Manželství a odloučení kvůli práci

13142
28.6.10 20:23

Manželství a odloučení kvůli práci

Ahojky, zakládám tuto diskuzi, protože jsem vdaná, máme dítě, ale můj manžel je mnohdy i 3 týdny na cestách..a moc mě zajímá jestli je někdo ve stejné, nebo podobné situaci a jak jste se s tím „poprali“ :-D Přece jen někdy na člověka padne pocit osamnění :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
28.6.10 20:34

Tak toho jsem si užila až dost, s prvním dítětem jsem byla sama až do jeho 18 měsíců, manžel jezdil domů jednou za 14 dní na víkend. Teď máme druhé dítě a manžela vysílá zaměstnavatel opět do zahraničí - tentokrát už jedeme všichni dohormady, nechceme to zažít podruhé. Takže tě chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.6.10 20:41

Ahoj, tak my tedy nejsme manzele, ale odlouceni jsme, je to moc cerstve, pritel odjel ve stredu minuly tyden a musim rict, ze je to mnohem tezsi, nez jsem si myslela.........
Bohuzel ho uvidime pravdepodobne az v srpnu, bud prijede on, nebo pojedeme my za nim.........
Pritel mi vzdy hodne pomahal, s malym, s domacnosti…hodne se mi styska a mam pocit, ze to bez nej nemuzu zvladnout…kazdym dnem si vic a vic uvedomuju, ze jsem na vsechno sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
28.6.10 20:54

tak musím uznat že mě docela pobavilo „mnohdy i 3 týdny na cestách“ můj manžel je pryč už 4 a půl měsícea dřív jak za dva měsíce doma nebude. :) Malou ještě ani neviděl na živo :) A zvládám to dobře, je to jen otázka zvyku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
28.6.10 21:04

Ahojky,tak manžel je taky často služebně pryč,ale mám pocit,že už jsem si zvykla.Máme 13 měsíční holčičku,se kterou je už legrace,takže na nějaký stesk moc času nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
28.6.10 21:17

Tak já jsem to ze začátku taky brala naprosto v pohodě a zvládáme to i teď..ale nevím proč nad tím přemýšlím právě teď čím dál častěji…že by to bylo tím, že bych stárla? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.6.10 21:21

TAk my mame 3 deti a manzel je pryc taky. Sice dojizdi kazdy den, ale s detma travi jenom vikendy.
Mame to takhle uz 3 roky. JA si zvykla rychle, pro deti je tatinek polobuh- kdyz dorazi domu- ja jsem vzduch

Mne to ted vyhovuje vic, nez kdyz byl tady v praci a kazde odpoledne doma. Mam svuj program, k dispozici auto jezdime na vylety do MC a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
28.6.10 21:57

Ahoj, naprosto te chapu. Manzel dela v zahranici a my bychom meli odletet za nim. Jenze s miminkem to neni jako driv, takze kvuli zanetu ledvin mame 6 tydnu zpozdeni. Manzel obcas prileti na vikend, coz je super, ale ta louceni :roll:
Uz se nemuzu dockat az tam odletime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.10 21:59

Tak to vás všechny obdivuji, opravdu klobouk dolů… Nechci se nikoho dotknout, ale já bych takto žít nemohla.. určitě to máte tak, že to vyžaduje váš životní styl, finance a podobně, ale nedávno jsem řešila s manžlem podobnou situaci. Nyní je doma každý den, ale hodně pozdě večer, takže skoro vůbec, protože chodíme brzy spát a víkendy doma, ale soboty chodí pracovat ke známým. Penéze průměrné, ale měl nabídku, kde by dělal nonstop večery, soboty každou a o hodně víc. Já jsem prostě takový typ, že jsem mu řekla, že radši nebudu mít všechno, ale chci mít manžela chvíli doma a hlavně u dítěte. Lákal ho manžel jeho sestry - jeho rodina si žije poměrně dobře, že můžem taky.. ale určitě záleží na každé z nás a na určité rodině, proto vás obdivuju , já bych takto žít nemohla, i když by to vyžadovala situace, protože se naši rozvedli právě kvůli tomu, že otec byl málo s rodinou

• Citovat
  • Upravit
13142
28.6.10 22:11

Tak samozřejmě, nic není zadarmo :mrgreen:
A to s tvými rodiči mě mrzí…takové povolání nemůže dělat chlap, když kvůli tomu není doma klid, mír a zázemí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.6.10 22:19

no mě příjde divný,že děti tatínka vidí třeba až po 4 měsících :nevim: jasně někdy to jinak nejde.Ale mě připadá divný i to že si otec po rozvodu bere děti jednou za 14 dní na víkend.4 dny měsíčně :?: mít tatínka :nevim: … No já tohohle nejsem zastánce,ale zase když to není na celý dětství dítěte …
Nebo že tatínek ještě neviděl vlastní dítě naživo :?: Jakej pak si k tomu dítěti udělá asi vztah :?: ,ale zase jsou situace kdy to asi jinak nejde :wink:
Takže to neberte jako kamenování ode mě,ale spíš jen jako názor.Ono nakonec je to každýho věc a každýmu vyhovuje něco jinýho a na něco jinýho je zvyklí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.6.10 23:36
Anonymní píše:
Tak to vás všechny obdivuji, opravdu klobouk dolů… Nechci se nikoho dotknout, ale já bych takto žít nemohla.. určitě to máte tak, že to vyžaduje váš životní styl, finance a podobně, ale nedávno jsem řešila s manžlem podobnou situaci. .. ale určitě záleží na každé z nás a na určité rodině, proto vás obdivuju , já bych takto žít nemohla, i když by to vyžadovala situace, protože se naši rozvedli právě kvůli tomu, že otec byl málo s rodinou

Anonymní, někdy prostě není jiná volba. Taky bych raději měla chlapa každý den doma, ale manžel pracuje v oboru, ke kterému cestování i odloučení od rodiny patří. Momentálně jsem šťastná, protože je doma každý víkend, což dřív rozhodně nebylo pravidlo. Jsme rádi, že má práci, která odpovídá jeho kvalifikaci a je v ní dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.6.10 23:42

Mabit,
já jsem to pochopila tak, že to 4 měsíční odloučení i to že tatínek ještě neviděl miminko, je proto, že se účastní vojenské mise. Tudíž jednorázová záležitost. Pro mě by to byla lepší varianta než výhled celoživotního víkendového tatínka, což máme bohužel my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.6.10 09:30
Petta píše:
Mabit,
já jsem to pochopila tak, že to 4 měsíční odloučení i to že tatínek ještě neviděl miminko, je proto, že se účastní vojenské mise. Tudíž jednorázová záležitost. Pro mě by to byla lepší varianta než výhled celoživotního víkendového tatínka, což máme bohužel my.

mě připadá stašný obojí.Víkendovej tatínek a tatínek 4 měsíce pryč…ale jak píšeš někdy to prostě jinak nejde. Můj otec byl teda taky často pryč,nikdy si k nám žádný vztah neudělal,nebo jestli udělal tak negativní.Jeho funkce otce o víkendu byla nsnesitelná.No bylo toho hodně a já bych třeba tohle svýmu dítěti udělat nechtěla,má dva rodiče a ne jednoho rodiče a jednoho víkenďáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.6.10 11:26

Tak moje známá to taky tak měla - ale byla to mladá rodina -přes 20 let, jezdil kamionem, ona těhotná, potom malé. Říkala, že to nebyl život. Potom přestal jezdit kamionem a našel si práci, že je doma o víkendech a je ráda. Ono záleží i na tom jak jsou děti velké. Sám prý pak přiznal, že ho mrzí, že nebyl s ní když se malá narodila a pak jak dalala pokroky - malé je 3 roky..ale to záleží na každé rodině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí