Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Agatha píše:
Jarmilo - pálka to je teda řádná. Chtěla bych si ale vyzkoušet, jak se na tom leží. Jinak my máme ty matrace z Centra zdravého spaní tady v ČB, ale to JMP taky znám a spousta lidí si chválí. V Ikea mají ty postele celkem malý.
Super určitě tam zajdu. myslím, že jedno centrum zdravého spaní je v Praze v Karlíně ![]()
Ivusho, to je ona. O tý posteli, těch rozměrech, jsem to ani nevěděla, ale my to budeme kupovat až koncem léta, takže tky to jistí 180cm
Gino, je fakt, že na těch 5letých cyklech něco bude. V jiných zemích, např. ve Švédsku, je naprosto běžný, že mění po 5 letech komplet celé zařízení bytu. I proto je Ikea tak levná, resp. relativně levná.
My máme ted matrace taky asi tím 5. možná 6. rokem a ta výměna už klepe na dveře. Značku vám neřeknu ![]()
Ivusho, 180 cm, tomu říkáš velká postel? ![]()
Né, jenom jsem chtěla doplnit, že jsme ji brali tam právě kvůli rozměrům, máme 200 na šířku a 220 na délku - čímžto pro nás padla Ikea a spol.
Ta magnetická matrace je drsná. By mě zajímalo, co to dělá, když má člověk něco kovového. Nebo při sexu - jestli ta horní půlka neodlevituje jinam
![]()
Angua . mám v živé paměti 140tku na které jsme se museli mačkat na výšce. No tehdy nám to nevadilo ![]()
a 200 ti tiše závidím, 180 je kompromis.
Ivusho, taky jsme spávali na rozkládacím gauči podobné šíře a tehdy to bylo OK. Teda já jsem byla spokojená, drahý mě po první společné noci odšoupl ke zdi - jsem poměrně rozpínavá
200 je fakt skvělá, to byl sen a jsem ráda, že ji máme. Hlavně až se nám tam začnou sáčkovat děti ![]()
Gina108 píše:
Pak celkem vychvaloval pružinové matrace (takové ty pružiny zašité do čtverečku a matraci jakoby z těch čtverečků, ale prý v Čechách to není oblíbené. mmch mně se to taky nepozdává.
Gino, to jsou TAŠTIČKOVÉ PRUŽINKY. Měla jsem a od té doby jen chválím!
Cenově to bývá trochu dražší,než průměrná pěna, ale kvalitou nepochybně taky. (Svého času to byl nejražší předmět v mém bytečku
) Od té doby to na žádné pěně spaní lepší nebylo…
Lidi to bohužel vážně neznají, jak slyší „pružina“, tak si představí asi péro v gauči, ohrnou nos a koupí si radši nějakou často míň kvalitní pěnu. ![]()
Ahoj máme tuto postel :
http://www.ikea.com/…ts/S79849820
a matraci taky z ikea..stala asi 5 tisic -
planujeme ji jednou za cas obměnovat..a pokud se nas vahovy rozdil bude zvetsovat asi zainvestujem do dražší ![]()
Ahoj, jestli chcete opravdu kvalitni tak „dobre spani“. My tam pred par lety nakoupili a spokojenost nejvyssi.
Pred posteli z Ikei varuji, tu jsme meli predtim a pokud mate chlapa, ktery ma pres sto kilo tak dlouho nevydrzi. Nam vyrdzela neco pres rok, kamaradovi asi jen dva. Nabytku z Ikei mame doma plno ale do zidli a posteli uz nejdu.
jjelena píše:
Gino, je fakt, že na těch 5letých cyklech něco bude. V jiných zemích, např. ve Švédsku, je naprosto běžný, že mění po 5 letech komplet celé zařízení bytu. I proto je Ikea tak levná, resp. relativně levná.
Ona ta IKEA levná je, jen ne jaksi u nás no
Bych obměňovala zařízení bytu klidně i častěji, ale bohužel do milionářské rodiny jsem se nenarodila ![]()
Máte někdo zkušenosti s postelemi z masívu (kromě jmp.cz)? Nějak koukám a buď všechny vypadají stejně (a většinou se mi vůbec nelíbí), nebo jsou předražené a příjde mi, že nemůžu najít nic smysluplného kromě toho jmp.cz