Manžel workoholik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
8.10.16 20:35
@ontario7 píše:
to je vpořádku, protože já znám zase jen chlapy, kteří si honí jen ego a nemyslím, že myslí na nějakou rodinu :hug: tak mi ji popiš :kytka:

To je docela řekněme… smůla znát jen takové lidi. Na druhou stranu kolem mě je dost opačného extrému - ať to chlapa baví nebo ne, tak v té práci zkejsne pouze a jenom kvůli rodině, jelikož manželka má vysoké nároky a nedohodli se nějak rozumně na tom, jak to každému z nich bude vyhovovat. Nám se třeba daří dělat něco, co nás oba naplňuje a baví, případně „přesčasy“ se dělají protože to často skutečně nikdo jiný za nás neudělá a v práci zůstáváme jednak samozřejmě pro vlastní uspokojení (rozhodně mi nepřipadá v pořádku jít místo toho dělat někam jinam ideálně za nižší plat - který nám nebude stačit a ještě „lépe“ dělat něco, co nás ani jednoho nebude bavit). Jenže my taky nemáme problém, který zakladatelka řeší a pokud čas občas není, tak jen krátkodobě. Zároveň si ale myslím, že je to z velké části protože se spolu neustále o tom bavíme, mluvíme o našich cílech a plánech, mluvíme o tom, jak to s čím koliduje nebo ne a přizpůsobujeme se situaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
8.10.16 20:37
@Arturus píše:
na RD může jít chlap a ona vydělávat, když si myslí, že mít výplatu v násobcích desetitisíců je srandička

To je jednak na jejich domluvě, to my netušíme jak to je. A jednak to je přeci úplně mimo - proč takový komentář? Popírá to snad, že by to byl podprůměr? Nepopírá, s takovým platem je problém zařídit v některých oblatech i bydlení, ještě ke všemu vlastní. Takže ne, fakt to není nijak moc a pointa s RD byla v tom, že ten plat bude JENOM JEDEN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
8.10.16 20:39
@Nimie píše:
To je docela řekněme… smůla znát jen takové lidi. Na druhou stranu kolem mě je dost opačného extrému - ať to chlapa baví nebo ne, tak v té práci zkejsne pouze a jenom kvůli rodině, jelikož manželka má vysoké nároky a nedohodli se nějak rozumně na tom, jak to každému z nich bude vyhovovat. Nám se třeba daří dělat něco, co nás oba naplňuje a baví, případně „přesčasy“ se dělají protože to často skutečně nikdo jiný za nás neudělá a v práci zůstáváme jednak samozřejmě pro vlastní uspokojení (rozhodně mi nepřipadá v pořádku jít místo toho dělat někam jinam ideálně za nižší plat - který nám nebude stačit a ještě „lépe“ dělat něco, co nás ani jednoho nebude bavit). Jenže my taky nemáme problém, který zakladatelka řeší a pokud čas občas není, tak jen krátkodobě. Zároveň si ale myslím, že je to z velké části protože se spolu neustále o tom bavíme, mluvíme o našich cílech a plánech, mluvíme o tom, jak to s čím koliduje nebo ne a přizpůsobujeme se situaci :nevim:

připouštím jednu věc, že je něco jinýho v menších firmách a ve větších, myslím ten smysl jejich práce ;) Jen ti řeknu, že i kdbych bral já mega měsíčně, tak bych se ke své ženě nikdy nechoval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
8.10.16 20:42
@ontario7 píše:
připouštím jednu věc, že je něco jinýho v menších firmách a ve větších, myslím ten smysl jejich práce ;) Jen ti řeknu, že i kdbych bral já mega měsíčně, tak bych se ke své ženě nikdy nechoval ;)

To tě samozřejmě šlechtí, ač nikdy neříkej nikdy. Nedělám si iluze, člověk se aspoň trochu změní průměrně každých 7 let, tím spíš pokud za ty roky došlo ke změnám v jeho životě. Neustále se někam posouváme, akorát důležité je umět ty problémy řešit a ne hned rezolutně prohlásit „ji idiot, odcházím“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
9.10.16 08:56
@ontario7 píše:
připouštím jednu věc, že je něco jinýho v menších firmách a ve větších, myslím ten smysl jejich práce ;) Jen ti řeknu, že i kdbych bral já mega měsíčně, tak bych se ke své ženě nikdy nechoval ;)

to určitě, protože bys ju dávno vyměnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
9.10.16 09:33
@Nimie píše:
To tě samozřejmě šlechtí, ač nikdy neříkej nikdy. Nedělám si iluze, člověk se aspoň trochu změní průměrně každých 7 let, tím spíš pokud za ty roky došlo ke změnám v jeho životě. Neustále se někam posouváme, akorát důležité je umět ty problémy řešit a ne hned rezolutně prohlásit „ji idiot, odcházím“.

říkám to jen proto, že mezi těmi lidmi dělám a co se týče těch peněz, tak vidím, jak se chovají. Neříkám, že všichni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
9.10.16 09:34
@jakanas píše:
to určitě, protože bys ju dávno vyměnil

jak to myslíš bejku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
9.10.16 13:14
@ontario7 píše:
jak to myslíš bejku? ;)

protože vysoký příjem lidi velmi mění, a ti potom mění své přátele a ženy. A předsevzetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
9.10.16 13:30
@ontario7 píše:
jak to myslíš bejku? ;)

jo a je to koza, ne bejk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
9.10.16 17:02
@jakanas píše:
protože vysoký příjem lidi velmi mění, a ti potom mění své přátele a ženy. A předsevzetí.

to chápu, ale není to každej, ale je jich hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
9.10.16 17:03
@jakanas píše:
jo a je to koza, ne bejk

já vím, že to je koza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
9.10.16 17:56
@jakanas píše:

Záleží na výši a na člověku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 01:40
@jakanas píše:

To neni pravda, potkali jsme se s muzem - ja v prvnim zamestnani a jeho to bylo druhe, meli jsme plus minus stejne malo penez a minimalni mzdu (firma krachujici po kuponove privatizaci), pak ja jsem odesla do banky a mela vyssi prijem jak on nejake dalsi tri roky, on pak z make ceske firmy nastoupil do americke nadnarodni korporace a jako mlady svobodny bez zavazku zacal karierne i platove stoupat, takze v roce 2001 mel plat 50 tisic, to co ja mam ted, s 20 lety praxe. Ted uz ma plat sestimistny a zatim nevypada, ze by mne chtel menit..i rika ze je rad, ze uz je stary a zenaty, kdyz posloucha svoje asistentky vekove do 30, jake maji naroky na pritele/manzele… :P

• Citovat
  • Upravit
6611
10.10.16 07:48
@Anonymní píše:
To neni pravda, potkali jsme se s muzem - ja v prvnim zamestnani a jeho to bylo druhe, meli jsme plus minus stejne malo penez a minimalni mzdu (firma krachujici po kuponove privatizaci), pak ja jsem odesla do banky a mela vyssi prijem jak on nejake dalsi tri roky, on pak z make ceske firmy nastoupil do americke nadnarodni korporace a jako mlady svobodny bez zavazku zacal karierne i platove stoupat, takze v roce 2001 mel plat 50 tisic, to co ja mam ted, s 20 lety praxe. Ted uz ma plat sestimistny a zatim nevypada, ze by mne chtel menit..i rika ze je rad, ze uz je stary a zenaty, kdyz posloucha svoje asistentky vekove do 30, jake maji naroky na pritele/manzele… :P
šestimístný ročně nebo měsíčně? Však taky jsme psali že záleží i na člověku, ale často to tak bývá. No až mi přibude měsíčně na zisku ještě jedna nula tak dám vědět. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 22:59
@jakanas píše: šestimístný ročně nebo měsíčně? Však taky jsme psali že záleží i na člověku, ale často to tak bývá. No až mi přibude měsíčně na zisku ještě jedna nula tak dám vědět. :mavam:

Mesicne, proste mu vyplata zacina 1 a deset tisic to neni, ale ono brat nad sto litru vypada a zni dobre, v realu je ze 100 hrubyho 70 tisic cistyho a na sto litru cistyho musi brat clovek 150 hrubyho :think: to uz zase diky danim takova hitparada neni..

Sestimistnou sumu za rok mas i pri davkach ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí