Problém v sexu

Anonymní
24.6.10 19:24

Problém v sexu

Pro toto téma raději anonymně. Máme problém s přítelem v sexu, vlastně on. Sice se milujem skoro každý den, ale on vůbec nevydrží. Sex trvá jen velmi krátkou chvíli a když se před milováním dlouho mazlíme, nevydrží vůbec. Občas si dává pauzu, to sex malinko prodlouží ale stejně je to nic :-( Když se nemilujem pár dní je to to samé, nevydrží. Měla jste některá v tomto směru stejný problém s partnerem? Nebo aspoň prosím o radu jak tento problém řešit? Děkuju :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.6.10 19:33

tak u nás je to to samé.nepomůže asi nic,nebo leda nějaké léky. my to teda potom děláme znova,abych z toho stihla mít něco i já.ale dlouhej sex to stejně není :) pomůže jen když je opilej :-D

• Citovat
  • Upravit
1402
24.6.10 19:43
Anonymní píše: :) pomůže jen když je opilej :-D

tak to je smutný
Určitě vyzkoušejte nějaké léky
http://www.intim-kapsle.cz/?…
nebo různé sexuální pomůcky…kroužky na penis jsou dobré, partnera drobet znecitlivují a partnerku naopak dráždí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.10 19:45

Můj když je opilej tak snim není vůbec nic :lol: My sme zkoušeli jedny prášky, byl u doktora, ty malinko pomohli ale furt nic dlouhýho, pak jsme měli i mastičku, ta vůbec :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.10 19:47

Kroužky už sme taky zkoušeli, bral i ty prášky a nic moc…zase… :-(

• Citovat
  • Upravit
1402
24.6.10 19:48

tak to pak asi jedině zase nějaký dr, ať poradí co dál když nic nezabírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.10 19:49

Nelíku, máš s těmi tablemi nějaké zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
1402
24.6.10 19:51
Anonymní píše:
Nelíku, máš s těmi tablemi nějaké zkušenosti?

jj, jsou sice drahý a je jich tam jen 8 ale řekla bych výborný :mrgreen: ale zabírají prý na každého jinak, někdy je nutné aby chlap spolikal 2 na nějaký efekt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.10 19:52

To je u nás taky vlastně od začátku co jsme spolu.manžel tvrdí že ej to tím že se mu to prostě líbí že předtím s partnerkou tohle neměl…vydrží jen když je připitý ale co je jen vyjímečně.Takže mě pak uspokokuje jinak pokud je to opravdu rychlé nebo si dává během pauzu…a mně to ani nevadí:)už jsem si zvykla a vyhovuje mi to už byhc asi nedala 2hodinový sex :lol: :lol: :lol: i kdžy jendou za čas bych to klidně snesla:)

• Citovat
  • Upravit
1402
24.6.10 19:54

jo a kamarádka mi jednou říkala že když si chce sex opravdu užít dlouho, tak nechá toho svýho při „tom“ koukat na televizi :nevim: že prý se jí věnuje ale koutkem oka čučí na telku aby měl v hlavě jiné myšlenky..a prý to taky zabírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.10 19:54

Tak hlavně že fungujou, já jednou kupovala přírodní kapky, prý dost učinný, stačí pár kapek :-D no stáli asi 700kč a byli na prd :evil:

• Citovat
  • Upravit
1402
24.6.10 19:56
Anonymní píše:
To je u nás taky vlastně od začátku co jsme spolu.manžel tvrdí že ej to tím že se mu to prostě líbí že předtím s partnerkou tohle neměl…vydrží jen když je připitý ale co je jen vyjímečně.Takže mě pak uspokokuje jinak pokud je to opravdu rychlé nebo si dává během pauzu…a mně to ani nevadí:)už jsem si zvykla a vyhovuje mi to už byhc asi nedala 2hodinový sex :lol: :lol: :lol: i kdžy jendou za čas bych to klidně snesla:)

tak hlavně že to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.10 19:58

Je pravda že já už si taky zvykla, ale ten delší sex bych si taky občas dala :lol:
Já ho taky nechávala koukat na telku a nebo počítal příklady aby myslel na něco jiného :-D

• Citovat
  • Upravit
1402
Anonymní píše:
Tak hlavně že fungujou, já jednou kupovala přírodní kapky, prý dost učinný, stačí pár kapek :-D no stáli asi 700kč a byli na prd :evil:

no u nás teda rozhodně fungujou :palec: si je najdi někde na netu a přečti ještě nějaké ty příspěvky jak to chlapům vyhovuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Sice nevydrží poprvé dlouho, ale může hned zas, takže mi to až tak nevadí. U vás nemůže dát hned repete?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky