyho chlapa jak pises daleko…

Ale tobe preju hodne stesticka a rozhodni se jak to citis,kazda sme jina.Zadnej vztah neni dokonalej,ale ......

• Citovat
  • Upravit
13503
22.10.10 11:38

To si ale prece musis rozhodnout ty sama,zda budes schopna zit s muzem,ktery si od tebe jednou za 14dni odskoci k jine..Rozhodnuti je prece jen a jen na tobe.Kazda z nas ti muze napsat,co by na tvem miste delala,ale stejne se musis rozhodnout sama.
Pokud ti nevadi,ze ti 2× mesicne zahne,ani nevis s kym,budes o tom vedet,ze zrovna jede za jinou,nebudes mit strach,ze ti domu neco prinese,tak s nim bud.
Pokud uz ted nad tim premyslis(protoze to sem pises),tak ti to asi vadit bude.
Ja uprimne nevim,pokud by to byl chlap mych snu a sem tam si vrznul jinde,tak mozna ano,ale vedet o tom-no holka to ne..Zarlivost je hnusna vlastnost a kazdeho uzira.
Jenze co ted?Jsi tehotna..Tak to s nim nejak prober..co jineho ti radit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.10.10 11:40

Můžu se zeptat, jak jste spolu dlouho i to něco naznačuje. Většinou ze zažátku je velká zamilovanost, a pak už je to takový trochu stereotyp- neříkam, že to něco omlouvá, ale například kdyby mě někdo podvedl už po 3 měsíční známosti, tak asi mně moc nemiluje, :nevim: :think:
Můj bývalý například hned po měsící mi začal říkat o vážné známosti - jako bydlení, potom za krátko svatba a pod.Po roce jsme se rozešly a mezitím co jsme si zařizovali u něho bydlení, kupovali sedačku, dokonce se nám jednou stala nehoda, že nebylo jisté, že jsem těhotná, tak mně několikrát podvedl-to jsem se dozvěděla po rozchodu.Taky mi říkal, že s otatníma nechtěl nic vážného, jenom povyražení, že já jsem jiná, že je to jiné - za zády opak a tak to říkal každé…
Určitě tě nechcci nějak , že tě třeba vodí za nos, ale dobře si to rozmysly co a jak.. Jak víš, že to ostatní neříkal i těm před tebou??
Možná mám blbý názor, ale chlap co je kurevník,nikdy neni dobrý manžel :think:
Ale jinak ti přeju,a bys to vyřešila a třeba nakonec i mu se rozsvítí v palici, že má hodnou žešnskou a bude tátou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
22.10.10 11:46

zakladatelko, asi sis sama odpověděla. Takže sama v sobě se už smiřuješ, že jednou za 14 dní si vyhodí z kopítka. Když budeš nesouhlasit, asi to bude dělat na tajňáka. Takže pokud je jinak fajn, můžeš zkusit žít s ním i přes jeho zřejmé poklesky. Třeba ho to časem přejde, ale spala bych s ním pouze s kondomem a i on by jinak s nikým spát neměl. Třeba to nakonec nebude tak hrozné a jestli ano, tak odejdi. nebo se prostě zatni a spi s ním třikrát denně. nemusíš s ním jenom spát, rychlá akce rukou nebo pusou několikrát denně by třeba mohla zabrat, že by už neměl chuť jinde. Máš to těžký, asi od něj časem stejně odejdeš, tak pak ti přeju, aby se objevil ten pravý pan princ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
22.10.10 11:47

no JE TO PĚKNEJ VYKUK MYSLÍM -ještě chce od tebe požehnání :)
no myslím funguvat to může i tak -záleží na co se cítíš.Já bych se taky bála z hygienickýho hlediska různých nemocí a také popř. dalších nemanželských dětí ..... .No na věky takovej nebude čas hraje proti němu ,ale co do té doby ??? Jestli se nechceš rozhodovat ,přehod to na něj ,že s tím němůžeš souhlasit kvůli ......důvodům a at se rozhodne on .
Třeba to bude dělat dál a tajně ,ale aspon bude mít černý svědomí a strach ,že mu na to příjdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.10.10 11:50

Podle tvého příspěvku si jsem jistéj, že už jsi rozhodnutá pro to s ním zůstat… Ale to je samozřéjmě tvůj boj… Z 1× za dva týdny bude po nějaké době 1× za týden, pak 1× za tři dny, 1× za dva dny a nakonec si uvědomíš, že s tebou vůbec nespí a každéj den tě podvádí s jinou…

Jeho myšlení nechápu (že ti to jako oznámí a je vše ok?? Buď ber nebo nech být?? Já bych ho nechal být už jen kvůli tomuhle.), to tvoje taky moc nechápu… Je to „dívkař“, žádná sukně mu není cizí, ty to moc dobře víš, ale stéjně si s ním začneš a myslíš si, že ho předěláš nebo co… :roll:

Rozešel bych se s ním, taťku dělat může dál, když bude chtít, a když se ti poštěstí, tak vysoudíš slušně vysoký alimenty, když je tak prachatéj… Takže s penězma potíže mít určitě nebudeš… A časem si k sobě najdeš nějakého „normálního“ chlapa, který si tě bude vážit, bude tě milovat i tvé dítě a hlavně tě nebude podvádět s každou pěknou ženskou, kterou potká… To bych ti moc přál… :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.10 11:50

zakladatelka:

No na mojí otázku jestli by mu vadilo kdybych si já vyrazila, řekl, že ne pokud by byl u toho, to znamená ve trojce, aby se mi nic nemohlo stát a popřípadě kdyby třeba se dělo něco co já bych nechtěla aby mohl zasáhnout prý nikdy nevím nakoho narazím, a že chlapy umějí být hodně drsný...... Ale pokud bych to dělala za jeho zády a on o tom nevěděl tak by vztah ukončil.

Ostatním toto neříkal o vážném vztahu to vím na 100%, protože mu několikrát přišli sms, kde se ty jeho kamarádky ptali proč neřekl třeba jí že chce vztah, nebo že říkal že nechce vztah a teď mě má doma a snima to ukončil.

Dával mi to číst. Pak jsem vyslechla i jeden telefonát, kde se ho dotyčná ptala, proč se tak najednou rozhodl jít do vztahu, takže vím, že za nos mě nevodí…

• Citovat
  • Upravit
10975
22.10.10 11:51

Holky mají pravdu, že si to musíš rozhodnout jen a jen ty. Každá jsme jiná. Můj názor je ten, že já bych asi s chlapem, který mi řekne, že mu v posteli nestačím, nevydržela. Jen nepíšeš, jestli je to až teď, co jsi těhu.
Druhá věc je, jak už tady někdo psal, jestli by on, dokázal to samé tolerovat tobě. Znám vztah, který takto funguje, ale opravdu to musí být vzájemné. Protože pokud není, tak to dřív nebo později dopadne výčitkama.
Přeju jasné rozhodnutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.10 11:58

určo se s ním dá žít mám jeden exemplář doma .ALE lehký to není jeho 1.žena od něj utekla.Milenky mu povolila a pak ji to štvalo ,protože se chlapec nežinýroval a avodil si je časem i domů(když ona tam byla)-prptože mu to přeci dovolila a vůbec jí to nevadí .
Pak potkal mě -vše jsem mu zakázala ,stejně si chodil po večírkách a 2× přived ženskou domů: 1přišla jsem pěkně jsem pozdravila a popřála jim pěkný večer (holka se lekne-uteče +milý se lekne dolízá)
po 2.pozdravím holky (tentokrát dvě)a doporučím jim odchod)a milého pozvu domů (otevírala jsem jim dveře)tam ho po staru přetáhnu válečkem a vynadám mu .
Od té doby máme klid .
Neberte to jako způsob řešení ,ale extremní situace občas vyžadují extrémní řešení ,akorát to nesmíte přehnat .
 (

• Citovat
  • Upravit
11035
22.10.10 12:01

rozhonout se musíš sama, já bych to nesnesla. Nikdy si nebudeš jistá, jestli ta za kterou si jednou za čas odskočí je zdravá, jestli jejich sex je chráněný ať už kondomem, nebo jestli ta dotyčná aspoň bere antiko. Může se ti kdykoliv stát, že ti jakási slečna zavolá, že s tvým přítelem taky čeká miminko. Zhrzený milenky jsou schopné čehokoliv, třeba i úmyslně otěhotnět aby si chlapa udržely.

Pokud bych si ho chtěla udržet, zkusila bych to co radí Aty. Vyžadovat po něm sex 2× 3× denně a prostě ho utahat. Vím o jednom případu kdy to zabralo. Ten dotyčný ovšem netušil, že jeho manželka o jeho nevěře ví.

Držím palečky ať se rozhodneš správně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria