Manželova rodina a Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4441
17.12.12 13:13

@sieta.m no ty vánoční si rozbaluju tam kde je dostanu, to i mně by se nelíbilo kdybych někomu něco dala pod strom a on si to nasysil a rozbalil až doma.. a ty narozeninová záleží jak kdy, když se nás sejde víc a je i víc dárků tak rozbaluju až sama, jinak taky před každým, ale taky se neumim radovat nad hrnečkem :-D třeba u tchánovců se rozbalujou dárky na vánoce postupně, nejdřív já jeden, pak manžel jeden, tchýně jeden atd. a každej pozouje jakou máš z toho radost, a to je to co nemam ráda.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
17.12.12 13:13

Zakladatelko, chtělo by to trošku nadhledu. Přece jen chtějí vidět vaši reakci a pokud je tam víc lidí, tak určitě pořád nesledují tebe ;)
Plus pokud tam dostávají dárky děti, tak by jim časem mohlo přijít divný, proč ony ano a vy ne, čímž by se mohly narušit vztahy, protože dítě by si mohlo lehce přebrat, že babička nemá maminku ráda, protože jí nedává dárky…
Takže jednou do roka bych to překousla. Buď ráda, že vám nechají celé svátky a jdete k nim až 27.12. ;)

@Anonymní píše:
Naprostě tě chápu taky to takhle máme a úplně mě to štve ale nic s tím neudělám nehodlám se hádat a být ta špatná zase já takže manžel to ví soucítí ani jemu to není příjemné ale musme to vydržet
bud ráda že si dítko ty dárky může vzít domů námbylo řečeno že dárky tam zůstanou aby si měl malý s čím hrát no jako super to jsou dárky víš naco :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Tak tohle by mi nevadilo. Mám to tak s mojí mamkou. Nechává si tam hračky, co tam dostane a nevidím v tom problém, lepší než kdybychom tam pořád něco nosili… Teda pokud tam nejezdíte 2× do roka. My jsme tam denně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.12 13:14
@KPKristy píše:
No, tak tohle je trapný…

jo je a dost mě to naštvalo raději jsem nakoupila dost dárků a strašně mě to mrzí píšu anonymně raději snad to chápete

• Citovat
  • Upravit
Billi
17.12.12 13:16
@Anonymní píše:
No mi jde hlavně o to, abych já jim ty dárky mohla dát dřív, at si je dají na Vánoce. Prostě mi vadí představa, že máme pod stromečkem 15 dárků, které nepatří ani manželovi ani dětem (2 roky a 1 rok)…
@sieta.m
Zpětnou vazbu chápu..achjo..

Tak je tam nedávej. U nás je Ježíšek - sklerotik nechával pod oknem v ložnici :lol: Později jsem byla ráda, že Ježíšek nezapomněl na babičku, dědu…

• Citovat
  • Upravit
8566
17.12.12 13:16
@Anonymní píše:
No mi jde hlavně o to, abych já jim ty dárky mohla dát dřív, at si je dají na Vánoce. Prostě mi vadí představa, že máme pod stromečkem 15 dárků, které nepatří ani manželovi ani dětem (2 roky a 1 rok)…
@sieta.m
Zpětnou vazbu chápu..achjo..

Tak jestli Ti vadí toto, tak je nemusíš dávat pod stromek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.12.12 13:17
@Anonymní píše:

Tak je nedávej pod stromeček, dej je tam, až budete s tchánovci. Nebo jak to myslíš? :oops:

Manžel letos odveze dárky k našim a tchánovcům 23. a oni si je rozbalí až 25., až přijedeme my. Abychom viděli reakce :mrgreen:. A jestli je budou mít pod stromečkem nebo ve skříni je už jejich věc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

No my teda máme rozbalování dárků taky jako tu „nej“ akci. Doma máme hromadu dárků, naše si rozdělíme - a rozbalujeme jeden člověk po druhém, abychom všichni viděli, co kdo dostal a jakou z toho má radost, s dětmi je to jednodušší, ty obvykle radost mají - nejprve rozbaluje nejmladší, prostřední, nejstarší, maminka, tatínek :-).
Dárky po zbytek rodiny zůstanou pod stromkem a postupně je rozvážíme, jak navštěvujeme příbuzné, se mi zdá, že to moc hrotíš a pěkně poděkovat i za fusekle je normální slušnost, nemusíš dělat divadlo se skoky do stropu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana

No a kdyby to dárky pro rodinu zůstaly schované a nadělili byste je až 27.12. u rodiny pod stromeček?

Nějak ten Tvůj problém nechápu…

Taky jezdíme k rodičům 25.12. a vozíme jim dárky a oni mají pro nás a rozdělujeme je společně a zároveň :D

• Citovat
  • Upravit
4441
17.12.12 13:18

My tam kam pojedem, tam povezem dárky sebou, nic dopředu nedáváme aby si to dali pod strom a pak čekali dva dni na nás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 13:19
@KPKristy píše:
Tak je nedávej pod stromeček, dej je tam, až budete s tchánovci. Nebo jak to myslíš? :oops:Manžel letos odveze dárky k našim a tchánovcům 23. a oni si je rozbalí až 25., až přijedeme my. Abychom viděli reakce :mrgreen:. A jestli je budou mít pod stromečkem nebo ve skříni je už jejich věc 8)

Noo to by mi nevadilo, klidně, ať si je rozbalí až 27. ale at je mají u nich, jenže to oni nechtějí..nedělali to oni, tak prostě to nebudeme dělat ani my..a basta.

• Citovat
  • Upravit
46669
17.12.12 13:20
@peťulís píše:
třeba u tchánovců se rozbalujou dárky na vánoce postupně, nejdřív já jeden, pak manžel jeden, tchýně jeden atd. a každej pozouje jakou máš z toho radost, a to je to co nemam ráda.. :nevim:

My to tak děláme doma i u obojích rodičů a mě se to líbí. Jednak se prodlouží doba rozbalování, ne že si každý šustí vlastním papírem a ty krámy odhazuje za sebe, a taky se u toho užije docela sranda. Ale to zase záleží na vztazích, chápu, že někomu to nevyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Anonymní píše:
Noo to by mi nevadilo, klidně, ať si je rozbalí až 27. ale at je mají u nich, jenže to oni nechtějí..nedělali to oni, tak prostě to nebudeme dělat ani my..a basta.

Tak a jaký je rozdíl mezi tím, jestli je budou mít do 27 oni ve skříni nebo ty ve skříni? Pořád mám pocit, že děláš problém z něčeho co problém není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@Anonymní píše:
jo je a dost mě to naštvalo raději jsem nakoupila dost dárků a strašně mě to mrzí píšu anonymně raději snad to chápete
Zakladatelko, ale ty přece nemusíš dárky pro ně rvát na Štědrý den pod stromek :think: ty nech ve skříni a vem je až k nim, my to taky tak děláme
  • Citovat
  • Upravit
69235

Tomu nerozumím, jak dárky překryjí dárky pro děti, tak ty dárky pro rodinu nedávejte k vám pod stromek. není na tom nic špatného, taky si tak dáváme dárky, s jednou rodinou 25. s manželovou 26. Taky se ráda dívám na radost, kterou můj dárek udělá. Že nejásáš nad ručníkem je tvá věc, nikoliv jejich. Já třeba nad ručníkem jásám, mám radost z toho, že dostanu dárek, jedno jaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.12.12 13:21
@peťulís píše:
My tam kam pojedem, tam povezem dárky sebou, nic dopředu nedáváme aby si to dali pod strom a pak čekali dva dni na nás..

My právě toho 25. pojedeme naložení po střechu, protože pojedeme na celý týden. Proto je vezeme s předstihem. Každý centimetr místa v autě je dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný