Tolerovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
30.3.13 17:29
@etatinek píše:
Podle tvého příspěvku si jsem jistéj, že už jsi rozhodnutá pro to s ním zůstat… Ale to je samozřéjmě tvůj boj… Z 1× za dva týdny bude po nějaké době 1× za týden, pak 1× za tři dny, 1× za dva dny a nakonec si uvědomíš, že s tebou vůbec nespí a každéj den tě podvádí s jinou…

Jeho myšlení nechápu (že ti to jako oznámí a je vše ok?? Buď ber nebo nech být?? Já bych ho nechal být už jen kvůli tomuhle.), to tvoje taky moc nechápu… Je to „dívkař“, žádná sukně mu není cizí, ty to moc dobře víš, ale stéjně si s ním začneš a myslíš si, že ho předěláš nebo co… :roll:

Rozešel bych se s ním, taťku dělat může dál, když bude chtít, a když se ti poštěstí, tak vysoudíš slušně vysoký alimenty, když je tak prachatéj… Takže s penězma potíže mít určitě nebudeš… A časem si k sobě najdeš nějakého „normálního“ chlapa, který si tě bude vážit, bude tě milovat i tvé dítě a hlavně tě nebude podvádět s každou pěknou ženskou, kterou potká… To bych ti moc přál… :wink:

Konečně slovo chlapa a rozumného :potlesk:..myslím, že každý člověk má na výběr a ten kdo prostě miluje sex a potřebuje napětí a střídání partnerů, necht zůstane sám a nejde do vztahu a rodiny, kdy se z toho stává ubližování a nevěra..to nikdy nepřinese nic dobrého a byť nejsem extra žárlivá, chlap který mi bude říkat, že mě miluje a usínat semnou v objetí hned po tom co se vrátí z dupačky, umyje ocas a zítra ho nabídne mě :?: :?: děkuji nechci, myslím, že každá žena má na více než dělat někomu zázemí doma, služku, vlastně typickou blbku a chlápek si bude dovádět venku..mimo to ani nic nevyřeší kdyby si to dovolili navzájem, spát spolu a pak ještě každý na své straně s někým dalším to snad není vztah natož rodina 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
30.3.13 20:55

Co je pro mě podstatné-řekl ti tuhle skutečnost před početím nebo až po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.3.13 23:46

Radši sem ani nepíšu, co si myslím o „chlapovi“, který to takhle své přítelkyni oznámí a pak si myslí, jak je to v pořádku, že je přece upřímný.
Já bych to teda nedala. Za prvé - zdravotní stránka, to především. A za druhé ten pocit, že se starám o jeho dítě, vařím, uklízím, peru mu zaprděný trencle a on v tý chvíli op*cává jinou :poblion: To teda ne, připadala bych si jako jeho služka a ne rovnocenná partnerka, kde je nějaká sebeúcta?

@kvaček píše:
Co by udělal, kdyby právě na těch jeho14 dní jsi mu řekla, že se necítíš dobře, jestli by s tebou nezůstal raději doma.. to by mě samotnou zajímalo, protože to by ukázalo co mu je milejší

To by mě taky velice zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria