Manželovo prádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
502
21.8.15 11:50
@JayLee píše:
jses na md on je tedka zivitel takze osobne bych vůbec nereila ze si neda pradlo sam do pracky - celou dobu jsi to dělala ty a najednou chces zmenu? Mela jsi to nastavit uz na zacatku aby se taky nejak na cemkkoliv podilel tohle tezko zmenis jen se budete hadat kvůli prkotinam ;) a zr to vis smrdi? Njn holt tohle mame kazdej nejak nastaveny tak si otevri okno když to tam davas vem si rukavice, dej tam vc prasku a avivaze a tradá ;) vyvolavas zbytecny zlo ;)
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283

To je fakt takovy problem vyprat spinave pradlo? Dobre, kdyby to bylo vylozene od hoven, tak to je neco jineho, ale normalne propocene, pracovni- mozna az na ty kapesniky, to bych mu rekla, jestli by si nemohl vytahnout, kdyby ne, tak bych to proste udelala sama..jinak chodis do prace? Protoze to by pak stalo za to si domaci prace rozdelit, pokud oba pracujete, v opacnem pripade pada podle me starost o domacnost=prace na zenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283

…odeslano dvakrat

Příspěvek upraven 21.08.15 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.8.15 11:51

Peru samozdrejmne a nenapadlo by me teda mu rict aby si vypral to fakt ne jsem na matersky a on chodi do prace a zivi nas a nahazet to tam neni tak obtizne :roll: a mam pred porodem a normalne taky varim, uklizim, peru, zehlim delam vsechno co je doma potreba jako domaci prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.8.15 11:51

Tak u nás nedělíme prádlo na moje/tvoje/dítěte. To by si už asi kluk měl taky prát svoje :think: A chlapa k pračce radši nepouštím… nerada bych měla něco svýho obarvenýho, sraženýho apod. :D

Ale u vás bude problém někde jinde, jak už psaly holky přede mnou a tohle je jenom zástupný problém.

• Citovat
  • Upravit
13955
21.8.15 11:52

Btw " vyperu". Vypere pracka a zapnout ji zaberem 15vterin? To co za me udela pracka, mycka, susicka, robo vysavac atd neberu jako praci. Kdyz tohle vsechno pozapinam tak je pul prace hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.8.15 11:53

Peru, ale pokud má něco silně propocené po sportu, tak jde a hodí to sám do pračky a s dalším oblečením ihned vypere… upřímně by se mi eklovalo, kdyby to smradlavé prádlo hodil do koše VEDLE pračky, nechal to tam smrdět a já bych se v tom musela hrabat.

S normálním prádlem nemám problém, ale když se do něčeho silně potí celý den (pokud je to po návratu z hor, tak třeba týden), tak to fakt ne. Takové ponožky z pohor, to je ňamka :poblion:

Ale myslím si, že máte nějaký hlubší problém, přece na tebe nebude takhle řvát jen kvůli prádlu…

EDIT: Prádlo pereme dohromady mé i jeho, běžných ponožek se neštítím, ale na ty, které jsou ve stavu, že by se daly postavit do kouta nešahnu, přítel má naštěstí soudnost a styděl by se mi něco takového dát do ruky.

Příspěvek upraven 21.08.15 v 11:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.8.15 11:54

Taky to tak vidím, že problém bude bohužel jinde… U nás to funguje tak, že většinou roztřídím a dávám prádlo do pračky já a manžel ho jde pověsit, teda když je doma. Jeho věcí se skutečně neštítím, to nechápu. :nevim: Je to můj muž a přijde mi to normální, miluji ho i se špinavýma ponožkama. :mrgreen: Jinak domácí práce u nás fungují jaksi přirozeně, když jdu např. kolem myčky, tak tam dodám špinavé nádobí a zapnu ji, když to vidí manžel, tak to udělá on. Je tak zvyklý z domova, je ze 6 dětí, tak prostě neexistovalo, že by se někdo flákal, navíc je nejstarší, takže pomáhal i se sourozenci. Jsem jeho mamince moc vděčná, že ho takhle vychovala.

Jinak, taky si myslím, že toho doma děláš až dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.8.15 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
21.8.15 11:56

Tak neznám nikoho kdo by nepral partnerovo prádlo :think:
Já peru vše, moje a manžela dohromady dle barev, dětí zvlášt.
Kapesníky jsem mu řekla, že mu je nebudu prát společně s prádlem, pač mi to maže prádlo, at mi je dá na hromadu a já je vyperu zvlášt. :pankac:

u nás manžel pomáhá co to jde(ale je od rána do večera v práci) pak zvládá jen nutné opravy domu a okolí.
já jinak, peru, vařím, starám se o děti, šiju, plevelím zahradu, sekám zahradu, zalévám zahradu. ano občas mám pocit, že vše dělám sama, ale kdy to má dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.8.15 11:57

@krystinka.a
Přesně, pravidla už teď asi někdo těžko změní… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.8.15 12:02

Ne, neštítím se ho. Prádlo peru já, nebo přítel podle toho kdo má čas (většinou já) jsem doma. Ale když vidí že je tam prádlo a zapomněla jsem ho zapnout, udělá to, vyndá ho i z práčky vyprané dá mi ho do košíku a kdy chci pomoct, pomůže pověsit. Žehlím ho potom já a do skříně skládám většinou já, ale pomůže mi. :srdce:! Jinak já se snažím dělat vše kdy jsem doma, aby měl čas se věnovat pouze práci. Ale hlídá nákupy, aby bylo vše a těžké abych netahala. Co dojde a já nekoupím )hygiena, drogerie, jídlo) tak koupí přítel ;). Zamete, vysaje, zastele postele denně. Myslím si že máte problém jinde.. :nevim: než jen v prádle…Je to Tvůj muž, myslím že neni důvod se ho nějak štítit.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
21.8.15 12:05

Taky nechápu, kde vidíš problém v tom dát špinavé prádlo do pračky, ale následné věšení, sbírání, žehlení, skládání a uklízení ti nevadí :think: Mimochodem, nevím, jestli máš děti, ale pokud máš až tak citlivý nos, že ti vadí propocené tričko, tak počkej, až budeš prát počůrané a pokakané věci od dítěte, co se učí na nočník. To je potom chuťovka, zlaté propocené tričko :mrgreen: :mrgreen:
Jinak u nás se pere taky dohromady, nevidím důvod proč to dělit ani pro to, aby si muž musel prát sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.8.15 12:06

Sice nemam manzela ale pritele, ale ani ve snu by me nenapadlo vyprat si jen sve a detske obleceni a jeho ne. Nedela mi problem ani vytahat z igelitky smradlave pradlo co nosi z prace. Nechapu proc by mi to melo vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
21.8.15 12:09
@Anonymní píše:
Milé maminy, chtěla bych se zeptat zda perete manželovi špinavé prádlo? Já peru všechno prádlo několik let od té doby co jsem na mateřské, předtím si manžel vypral sám nyní se pračky nedotkne… Dělám všechny domácí práce, včetně žehlení, starám se o syna. Před 14 dny jsem mu navrhla, poprosila, jestli by si nedal špinavé prádlo do pračky sám, že já nemám problém to vyndat, pověsit, vyžehlit a narovnat mu to do skříně jako vždy, souhlasil… když se prádlo zůstalo x dní v koši netknuté dala jsem mu to tam se sebezapřením sama, je to blbé to psát, ale jeho prádlo je tak propocené až se mi z toho navaluje, z kapes mu tahám posmrkané kapesníky apod… tak jsem to tam se sebezapřením dala a vyprala… pak jsem se ho zeptala proč to nemohl dát vyprat… a začal na mne řvát, že to už je vrchol aby si sám pral, že budu dostávat peníze zadarmo… Jako já nevím, myslím, že toho dělám doma dost, každý den uklízím, vařím večeře, starám se o syna… myslím, že tohle přece není ode mne tak hnusné po něm chtít, od mamky jsem se dozvěděla jak je to ode mne hnusné a že jsem mu tím dala na jevo že už ho nemám ráda… tak já nevím co dělat… je mi do breku… hrozně jsme se pohádali… :( ale já si nedokážu představit že bych npo někom chtěla aby pral moje špinavé prádlo… :(

ne, problém bude asi nikde…obecně vzato nechápu to dělení na špinavé prádlo jednotlivých osob domácnosti..nebo on je manžel prašivý? peru všechno prádlo dohromady..i když pro malou zatím teda zvlášť. Ale jeho spodní s mým spodním atd.
To jak máte ale „rozděleny povinnosti“ v domácnosti se mi nelíbí :nevim: ale je to tvoje věc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky