Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to jo, to jsem se jenom ptala.
No ale přímně - síla. Jak jsem psala, byla jsem s bývalým pouze rok, ale pamatuji si, že si jednou chtěl prohodit partnery. To jsem se divila, když se začal dost přítulně jeho známý ke mně chovat.Prý jestli budu chtít, že se můžem domluvit
Takže takové choutky měl taky ve třech, výměna partneru.
Nevím, asi bych po mé zkušenosti nezůstala s takovým člověkem, možná a to teda taky neni omluva, ale kdyby jednou dvakrát do roka, že někde vyjede a ujede, jak se říká, ale každých 14 dní, to se mi opravdu zdá hodně..
Jenom si říkám, co za x let, jak se bude například cítit dítě, že jeho táta je takový… já bych se za něho asi styděla, ono to musí o něm vědět celé okolí.
Ale hlavně se nestresuj, když čekáš mimi, uvidíš, jak to bude dál, jestli to budeš zvládat, nebude ti to tak vadit a nebo to bude k nevydržení, tak určitě odejdi
zakladatelka:
etatinku, on přesně todle nabízel…že pokud mi to nevadí, já když bude on u toho, on když budu já u toho.
K tomu jsem se mu nevyjádřila.
to je divné, že vidí jen tu svou sobeckou touhu po vyražení a sexu a touží po 3, jen proto, aby si Tě ohlídál …
tohle teda nechápu a ani bych to zažít NIKDY nechtěla!!
Jak Ti bude, až jednou za 14dní budeš sedět SAMA doma s bříškem a později s mimi??? Bude to opravdu jen „1× za 14dní“ ???
Pro mě osobně je tu spíš více otázek než vysvětlení.
Tak popřeji Ti bezproblémové těhu a spokojený život!!! ahojky I.
A můžešsi být u něj jistá,že se někde něčím nenakazí,když bude spát s cizíma?
Jak se rozhodneš je na tobě,jestli ti přelétavý partner nevadí nebo jo,ale zdraví máme jedno a když se něco stane,tak to nejde vzít zpátky ![]()
Já bych to nezkousla
Přišlo by mi, že partner mě má jen na servis, na vychovávání dítěte a na pravidelné upouštění spermatu. Přičemž zábavu si hledá jinde. Představa, že večer sedím doma s děckem a on někde vrká do nějakého koťátka na diskotéce, je šílená. Nebo třeba budeš chystat prádlo do pračky a ucítíš z jeho hader dámský parfém ![]()
A už byla zmíněná i rizika - třeba to, že některá „přítelkyně“ přijde s tím, že je těhotná.
Znám ale pár, který věrnost nedodržuje a zřejmě jim to vyhovuje.
Jak holky psaly, je to na tobě.
Případně jako protinávrh zkus stálého milence ![]()
Nevim jestli takovy vztah muze fungovat, to bude asi zalezet na Vas obou, ale ja bych to rozhodne tolerovat nemohla. Jestli vic miluje sex nez tebe, tak to neni zrovna idealni partner.
V cem mu v sexu nestacis, v cetnosti? Ze jako jednou za 14 dni potrebuje o jedno pomilovani navic? To bys myslim zvladla, ne? Nebo nejakou rozmanitost v sexu? I na tom byste se treba mohli domluvit.
A jestli proste potrebuje vic partnerek nez tebe, tak te podle me nemuze milovat tak jak rika.
Tata to muze byt dobry, ikdyz spolu nebudete, ale rozhodnuti bude stejne nakonec na tobe.
A kolik mu je??? Disco, jak píšeš, to mu musí být tak dvacet , já okolo sebe teda nevidím , že by starší chodili na disco mezi puberťačky
![]()
Teda, dost zajímavé a ošemetné téma. Já sama za sebe bych na to žaludek neměla teda. Představa, že ho líbám a furt bych měla před očima jak líbal tu a pak zase tamtu, jak jí něco šeptal do ouška a já seděla doma na zadku. No to by mě asi trefil šlak.
Hele, udělej to tak. Zařiď si spaní jednou za dva týdny u nějaké kamarádky a jemu řekni, že se jdeš též odrágovat, že ti u něj zase chybí to a to, něžnost, romantika a nebo něco jiného, tak to jdeš hedat též jinde a říkáš mu to narovinu, abys to nedělala za jeho zády a uvidíš co řekne a jak se zachová.
Upřímně se, ale divím, že jsi do takového vztahu šla, když jsi věděla jaký je a ještě s ním čekáš miminko. Nesoudím, jen opravdu nechápu.
taky patřím mezi ty které by takový vztah mít nemohly. Příde mi to hodně ubohý,já bych pak sním nemohla spát furt bych měla v hlavě že třeba včera ho měl v jiný těd ve mě
, jak se tu psalo o nákaze tak HIV je furt nakažených víc lidí , co když si někde upíchne dítě? to by si taky tolerovala?třeba by řekl týden budu stebou a týden sní jedno dítě stebou mi nestačí .
Však zaleží na tobě ale at se rozhodneš tak aby si nelitovala.Držim palce.
Vůbec tě nechápu, v tom případě tě u něj drží jen prachy. Zkus si představit vedle sebe nějakýho nuzáka, kterej by se choval sice hezky, nenosil prachy domů a ještě se kurvil…To asi ne co? To by jsi ho kopla do pr…Sorry. Podle mě je ubohý jak on,tak ty.Nezlob se. Vztah trvalý má být o důvěře a toleranci,ale ne tohoto kalibru.Mě by takové ponižování uráželo.
Pises, ze jste spolu pres rok. To ti doted byl verny?
Zkus se zamyslet, jestli bys s nim zustala i kdybys nebyla tehotna, nebo s nim chces byt jen kvuli diteti.
etatinek píše:Anonymní píše:Tak mu řekni, že klidně může s jinou jednou za dva téjdny spát, ale jedině pokud by jsi byla u toho, to znamená ve trojce, aby se mu nic nemohlo stát a popřípadě kdyby třeba se dělo něco co by nechtěl, aby jsi mohla zasáhnout, páč nikdy nemůže vědět na koho narazí, a že ženský umějí být hodně drsný...... Ale pokud by to dělal za tvými zády a ty jsi o tom nevěděla, tak by jsi vztah ukončila. To je myslím spravedlivý…
zakladatelka:No na mojí otázku jestli by mu vadilo kdybych si já vyrazila, řekl, že ne pokud by byl u toho, to znamená ve trojce, aby se mi nic nemohlo stát a popřípadě kdyby třeba se dělo něco co já bych nechtěla aby mohl zasáhnout prý nikdy nevím nakoho narazím, a že chlapy umějí být hodně drsný...... Ale pokud bych to dělala za jeho zády a on o tom nevěděl tak by vztah ukončil.
Ostatním toto neříkal o vážném vztahu to vím na 100%, protože mu několikrát přišli sms, kde se ty jeho kamarádky ptali proč neřekl třeba jí že chce vztah, nebo že říkal že nechce vztah a teď mě má doma a snima to ukončil.
Dával mi to číst. Pak jsem vyslechla i jeden telefonát, kde se ho dotyčná ptala, proč se tak najednou rozhodl jít do vztahu, takže vím, že za nos mě nevodí…
Jsi těhotná něco mně napadlo.. Já když jsem byla těhotná, tak můžu říct, že mů manžel se zajímal, jak se cítím, jestli je mně zle nebo dobře, tak jako snad každý milující chlap.
Co by udělal, kdyby právě na těch jeho14 dní jsi mu řekla, že se necítíš dobře, jestli by s tebou nezůstal raději doma.. to by mě samotnou zajímalo, protože to by ukázalo co mu je milejší
no já osobně bych to nesnesla, nezvládala bych vědět že např dnes večer pujde ven a s nekým se vyspí, by mě to děsně užíralo, brrrr…nakonec bych ho stejně poslala ho věčnejch lovišť…a můžu se zeptat proč to řešíte až teď když jsi těhotná?? copak to předtím nevyžadoval? A to že ti to předem ohlásí je jen alibismus abys mu pak nemohla nic zakázat ani vyčítat. Je sobec a podle mě takovej vztah nemá budoucnost…
Tak mu řekni, že klidně může s jinou jednou za dva téjdny spát, ale jedině pokud by jsi byla u toho, to znamená ve trojce, aby se mu nic nemohlo stát a popřípadě kdyby třeba se dělo něco co by nechtěl, aby jsi mohla zasáhnout, páč nikdy nemůže vědět na koho narazí, a že ženský umějí být hodně drsný...... Ale pokud by to dělal za tvými zády a ty jsi o tom nevěděla, tak by jsi vztah ukončila. To je myslím spravedlivý…