Manželská postel

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24118
16.12.13 08:18

Dcerka má postel z Domestavu, my máme postel z Jelínka. S oběma je velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
16.12.13 08:46

@Jimie
http://www.spime.cz/…uzka,12.html
Máme Ontario s extra vysokým čelem a prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
16.12.13 08:56

Z masívu jsou úžasné :pankac: máme tuto, stála kolem 50000kč :mrgreen: na posteli si zakládám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.12.13 08:59

www.marttan.cz/Postel-Cortina Máme tuto, akorát bez úložného prostoru - nechtěla jsem ho, takto je to zdravější, lépe to větrá. Je luxusní! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
16.12.13 09:35

My máme z dubu nebo buku :D jej teď nevím, ale je vyrobena teda na zakázku, taky se nám nic v obchodech nelíbilo. A vzhledem k tomu že mu ještě kousek dřeva zbylo tak máme i noční stolky z masivu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.12.13 00:18

Díky díky všem. 50 tis. Chtěla bych se s postelí (i s matrací) vejít ideálně do 15, max. do 20 tis. zkusím prolistovat vaše odkazy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
17.12.13 04:41

@Jimie No ono jenom ty matrace Tě vyjdou minimálně na 10 tis. My tedy máme za 10 tis. jednu - ale jsou tedy kvalitní, navíc s pratelným potahem, což docela využívám. A také jsme tenkrát sháněli, kde se dalo a musím říct, že třeba ta naše postel je z lízka úplně někde jinde. Nádherně zpracované detaily, ne jen ohoblované dřevo. Hodně jsme tenkrát koukali i na toho Jelínka, jen se nám tam zrovna nelíbil žádný konkrétní typ. Budeme ji mít také nadosmrti, tak mi to nepřipadá tak velká investice. Ovšem když to musí dát člověk najednou, pálka to je, o tom žádná.

Škoda jen, že jsme ji kdysi pořizovali do menšího bytu, mezí mě, že není široká 2 m. Se 2 dětma se tam člověk prostě nevejde. Ale to ony občas nechápou. :andel: A já jdu pak spát do jejich pokojíčku. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
17.12.13 14:43
@Jimie píše:
Díky díky všem. 50 tis. Chtěla bych se s postelí (i s matrací) vejít ideálně do 15, max. do 20 tis. zkusím prolistovat vaše odkazy :)

No za masiv si připlatíš a rozhodně nešetři na matraci. My koupili tenkrát v Domestavu dvě matrace s pratelnými potahy, hypoalergenní a stejně stály i v akci kolem 8000 jedna. Rám postele a rošt stály něco kolem 14 000, takže ve finále nějakých 30 000 a to jsme vybraly jednu z nejlevnějších, co tam mají. Ale my jsme zase chtěli postele s úložným prostorem, máme malý být a moc věcí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.12.13 21:41

No s matrací mám taky dilema. Hrozně mi vadí ta mezera když jsou dvě různé matrace v manželské posteli :D jsme zvyklí spát na stejné matraci, tudíž bych neviděla problém s tím, že by nám nevyhovoval typ matrace, který je pohodlný tomu druhému, spíš mi příjde ale, že skoro nikdo tu spojenou matraci 180×200 moc nenabízí a tudíž ani nemám moc představu na kolik by mohla vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sankablfh
26.12.13 09:28

Myslím, že nejlepší postel je od truhláře, dle tvých snů..Pro mně jsou třeba ty z obchoďáku nekvalitně provedeny a moc nízké, navíc chci 220×220, což jsem ani neviděla. co se týče matrací, chci kokosovou nelepenou, jen slisovanou, aspoň sedm zón komfortu, z jedné strany tvrdší, z druhé měkčí, cca 20cm vysokou, rozhodně dvě, protože každému vyhovuje něco jiného. Cena do 30tis

• Citovat
  • Upravit
64
25.2.14 22:49

Jednoznačne masív na extra-nabytek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.8.17 12:29

Na ceně nezáleží? Nějaký bohatý bo co? Matrace jsou svinsky drahý. My máme za 1500,– a je to z pér, občas se propadneme. Přemýšlím taky o nových postelích .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.8.17 17:30

Nejluxusnější postele

postel ***Nejluxusnější postele v ČR jsou tyto…pekelně drahé :zed:, ale když si je prohlížím, tak se kochám…nádhera… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3852
17.5.21 23:14

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti, ohledně matrace na manželskou postel..Koupili jsme si do nového bytu novou postel 180×200cm + rošty no a celoplosnou matraci, která je do 160kg. Potřebovali jsme vysokou, tak jsme zvolili nejvyšší 30cm. Taštičkovou s kokosem… No a dnes jsme ji poprvé vyzkoušeli po 2 dnech, kdy jsme ji nechali uležet. No a bohužel ikdyz výrobci tvrdili, že to je tvrdá matrace na straně kokosu, tak i podemnou (vážím 55kg)je dle mého měkká.. No a manžel, ten je úplně zaboreny a je to téměř nepoužitelné :pocitac: :zed: cítíme se, jako bysme bylo na trampolíne nebo snad vodní posteli :roll: :roll: no a peněz v prdel***i :,( jelikož jsme ji objednali z eshopu, který má prodejnu daleko a když jsem četla reklamační podmínky, tak si neumím představit, že to snema řeším a jak jim to jako vrátím :roll: prodat to asi neprodám, přeci jen matraci mi asi nikdo nekoupí, ikdyz je nepoužívaná.

Neznáte nějaký trik na to, jestli jde z měkčí matrace udělat tvrdší? :roll: jestli to zkusit něčím vypodlozit ještě nebo co :nevim: kdyby nebyla tak drahá, tak to neřeším, ale takhle jsem z toho na nervy :roll:

Příspěvek upraven 17.05.21 v 23:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
17.5.21 23:17

@acire zkus dat nahoru jeste tzv. topper, jsou ruzne tvrdosti a materialy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný