Manželská postel

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3847
17.5.21 23:21

@Jogrr děkuji za tip, zkusím na to mrknout :) opravdu snesu hodně, ale na tomhle se nevyspime ani jeden :roll: je to čistá trampolína :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
17.5.21 23:22

My máme na roštech takový udelatka kterým se nastavuje jak moc pruzi podle kg člověka, ale neřekla bych že to má extra velký efekt. Jinak bych matrace asi vrátila akorát zaplatíte dost za dopravu. Matrace chce prostě vyzkoušet, což chápu že teď nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.5.21 02:05

A nejdou vrátit? Ne reklamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
18.5.21 07:27
@acire píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti, ohledně matrace na manželskou postel..Koupili jsme si do nového bytu novou postel 180×200cm + rošty no a celoplosnou matraci, která je do 160kg. Potřebovali jsme vysokou, tak jsme zvolili nejvyšší 30cm. Taštičkovou s kokosem… No a dnes jsme ji poprvé vyzkoušeli po 2 dnech, kdy jsme ji nechali uležet. No a bohužel ikdyz výrobci tvrdili, že to je tvrdá matrace na straně kokosu, tak i podemnou (vážím 55kg)je dle mého měkká.. No a manžel, ten je úplně zaboreny a je to téměř nepoužitelné :pocitac: :zed: cítíme se, jako bysme bylo na trampolíne nebo snad vodní posteli :roll: :roll: no a peněz v prdel***i :,( jelikož jsme ji objednali z eshopu, který má prodejnu daleko a když jsem četla reklamační podmínky, tak si neumím představit, že to snema řeším a jak jim to jako vrátím :roll: prodat to asi neprodám, přeci jen matraci mi asi nikdo nekoupí, ikdyz je nepoužívaná.

Neznáte nějaký trik na to, jestli jde z měkčí matrace udělat tvrdší? :roll: jestli to zkusit něčím vypodlozit ještě nebo co :nevim: kdyby nebyla tak drahá, tak to neřeším, ale takhle jsem z toho na nervy :roll:

Příspěvek upraven 17.05.21 v 23:22
@kavulenka píše:
A nejdou vrátit? Ne reklamovat?

Správně to je odstoupení od smlouvy, nárok na to je 14 dní od převzetí zboží, pokud jde o prodej přes e-shop.

*Odstoupení se týká takzvaných distančních smluv, při nichž se strany osobně nesetkají, ale uzavírají je na dálku (např. elektronickou cestou, po telefonu nebo v zásilkovém obchodě).

Ze zákona lze od smluv uzavíraných distančním způsobem odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoli sankce do 14 dnů zásadně od uzavření smlouvy, ale například u koupě zboží až od jeho převzetí. V případě, že podnikatel nepoučil spotřebitele o právu na odstoupení, prodlužuje se lhůta k odstoupení na jeden rok a čtrnáct dnů. Pokud však v jejím průběhu dodatečně poskytne poučení, začíná tímto okamžikem běžet nová čtrnáctidenní lhůta. (d-test)*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35722
18.5.21 08:14

To normálně vrať, žádná reklamace :nevim: máte na to 14 dní a u matrace určitě budou mít nějakou lhůtu na vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
18.5.21 20:58

Děkuji holky, tak to zkusím vrátit. Jen jsem si přečetla spoustu negativních recenzi, kdy lidé poslali na vlastní náklady matraci zpět a nemohli se dopracovat k vrácení peněz. :zed: každopádně spát se na tom nedá, dnes jsem se probudila šíleně rozlamana a manžel spal radši v obýváku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
19.5.21 10:26
@acire píše:
Děkuji holky, tak to zkusím vrátit. Jen jsem si přečetla spoustu negativních recenzi, kdy lidé poslali na vlastní náklady matraci zpět a nemohli se dopracovat k vrácení peněz. :zed: každopádně spát se na tom nedá, dnes jsem se probudila šíleně rozlamana a manžel spal radši v obýváku :roll:

Tak ono to chce číst ty recenze dřív než si někde něco koupíš a kupovat jen v těch ověřených i když to bude třeba o nějakou kačku dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný