Manželé?Stále se pošťuchujem a dohadujeme :-/

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.7.10 18:05

Manželé?Stále se pošťuchujem a dohadujeme :-/

Ahoj

Nechci aby jste mě někdo odsuzoval,jestli máte někdo problém prosím nepište :wink: Chci se jen zeptat zda máte někdo doma to samé??

Jsme s manželem spolu už 9let.Máme chlapečka skoro 4roky.

Jde o to,že se pořád jakoby pošťuchujeme-verbálně,dráždíme se.Někdy to samozřejmě vyústí v konflikt a pak se pohádáme…
Jsme taková menší italská rodina,kde emoce rychle vzplanou a pak zase rychle utichnou.Máte to někdo taky doma?Snažíme se před prckem krotit,ale někdy to vzplane před ním :-?

Jde o to ,že mi tchýně řekla,že je malý chudák v jaký vyrůstá rodině.Podotýkám,že syn je šťastné dítě,věnujeme se mu,jezdíme na výlety,procházky tad.
Docela mě to mrzí co mi řekla.

Jinde se jako lidé nehádají?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.7.10 18:10

záleží jak často se hádáte… my se také hádáme, ale je to tak 3-4× do roka, a většinou se jedná o blbosti, které se brzo vyřeší.
pokud se hádáte každý týden nebo víckrát za týden tak má tchýně pravdu, že pro prcka to není ideální rodina, ve které by měl vyrůstat.

možná to bude znít drsně, ale neuškodilo by trochu popřemýšlet, zda vás vztah má cenu a zda ho udržovat kvůli dítěti, protože všechno tohle se na dítě přenáší. dítě snadno dokáže vycítit, že je něco v nepořádku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.10 18:13

Jěště se chci zeptat co je jako „hádka“,když povíte pár hlasitých slov,nebo že na sebe ječíte?

Jinak spolu chceme určitě zůstat,milujeme se,ale prostě jsme horký hlavy.Spousta těchto žabomyších sporů je kvůli blbostem :evil:

• Citovat
  • Upravit
283
21.7.10 18:14

My máme doma něco podobnýho, jestli ne to samé. Ono záleží jak moc se před prckem hádáte, jestli u toho třeba lítají talíře tak to pro něho dobrý není, ale jestli se jen trochu poštěkáte a všechno je dobrý tak v tom nevidím problém. Ono je nejdůležitější aby malej viděl a cítil že se mají rodiče rádi.
S manželem se hádáme celkem hodně(když to vezmu v poměru se známýma) ale všechno si vyříkáme a je to dobrý. Jiný mají radši dusno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.10 18:17
Iri22 píše:
My máme doma něco podobnýho, jestli ne to samé. Ono záleží jak moc se před prckem hádáte, jestli u toho třeba lítají talíře tak to pro něho dobrý není, ale jestli se jen trochu poštěkáte a všechno je dobrý tak v tom nevidím problém. Ono je nejdůležitější aby malej viděl a cítil že se mají rodiče rádi.
S manželem se hádáme celkem hodně(když to vezmu v poměru se známýma) ale všechno si vyříkáme a je to dobrý. Jiný mají radši dusno…

Jj,něco obdobnýho asi máme doma taky.Talíře nelítají,to ne-škoda talířů :mrgreen: Já právě taky nemám ráda dusno,to raději chvilku rozvýřit vzduch než spolu 3týdny nemluvit jako je to u tchýně doma :nevim:

Neříkám,že je to v pořádku,nikdy jsem si nevšimla,že by malej brečel když se hádáme nebo mi visel na noze a manžela zatracoval :-?

• Citovat
  • Upravit
16291
21.7.10 19:23

Taky si všechno radši vyjasním hned, než dělat že se nic nestalo, to pak akorát je dusno a tlak pod pokličkou stoupá a stoupá a stoupá… A jednoho krásného dne poklička vyletí a hrnec přeteče. A musím říct že od doby co to manžel pochopil že je lepší vyjasnit si vše hned a říkat pravdu a ne vše jen tutlat jako se dělalo u nich doma se hádáme o moooc míň :lol: Už jsme dokonce rok neuvažovali o rozvodu :lol: Předtím jsem mu i vyházela věci na dvůr, ať si tahne k matince, když se mu to nelíbí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.7.10 19:52
Hanule píše:
Taky si všechno radši vyjasním hned, než dělat že se nic nestalo, to pak akorát je dusno a tlak pod pokličkou stoupá a stoupá a stoupá… A jednoho krásného dne poklička vyletí a hrnec přeteče. A musím říct že od doby co to manžel pochopil že je lepší vyjasnit si vše hned a říkat pravdu a ne vše jen tutlat jako se dělalo u nich doma se hádáme o moooc míň :lol: Už jsme dokonce rok neuvažovali o rozvodu :lol: Předtím jsem mu i vyházela věci na dvůr, ať si tahne k matince, když se mu to nelíbí :twisted:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
21.7.10 20:01

Jé, to je jak u nás doma :-) . My si také mnohem raději vše vyříkáme hned. Snažíme se tedy mimo děti, ale občas slyší i za roh. Ale rozhodně se „nerozvádíme“, to ne. Jen jak se říká vysvětlujeme nedorozumění v komunikaci :-) Také nemám ráda dusno, v tom se pak nedá žít a myslím, že to je pro děti mnohem horší, než to občasné „provětrání“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
21.7.10 20:01

chtělo by to tchyni najít nějakou zábavu, at se stara o sebe příp. o něco/někoho jiného :pocitac:
jinak pokud si dáte potom před prckem najevo že se máte rádi, že je všechno v pořádku, tak to vůbec neřeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
21.7.10 20:11

Rejpem do sebe taky, ja sem cholerik a polovicka spis v klidu, takze to nejsou sceny ani talire. Kdyz je to pred detma, a to vetsinou neni, proste s detma na to nejak neni cas :lol: , tak se dohadujem po vecerce, ale kdyz uz pred detma, tak si myslim, ze je dulezity vedet, ze i lidi ktery se maj radi se muzou neshodnout a pohadat se, ale porad se muzou mit radi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.10 20:14

Děkuji za Vaše příšpěvky,trošku mě uklidnily :wink:

• Citovat
  • Upravit
12978
21.7.10 20:45

Se hádejte jak chcete, ale fakt by bylo nejlepší né před dítětem.. I když se máte rádi, tak tohle dítě dokáže vystresovat a je to pro něj zbytečný zážitek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.7.10 20:56

Chachá, přesně tak je to u nás. Když nás někdo nezná, tak si asi myslí, že jsme těsně před rozchodem :mrgreen: Jako ne že bychom se mlátili, talíře máme taky všechny, ale občas já ječím jak hysterka a přítel je takový strýc Pepin, takže je taky slyšet :mrgreen: Dokonce jsme jednou absolvovali jakousi hru ve tříčlenném týmu s jednou známou a ta z nás byla úplně na prášky :mrgreen:
Mno, nikdo si nedovolí nás kritizovat, neboť maj asi strach, že by dostali sodu taky :mrgreen:
Přesně jak píšete, holky, já nesnáším tichou domácnost. To dělávala moje matka, že se kvůli nějaké hovadině urazila, týden s nikým nemluvila a pak z ní vypadlo, že jsme minulý týden nevynesli odpadky apod. :roll: :roll: :roll: No to mě přivádělo k šílenství :pocitac: takže jakmile měl nějaký chlap takovéhle tiché tendence, vzala jsem nohy na ramena, nevyříkat si to od plic mi přijde takové zbabělé.
Mmch koukejte, jak končí ti, co se umí zdravě pohádat :wink:
 http://www.novinky.cz/…li-klic.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.7.10 20:57
Lizbeth píše:
Se hádejte jak chcete, ale fakt by bylo nejlepší né před dítětem.. I když se máte rádi, tak tohle dítě dokáže vystresovat a je to pro něj zbytečný zážitek..

Když je na to zvyklé, tak ne. Pro mně jako malou bylo spíš to dusno přímo příšerné. Kdyby se naši pořádně rafli, ocenila bych to mnohem víc, ale oni se holt nehádali, taky se nikdy nerozvedli, ale občas ta atmoška doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.7.10 21:13

Ten článek není vůbec špatný :mrgreen:
A jen bych dodala že mí rodiče se hádali jen opravdu zřídka(snad max jednou za rok) a to už muselo byt něco. A nekonec se rozveli… Prostě pohár přetekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí