Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už je toho napsaného hodně, takže mám jen jednu drobnost: někteří chlapi se chovají ke svým ženám hnusně, protože můžou!
Po letech soužití se blbě stanovují nové mantinely, ale jde to. I za cenu dočasného dusna doma a hádek bych se postavila rovně, a stanovila nové pravidla. Jednak, že nejste jejich otrokyně a hlavně, že jste si rovni!
Pokud v sobě holky nenajdete sílu a hrdost, těžko ji z vás budou cítit vaši muži a nebudou vás respektovat. Hlavně se nedejte
![]()
Ahoj,neomlouvej , nic si nenarušila. Jsem ráda , že jsem si mohla přečíst názory i jiných. Já mám v mnoha věcech jasno. Stěhovat se na venkov nechci, nemyslím si totiž , že domek nás spasí, spíš mám pocit, že by si našel zase jiný důvod k nadávání. práci si najdu také, školy mám, praxi také a blbá nejsem, jen to chce čas ( to musí ale někdo pochopit ! )
A že bych svému manželovi jak on s oblibou říka ,, zkazila život ,, to si nemyslím. Ale je to jednoduší to na někoho hodit, než se zamyslet nad sebou.
Jinak k dětem je úžasný, ale to přece nestačí.
P.S. po 7 letech vyrážím s kamarádkama užít si nočního života a pobavit se. Bude se pěkně starat o dětičky a já konečně vypadnu.
Mějte se
Liloli píše:
P.S. po 7 letech vyrážím s kamarádkama užít si nočního života a pobavit se. Bude se pěkně starat o dětičky a já konečně vypadnu.
No super
, nezapomeň z toho udělat pravidlo, ne výjimku. ![]()
Ono se pak dá postupně přidávat a bude čím dál líp, pokud se chlap nechá. A jak je vidět, tak už povolil (=byl ochotný, ne že laskavě dovolil, aby nedošlo k nepochopení, co tím myslím
).
A když povolí jednou, povolí podruhé. Takže je to na dobré cestě, fakt super. ![]()