Manželství probíhá v neustálých hádkách.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
29.1.10 10:08

všude je něco a nikdy to není úplný ideál, ale to co tady čtu, to je mazec. To co tady popsala anonymni bych já nevydržela ani den.
Liloli ono by to chtělo ať si manža zkusí to, co děláš doma Ty. Ideální by bylo na pár dní někam odjet, bez dětí, nechat mu domácnost na pospas, aby se trochu vzpamatoval. Protože chlap, který přijde z práce, tvrdí, že nic neděláš když se staráš o dvě děti a domácnost, tohle asi nikdy nedělal, protože jinak by takovou blbost vůbec nevypustil z huby. A až začneš chodit do práce, tak si péči o domácnost a děti rozdělíte, když teda budeš taky vydělávat? Nebo to zůstane jen na Tobě - třebas proto, že vyděláš míň, nebo spíš proto, že ty jsi ženská a on je chlap - king?

No jsem šťastná, že tohle nemusím řešit, sice ještě nemáme děti, ale můj manža je komunikativní, pomáhá prostě zlato - a to i přesto, že to vždycky není růžové… Držím palce ať to nějak zvládněš a věci se pohnou k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.1.10 10:09

Mimochodem, anonymní, víc ti záleží na tom, že jde ve špinavém triku než na tom, jak se k tobě a dítěti chová??? Kašli na to, co si myslí lidi, když ho vidí ve špinavém, nechej ho v tom plavat a hlavně vydrž a nepovol, takového buď pořádně podus nebo uteč, dokud je dítě dost malé na to, aby si z něj nebralo příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
29.1.10 10:15

lleennttiillkkaa k tomu vychování :-D
Nedávno jsme na tohle téma s mamkou diskutovaly :think:
Oni to mají jednoduché, na začátku se o ně stará maminka, i o dceru ale ta když se vdá, přebírá péči o manžela od jeho maminky a on je v pohodě, protože se zase někdo o něj stará…Ale co ty holky? Taky neuměly vařit, žehlit apod, taky se to musely naučit..A proč? Aby chlap nic z toho nemusel dělat a vy jste jenom břebraly štafetu po matince..
(o víkendu mě dostal můj brácha, my jsme byli u našich na obědě..Mamka uvaříno a několikrát na něj volá ať jde jíst (on u počítače- je mu 23) přišel a říká jí : nebudu lítat, jak ty pískáš!!!Já myslela, že mu jednu fláknu. Jídlo dostane pod nos a on jí tohle řekne..pak se jí šel teda omluvit, ale já měla dost..)
Jo a k problému zakladatelky : já bych takové jednání teda nesnesla! Jak to u vás probíhá teď, po sedmi letech a jak by to vypadalo třeba po 20??Pryč od takového sekýrníka nespokojenýho!Já vím, řekne se to lehce, ale podle mého názoru, tyhle věci se stupňují :nevim:

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
29.1.10 10:19

Jo a anonymní : ty máš takového člověka ráda, který tě neustále ponižuje a zachází s tebou jako s rohožkou???????Co z toho vztahu máš, když v něm nejsi šťastná, takhle chceš žít do konce života??????Nemáš se už vůbec ráda??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.1.10 10:39

achjo, ženské, co se to stalo, že se sebou některé z nás nechají takhle zametat? Je to nejspíš dobrou výchovou našich rodičů a velmi špatnou výchovou rodičů na straně druhé.

Moje mamka ná doma taky „držkovače“, ale tohle co čtu, to je mazec. Můj táta si nenapustí sám vanu, nepřipraví si prádlo, všechno mu mamka chystá na stůl. Když si mamka nevšimne a dá mu omylem děravé ponožky, tak si je vezme, protože neví, kde má šuplík s ponožkami (25 let na stejném místě). Ale on doma taky pomáhá, myje nádobí, dělá nákupy, vaří apod. Mamka měla strach, abych nedopadla jako ona (tehdy se vdát musela, proto neměla moc na výběr) a tak mě vedla k tomu, abych se nedala. A chudák ten můj teď na to občas doplácí :roll: Občas měl takový nával špatného chování, ale většinu času je hrozně pozorný, snaží se pomáhat (většinou tedy jen na požádání, ale aspoň něco :mrgreen: ) a rozhodně by mi nikdy nevytkl postavu či cokoliv jiného :nevim:

Obdivuju vás, já bych to nezvládla a utekla hned a vy by jste si měli dupnout nebo se radši taky sbalit a zmizet, dokud je ještě čas a nejste už úplně zašlapané do země :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.1.10 10:44

To si snad děláte srandu - vždyt už tu všichni radíme neustále to samý dokola - nebudu se opakovat - stačí si přečíst pár diskuzí o hrozných partnerech!!!! :cert: :cert:
my vás tu můžeme jen utvrdit v tom, že jsou to kreténi, ale proboha už s tím samy něco dělejte!!!!
Nejste žádné chudinky, nejste nemožné, nejste bordelářky, nejste neschopné, nejste líné, nejste hloupé a nezasloužíte si nic z toho co oni provádí!!!
Vychováváte děti, tak se nechovejte jak ustrašené slepičky a ukažte co dovedete!!!
To nejsou ode mě urážky, ale podpora vašeho sebevědomí.vzpomentě si jaké jste byly než jste ho poznaly a proberte se!!!! :twisted: :twisted:
už dost litování, dost ponižování, dost ústrků a dost kompromisů!!!! :cert:
Nikdo to za vás nezmění, pokud se samy nerozhoupete. Všichni do jedné co jsme tady víme, že jsou to chudáci a máte s nima zatočit, tak do toho!!
OTEVŘETE OČI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
29.1.10 10:45

Nevím co dodat…
To co píše zakladatelka a anonymní a spousta ostatních tady si už stěžujících bych prostě nedala… :oops:

Opět se ujišťuji v tom,že miluji svého manžela a že mu odpouštím odložené špinavé ponožky u gauče (ty mu prostě nějak uklidit nejdou… :lol: )

tady nezbývá než se zamyslet nad tím, jestli mi je s ním lépe než bez něj.
Když anonymní dokáže pouze z rodičovského příspěvku uživit 3 lidi a ještě našetřit na dárky - opět pro všechny - proč by nezvládla z platu z práce (kterou si určitě najde,nebo do ní zpět nastoupí) uživit 2 a zajistit si klid a pohodu nejen pro sebe,ale i pro dítě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
29.1.10 10:47

Liloli a anonymní, je to vážně děs, co doma musíte snášet. Tohle neznám, můj manžel by si nikdy nic podobného nedovolil, takže netuším, jak vám poradit. Asi bych udělala to, co radí holky tady, nechat mu děti i domácnost alespoň na víkend, ať vidí, že to není legrace a pokud se neprobere, tak bych uháněla pryč. Raději být sama než s takovým pitomcem. Jak už tu někdo zmiňoval, rodina je na prvním místě, ale ne za každou cenu.
Pokud budete snášet takové chování, tak ho nejspíš přejmou i vaše děti, kluci se tak možná budou jednou chovat ke svým partnerkám a holky si budou možná hledat stejné grázlíky, jako byli tatínci… A věřím, že tohle nechcete.
Chlapi, kteří se takhle chovají, jsou většinou slaboši a ubožáci, kteří vám nesahají ani po kotníky a ze strachu, abyste to nepoznaly, vás ponižují a shazují.
Přeju vám oběma, abyste našli cestu ven, ať už bude jakákoliv,
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.1.10 10:47
Lizbeth píše:
To si snad děláte srandu - vždyt už tu všichni radíme neustále to samý dokola - nebudu se opakovat - stačí si přečíst pár diskuzí o hrozných partnerech!!!! :cert: :cert:
my vás tu můžeme jen utvrdit v tom, že jsou to kreténi, ale proboha už s tím samy něco dělejte!!!!
Nejste žádné chudinky, nejste nemožné, nejste bordelářky, nejste neschopné, nejste líné, nejste hloupé a nezasloužíte si nic z toho co oni provádí!!!
Vychováváte děti, tak se nechovejte jak ustrašené slepičky a ukažte co dovedete!!!
To nejsou ode mě urážky, ale podpora vašeho sebevědomí.vzpomentě si jaké jste byly než jste ho poznaly a proberte se!!!! :twisted: :twisted:
už dost litování, dost ponižování, dost ústrků a dost kompromisů!!!! :cert:
Nikdo to za vás nezmění, pokud se samy nerozhoupete. Všichni do jedné co jsme tady víme, že jsou to chudáci a máte s nima zatočit, tak do toho!!
OTEVŘETE OČI!!!

Přesně :cert: Já jsem si nechala s*át na hlavu chvilku, když mi bylo dvacet, ale rychle jsem práskla do bot! Mám snad nějakou hrdost ne? Když si to ty ženské nechají líbit, ani se těm chlapům nedivím. Taky bych brala domů služku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.10 10:52

Abych to uvedla na pravou míru - můj muž pochází ze 3 dětí. Má dvě starší sestry. Je na takový „komfort“ zvyklý. Když jsem poprvé viděla, jak to u nich vypadá, když se sejdou všichni, žasla jsem. Ona navařila a já, vzhledem k tomu, že jsem takto naučená z domova, jsem se po obědě zvedla a šla umýt nádobí. Jeho matka to brala jako hrozné ponížení její osoby - co jsem si to dovolila - to je přeci její práce. Ani jedno z jejích dětí, tedy i mého muže, nepovažovalo za nutné jít jí pomoci. Ale já to brala jako samozřejmost.
Já ho miluju. Vím, že on miluje mě, i když to tak nevypadá. K malému se chová hezky. Je takto prostě naučený. Za ty jeho poznámky bych ho nejraději vzala pánví, ale i já se umím ozvat. Lhala bych, kdybych tvrdila, že jsem nepřemýšlela o odchodu, že by mi bylo lépe, ale já pořád doufám.

• Citovat
  • Upravit
1837
29.1.10 10:52

Jo, jo, Lizbeth to napsala moc hezky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65670
29.1.10 10:54

Strašný......
a to chcete aby vám jednou vaše děti řekly…mámo jsi pitomá?????
mámo odnes to,udělej to a chovaly se přesně jako „tatínek“??????
Už kvuli dětem bych to řešila…
Ale teda nechat dítka na víkend s takovým chlapem bych se snad i bála......
A hromadu špinavého prádla?????jak by tam ležela,hodila bych to na balkon,na chodbu,do popelnice…jen ne do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
29.1.10 10:55

Anonymní, fakt si myslíš, že tě miluje, když ti říká, že jsi tlustá, neschopná, máš doma bordel a nic neděláš? Nebo spíš miluje ten komfort, který doma má? Naklizeno, navařeno, napečeno a ještě si může dle libosti zanadávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.10 11:10

Není takový pořád. Jsme spolu 5 let. Takový je od té doby, co jsem porodila naše dítě. Já se vlastně neustále uklidňuju tím, že je to tím stresem. 14 dní před porodem nám totiž ukončili nájemní smlouvu a my narychlo hledali něco jiného. Vzali jsme si hypo a koupili starej barák, protože na nic lepšího nám prostě nepůjčili. Malého pořádně viděl až po půl roce, když jsme se přestěhovali. Tehdy ráno odešel do práce, z práce jel na barák a vracel se kolem půlnoci - najedl se, vyspal a další den znova. Po nastěhování jsem mu nakázala klid - měsíc nesměl nic dělat. A zase to byl ten muž, do kterýho jsem se zamilovala. Sem tam nějaká ironie, ale nebylo to tak hrozné. Zbytek se dělal za chodu a prakticky dělá pořád. A teď to má vlastně stejný průběh. Jen nedělá barák, ale něco jiného. Takže se uklidňuji tím. Doufám, že se vrátí tam, kde to bylo. Zatím mi stačí doufat, ale ani já nejsem robot. Taky mi to chybí - hádáme se pořád. Jen ne před malým. Jen jednou totiž přišel do hádky, viděl jak muž praštil dveřmi a dva dny nechtěl nic jíst. Nedopustím, aby moje dítě mělo zkažené dětství. Snažím se mu absenci jeho otce vynahrazovat, ale i tak nejsem všemohoucí.

• Citovat
  • Upravit
23847
29.1.10 11:13

Anonymní, dvě sestry, to je v šovinistické rodině ještě horší než kdyby byl jedináček :roll: A co s tím tedy budeš dělat? Doufat a nic nedělat mi přijde jako plýtvání časem a život je krátký. Možná by pomohlo aby si udělal na vás a na domácnost víc času. Si s ním o tom promluv, má snad jiné priority než jsi ty a dítě??? Pracovat je sice hezké, ale když je to na úkor rodiny - ať si najde lepší práci, kde nemusí být od nevidím do nevidím a jestli to nedokáže, je neschopný on a ne ty.

Příspěvek upraven 29.01.10 v 11:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria