Tolerovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9262
22.10.10 13:12

EHmmm měla jsem přítele co to měl podobně - chodil se mnou, měl mě rád, ale ...... potřeboval „chtěl?“ i jiné.

Věděla jsem jaký je, vztah nám vydržel asi rok. Nebylo to jednoduché a to jsme každý žili jinde - tudíž NELOVIL mi pod nosem a nedělal ze mě hlupačku.

Tohle si fakt budeš muset zkusit sama jestli to dáš či né - já nakonec dala přednost jinému muži a nelituju.

JEN mě zarazilo pár věcí-

JAK holdá dořešit zdravotní hledisko - ze střídání partnerů jsou časté záněty dělohy, infekce, kvasinky a to nemluvím o těch závažnějších HPV či HIV atd…
Nemluvě o tom že případné alimenty by taky dost zatížily váš rozpočet - tj. dotkly by se tebe i dítěte.

Sdělil ti tuto svatou pravdu až po té co si tě nastěhoval a udělal ti dítě - nebo před tím? Aby si chlapec nemyslel že ti udělal dítě tak mu na to kývneš. :think:

A ta poslední z mé zkušenosti - dokáže ti zahýbat tak aby o tom nevědělo celé město a půlka rodiny - je to hodně těžké se pak podívat kamarádům do očí, když víš, že oni ví a myslí si něco o chudince či hloupé káče co si doma neudělá pořádek - nebo chlapovi nestačí.
Mě strašně uráželo to že si na sex vybíral holky sice třeba hezké, ale prostě takový ten „odpad“ o nichž každý věděl že jsou hloupé, že jdou s každým, že prostě to byly takové super žhavé kurvičky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
22.10.10 13:22

Hele, je to tvoje věc. Určitě se něco takového tolerovat dá, pokud má ten druhý naprosto odlišnou potřebu sexu a ten první je hodně liberální.

Ale měla by sis uvědomit pár věcí.
Nikdy mu to nesmíš vyčítat. Tím, že ti to řekl, na tebe přehodil zodpovědnost. Což je podle mě poněkud sprosté, ale budiž.
Připrav se na to, že při takové životním stylu budeš často léčit záněty, popřípadě nějakou pohlavní nemoc. O HPV nemluvě. A to nastane. Při tomhle partnerově životním stylu to nastane, i když bude používat kondom.

Zajímala by mě jedna věc. Jak by reagoval, kdybys mu řekla, že jsi typ, kterého jeden partner v sexu nudí, a že zlepšuje tvůj sexuální život mít těch partnerů víc. Že máš prostě pak větší chuť i doma. Jak by se na to tvářil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.10.10 13:33

no tak já za sebe bych tohle teda nedala. Věřím, že jsou tací, kteří prostě potřebují střídat sexuální partnery, věřím, že to nutkání je tak silný, že si nedokážou pomoct. Potom by ale neměli chtít vážnej vztah a zakládat rodinu.

Osobně si myslím, že pokud nejsi stejnýho ražení (jakože bys taky potřebovala neustálou změnu atd.) tak to nikdy nepřekousneš. Bude Tě štvát, že zatímco Ty taháš břicho, následně se staráš o miminko a večer budeš usínat únavou, on si lehne do postele po pořádným čísle s jinou.

Já bych mu sbalila kufry než bude pozdě. Věřím, že je hodnej a všechno, ale Ty se budeš jen a jen trápit, možná to v sobě dusit a nakonec mu to začneš vyčítat. Tohle tolerovat prostě není normální kromě párů, kde mají takovouto úchylku oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
22.10.10 13:34

Jó holka,ber ho,uvař mu dobrou mňamku,vyper mu, pěkně nažehli prádýlko,aby ti u nějaké milenky neudělal ostudu.To fakt myslíš vážně,že je to super chlap?A že bude super otec?
Chová se jako sobeckej rozmazlenej fracek.To si ten chudák myslí,že mu budou procházet zálety,když je bude mít rádoby legální.
No asi tak,jestli si sebe aspoň trocu vážíš a nemyslíš si,že jsi jen kus špinavého hadru někde v koutě,tak z takového vztahu honem pryč.Tebe to jeho chování k tobě neponižuje? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12978
22.10.10 13:52

Budu stručná - pokud ho miluješ a jsou v tom city, tak ti to jistě vadit bude a moc..Nevím nad čím přemýšlíš.
On je vykuk, hajzl, necita, blbec..A že je z pohádky??? Asi jo, protože s realitou to nemá nic společnýho..Krása a charisma nejsou zrovna kvality do života..
Tolerovat na oko můžeš cokoli ( kouření, nevěru, tunelování..), ale trpět budeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
22.10.10 14:13

Ahoj zakladatelko,

bohuzel musim souhlasit s holkama, tohle neni uzasny, hodny a idealni chlap, jen to s tebou (i s jinyma holkama) moc dobre umi a ty jsi do nej navic uplne blazen. Zazila jsem neco podobnyho, jen jsem byla v roli milenky a nebylo v tom tehotenstvi, ale mela jsem stejny pocity, jak je uzasnej, dokonalej, to ze podvadi svoji pritelkyni a ze mi bez obalu rekne, ze spolu budeme jen spat, ze svoji pritelkyni miluje a blabla, to jsem do uvahy nebrala. Byla jsem do nej totalne zblbla a omlouva me snad jen to, ze mi jeste nebylo ani dvacet.
Byl to presne typ jako ten tvuj, pro me krasnej, pritazlivej, pro ostatni holky tez, obrovska chemie, super sex a presne vedel, co a jak rict, aby mu holka zobala z ruky.
Verim tomu, ze tihle kluci nejsou v jadru spatni a mozna si skutecne v hloubi duse mysli, ze to co citi, je skutecne laska. Ale pro tebe tohle laska neni a ty to moc dobre vis, jinak bys sem ten dotaz nepsala. A uz ted vis, ze se budes strasne trapit, ale stejne to udelas, protoze toho chlapa milujes.
Ale zkus sebrat vsechen rozum, ktery jeste neni prehluseny city a uvedom si, jak strasne je neco takovyho vuci tobe nefer. Jak je to nefer vuci vasemu nenarozenymu miminku. Jak se budes citit, az s tebou budou cloumat tehotensky hormony, bude ti zle, budes se citit jako tlusta otekla koule (nerikam, ze se to stane) a bude sobota vecer a ty v tomhle stavu budes zaroven vedet, ze ten, koho nejvic milujes, je v tu chvili v posteli s nejakou mladou, netehotnou, krasnou kockou. Jak se budes citit?
Co budes rikat za par let vasemu diteti, az se bude ptat, kde je tatinek?
A skutecne si myslis, ze si te bude vazit chlap, kterymu jsi neco takovyho dovolila? Mozna mas ted pocit, ze kdyz mu to dovolis, ze ti bude vdecny, ze to nebude tak hrozny a tobe zustane ten skvely chlap. Ale never tomu, bohuzel nezijeme v pohadce, bude to prave naopak.
A ver mi, ze vim, jak strasne tezky je se toho cloveka vzdat, takovyhle kluci jsou jako magnet, navic ho fakt milujes a jeste cekate spolecne miminko, ale pokud bys dokazala podivat se na to z objektivniho pohledu a sebrat v sobe vsechnu hrdost, tak to odmitni. Rekni mu, ze ho milujes, ale ze si jeste o neco vic vazis sama sebe a prave proto tohle nemuzes tolerovat. Ukonci to, dokud je cas, protoze pokud ti to rekl takhle narovinu, tak se asi opravdu ovladnout nedokaze. Z pohledu ditete si neumim predstavit, ze bych vedela, ze ve vztahu mych rodicu to funguje tak, ze tata ma milenky a mama mu tohle toleruje. A z pohledu mamy si neumim predstavit, ze bych svemu diteti chtela davat takovyhle vzor. A role mamy bude v tvym zivote mnohem dulezitejsi nez role partnerky.
Preju hodne stesti a drzim palce.

• Citovat
  • Upravit
64
22.10.10 15:00

podle toho co pises si rozhodnuta s nim zustat.

tudiz: 1. stejne podminky i pro Tebe, 1 krat za 14 dnu volno na cokoliv: od diskoteky a sexu na dnu noc po cviceni, damskou jizdu a podobne.
2. zadna trojka. to, ze Te chce chranit je blbost, proste jemu by vadilo to same.tudiz tady na tom trvej, pokud muzes ty tak i ja.
3. zadne rozebirani, cteni smsek, zadne tahani si holek domu.
4. v sexu utahat.

Vis, pokud byl super samcem, tak jasne ze o to nechce hned prjit (cim ho nechci omlouvat) a mozna to chce opravdu vedet jen TEORETICKY, z by mohl kdyby chtel.
Za sebe: ja bych to nezkousla, nicmene kazda jsme jina, a ja zkousnu veci, ktere by treba vadili nekomu jinemu vic, nez dostavenicko s mladou holkou. ale alespon fakt pro sebe dojednej stejne podminky, s tim, ze pokud se rozhones ze te to fakt nici tak souhlas odvolej. a on se pak bude moct rozhodnout zda odejde nebo zustane (a bude mit alespon tu slusnot dstavenicko obcas zatajit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dr.M
22.10.10 16:21

Zdravím, nečetla jsem ostatní příspěvky. Jen se podělím o svůj názor na tvou situaci. Ve vztahu nemáte moc dobré vyhlídky. Takový vztah nemá dlouhodobě šanci. Se současnými zkušenostmi bych tvou situaci řešila asi tak, že bych šla na potrat a na partnera se vykašlala.Zbytečně si komplikuješ život. Časem potkáš někoho, s kým si budete vyhovovat lépe. Je mi jasný že to neuděláš, já to taky nevzdávala. Dnes jsem strašně nešťastná (nedůvěra, výčitky atd.).Náš vztah je v háji. To bys musela být z kamene abys manželovi úlety přešla. Nemyslím si, že člověk který opravdu miluje má potřebu sexu s jinými lidmi. Vztahy se časem komplikují, procházejí krizí, časem se odcizíte a příjdou nejrůznější problémy atd. Poznáš jak je frustrující, když o tebe partner přestane jevit zájem ( a to určitě příjde, když už teď ho nejsi schopná uspokojit). Nevím jak to popsat, znám tvou situaci, jen jsem o kus dál a není to příjemné. Pro sokyně budeš nakonec k smíchu. Jen chci dodat, že své dítě nadevšechno miluji. Jen se to časem vše ještě více komplikuje. Pokud ten vztah nevzdáš, tak mě časem pochopíš.

• Citovat
  • Upravit
dr.M
22.10.10 16:38
Anonymní píše:
zakladatelka:

No na mojí otázku jestli by mu vadilo kdybych si já vyrazila, řekl, že ne pokud by byl u toho, to znamená ve trojce, aby se mi nic nemohlo stát a popřípadě kdyby třeba se dělo něco co já bych nechtěla aby mohl zasáhnout prý nikdy nevím nakoho narazím, a že chlapy umějí být hodně drsný......

Tak tohle mě dostalo. Můžu se tě zakladatelko zeptat kolik ti je. Přijdeš mi jako strašná „naivka“, promiň.Tvůj partner působí jako pěknej suverén, a jak se umí pěkně prodat, za všech okolností myslí jen „na tebe“. Absolutně tě nechápu, honem od něj utíkej. Jeho pozornost bude jen přetvářka.Takový exemplář se málo vidí.V jaké společnosti se proboha pohybuje, jeho reakce na mě působí fakt divně. S kým že to sexuje?

• Citovat
  • Upravit
23847
22.10.10 17:09

Já si myslím, zakladatelko, že do toho vztahu stejně půjdeš, jak tě tak čtu. No co, zkusit to můžeš, opustit ho můžeš taky vždycky. Určitě bych si ale stanovila nějaká pravidla jako že sex jen s ochranou, nevodit milenky dom…co tě ještě napadne?
Blbý je, že už s ním čekáš dítě, už ho jen tak k šípku nepošleš jako kdybys byla bez závazků :nevim:
Jestli ti teda ten chlap stojí za to a tohle je jediná jeho chyba, tak za zkoušku nic nedáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.10.10 22:08

Nevěřím svým vlastním očím, jaký chlapi dneska jsou!Je mi z toho úplně zle a z představy, že by mi tohle řekl můj manžel, je mi ještě hůř. :poblion: :poblion: :poblion: Určitě bych ho hnala někam hoodně daleko, ale jak už tady holky řekly:„Záleží jen na tobě, jakej si ten život uděláš a co všechno jsi schopná ve vztahu tolerovat“Já bych to nesnesla!A o pohlavně přenosných chorobách ani mluvit nebudu, to už tady taky někdo psal…A nechápu, jak mu nemůžeš stačit v sexu, když si potřebuje povyrazit jen jednou za 14 dní!!!!Neřeknu, kdyby potřeboval sex 20×denně…Máš přece svojí hrdost, tak sebou přestaň nechat zametat a už se prober!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.13 08:26

To není chlap do rodiny a mít s ní dítě je pitomost. Počítám, že jsi jedna z té diskotéky…

• Citovat
  • Upravit
7240
30.3.13 14:40
@Anonymní píše:
To není chlap do rodiny a mít s ní dítě je pitomost. Počítám, že jsi jedna z té diskotéky…

Milý anonyme, opravdu si myslíš, že po těch letech má cenu reagovat? 8o :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.13 17:07

Určitě

• Citovat
  • Upravit
367
30.3.13 17:15

Snad poprvé nevím co říct..první co mě napadlo bylo, že snad z lásky k Tobě, k dětem a rodině může své potřeby trochu usměrnit a omezit..vyrazilo mi dech, že jinak super vztah by měl být narušen kvůli sexu, je blbost aby ses silou nutila 10× týdně k sexu, jen abys zamezila „nevěře“ a je blbost, aby miloval tebe a užíval si jinde, to přeci není normální..když tě miluje kvůli nezkrotnému ocasu tě raděj raní?? :roll:..já bych to tolerovat nezvládla, být doma s mimi a čekat až se vrátí ze šukačky, dá mi pusu a usne v objetí..je mi do breku představit si to..slovům Miluji Tě už bych nemohla věřit, k lásce patří věrnost a i tolerance, ale né nevěry, obdivuji lidi kteří takto mají vztah nadtaven..měla jsem partnery sexuálně méně aktivní než sem já, ale nešla sem nikdy jinam.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí