Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak u nás je to to samé.nepomůže asi nic,nebo leda nějaké léky. my to teda potom děláme znova,abych z toho stihla mít něco i já.ale dlouhej sex to stejně není
pomůže jen když je opilej ![]()
Anonymní píše:pomůže jen když je opilej
tak to je smutný
Určitě vyzkoušejte nějaké léky
http://www.intim-kapsle.cz/?…
nebo různé sexuální pomůcky…kroužky na penis jsou dobré, partnera drobet znecitlivují a partnerku naopak dráždí ![]()
Můj když je opilej tak snim není vůbec nic
My sme zkoušeli jedny prášky, byl u doktora, ty malinko pomohli ale furt nic dlouhýho, pak jsme měli i mastičku, ta vůbec ![]()
Kroužky už sme taky zkoušeli, bral i ty prášky a nic moc…zase… ![]()
tak to pak asi jedině zase nějaký dr, ať poradí co dál když nic nezabírá ![]()
Anonymní píše:
Nelíku, máš s těmi tablemi nějaké zkušenosti?
jj, jsou sice drahý a je jich tam jen 8 ale řekla bych výborný
ale zabírají prý na každého jinak, někdy je nutné aby chlap spolikal 2 na nějaký efekt ![]()
To je u nás taky vlastně od začátku co jsme spolu.manžel tvrdí že ej to tím že se mu to prostě líbí že předtím s partnerkou tohle neměl…vydrží jen když je připitý ale co je jen vyjímečně.Takže mě pak uspokokuje jinak pokud je to opravdu rychlé nebo si dává během pauzu…a mně to ani nevadí:)už jsem si zvykla a vyhovuje mi to už byhc asi nedala 2hodinový sex
i kdžy jendou za čas bych to klidně snesla:)
jo a kamarádka mi jednou říkala že když si chce sex opravdu užít dlouho, tak nechá toho svýho při „tom“ koukat na televizi
že prý se jí věnuje ale koutkem oka čučí na telku aby měl v hlavě jiné myšlenky..a prý to taky zabírá ![]()
Tak hlavně že fungujou, já jednou kupovala přírodní kapky, prý dost učinný, stačí pár kapek
no stáli asi 700kč a byli na prd ![]()
Anonymní píše:
To je u nás taky vlastně od začátku co jsme spolu.manžel tvrdí že ej to tím že se mu to prostě líbí že předtím s partnerkou tohle neměl…vydrží jen když je připitý ale co je jen vyjímečně.Takže mě pak uspokokuje jinak pokud je to opravdu rychlé nebo si dává během pauzu…a mně to ani nevadí:)už jsem si zvykla a vyhovuje mi to už byhc asi nedala 2hodinový sex![]()
![]()
i kdžy jendou za čas bych to klidně snesla:)
tak hlavně že to funguje ![]()
Je pravda že já už si taky zvykla, ale ten delší sex bych si taky občas dala ![]()
Já ho taky nechávala koukat na telku a nebo počítal příklady aby myslel na něco jiného ![]()
Anonymní píše:
Tak hlavně že fungujou, já jednou kupovala přírodní kapky, prý dost učinný, stačí pár kapekno stáli asi 700kč a byli na prd
no u nás teda rozhodně fungujou
si je najdi někde na netu a přečti ještě nějaké ty příspěvky jak to chlapům vyhovuje ![]()
Sice nevydrží poprvé dlouho, ale může hned zas, takže mi to až tak nevadí. U vás nemůže dát hned repete?
Pro toto téma raději anonymně. Máme problém s přítelem v sexu, vlastně on. Sice se milujem skoro každý den, ale on vůbec nevydrží. Sex trvá jen velmi krátkou chvíli a když se před milováním dlouho mazlíme, nevydrží vůbec. Občas si dává pauzu, to sex malinko prodlouží ale stejně je to nic
Když se nemilujem pár dní je to to samé, nevydrží. Měla jste některá v tomto směru stejný problém s partnerem? Nebo aspoň prosím o radu jak tento problém řešit? Děkuju