Problém v sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.1.15 22:27

Nechci zakládat novou diskuzi, tak vložím svůj problém sem… Ani nevím, jestli potřebuju rady, spíš to potřebuji sdělit:)
Už podle diskuze je problém právě v sexu. Máme s manželem malé dítě a 5letý vztah. Poslední dobou spolu skoro nespíme.. za poslední půlrok vlastně vůbec. On každý den dost brzy vstává a je dlouho v práci. Logicky se pak vrací utahaný a ještě vždy potřebuje dělat něco povenku. Jakmile doma usedne, začne usínat. Je mi to hrozně líto, protože nechci, aby byl tak unavený, ale nevím, co pro to mám udělat. On je typ, který si zakládá na dokonale odvedené práci. Takže by jeho práce šla udělat o mnoho rychleji, ale on to musí mít na 100%. Samozřejmě jsem ráda a vážím si toho, že nás živí. Ale sex s chlapem, který má na to zároveň hroznou chuť, ale u toho se mu zavírají oči - to fakt nedávám:(. Už jsme se o tom i několikrát bavili, snažím se opravdu šetřit, jak to jde, takže s penězi bez problémů vycházíme i s rezervou. On už i slíbil, že se bude snažit práci trochu,,flákat", aby jezdil dřív domů, ale nikdy to ještě nedodžel.
Jsme pro sebe prvními partnery a on je typ, u kterýho si jsem jistá, že v té práci opravdu je:) To je první věc - sex na který není čas ani energie. A pak ještě jeden problém a to, že mám problémy, aby mě vzrušil. Přisuzuju to právě tomu, že je ospalý, ale nevím, jestli je jinak normální, aby po 5letech opadly vášně. Jinak je fajn táta, domácnost nám funguje.. Já už bych si teď přála i druhý dítě, ale přijde mi dobrý, aby dítě vznikalo z příjemného sexu, kdy jsou oba na stejné vlně a ne jen to nějak odbýt.
Snad jsem popsala vše:) Prosím o nějaké zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
5696
13.1.15 22:39
@Anonymní píše:
Nechci zakládat novou diskuzi, tak vložím svůj problém sem… Ani nevím, jestli potřebuju rady, spíš to potřebuji sdělit:)
Už podle diskuze je problém právě v sexu. Máme s manželem malé dítě a 5letý vztah. Poslední dobou spolu skoro nespíme.. za poslední půlrok vlastně vůbec. On každý den dost brzy vstává a je dlouho v práci. Logicky se pak vrací utahaný a ještě vždy potřebuje dělat něco povenku. Jakmile doma usedne, začne usínat. Je mi to hrozně líto, protože nechci, aby byl tak unavený, ale nevím, co pro to mám udělat. On je typ, který si zakládá na dokonale odvedené práci. Takže by jeho práce šla udělat o mnoho rychleji, ale on to musí mít na 100%. Samozřejmě jsem ráda a vážím si toho, že nás živí. Ale sex s chlapem, který má na to zároveň hroznou chuť, ale u toho se mu zavírají oči - to fakt nedávám:(. Už jsme se o tom i několikrát bavili, snažím se opravdu šetřit, jak to jde, takže s penězi bez problémů vycházíme i s rezervou. On už i slíbil, že se bude snažit práci trochu,,flákat", aby jezdil dřív domů, ale nikdy to ještě nedodžel.
Jsme pro sebe prvními partnery a on je typ, u kterýho si jsem jistá, že v té práci opravdu je:) To je první věc - sex na který není čas ani energie. A pak ještě jeden problém a to, že mám problémy, aby mě vzrušil. Přisuzuju to právě tomu, že je ospalý, ale nevím, jestli je jinak normální, aby po 5letech opadly vášně. Jinak je fajn táta, domácnost nám funguje.. Já už bych si teď přála i druhý dítě, ale přijde mi dobrý, aby dítě vznikalo z příjemného sexu, kdy jsou oba na stejné vlně a ne jen to nějak odbýt.
Snad jsem popsala vše:) Prosím o nějaké zkušenosti…

Jste utahaní, vidím to i u nás tak, ne že bychom na sebe neměli chuť, ale zkrátka jsme KO, já z péče o rodinu (4 děti), partner zase z celkem náročné práce (jezdí domů hodně pozdě). Takže když lehnu do postele, mám ze všeho nejvíc chuť na to jen spát :-). Jo, my jsme tedy spolu 17 a půl roku, myslím, že po 5 letech jsme tyto problémy ještě neměli, ale je fakt, že v té době jsme ani neměli ještě děti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 22:57

Mame to stejne. A to uz po 3 letech vztahu.Dite ma rok.Jsme oba utahani. Chceme sex a zaroven na nej nemame chut. Proste chceme oba uspokojeni bez namahy.Pro me je jednodussi se uspokojit sama. :nevim: Je teda fakt, ze jsme se odcizily.

• Citovat
  • Upravit
1150
13.1.15 23:09

Co takhle dát dítě babičče a zajet si někam za romantikou a připomenout si, jak je Vám spolu fajn, prostě to trochu oživit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
14.1.15 00:17

Chce to spolecnou dovolenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
14.1.15 07:58
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonym. Mám s manželem problém v sexu. Nedává mi vůbec najevo, že pomě touží. Já teda doufám, že ho přitahuji, jinak by se mu snad nepostavil. (I když i tohle už je spíš tak napůl :-(, což ale přikládám spíš jeho věku, o něčem na podporu erekce neuvažuje – zřejmě mu to nedovolí ego) Jde o to, že vůbec nedává najevo, že mě chce, rovněž z 95% sám neprojeví zájem. Jinak začínáme slovy (chceš sex?), ne činy… to je děs. Pak vedle sebe ležíme, děláme si rukou dobře navzájem, no a pak třeba přijde na řadu poloha zezadu. S polohami už partner teda pokročil, přičemž musí být on v takové pozici, aby ze mě nevyjel, když neudrží erekci, takže když jsem na něm já, tak to moc nejde. Orál je ok. Problém je, že já se takhle nestihnu vzrušit. Žádné doteky, líbání, pohledy do očí, předehra, prsa jako bych měla úplně zbytečně, erotické spodní prádlo mu taky nic neříká. Není mezi námi ta přitažlivost, chtíč. S manželem jsem o tom několikrát mluvila, nic se nezměnilo. Samozřejmě jsem to zkoušela i jinými způsoby, já byla ta iniciativní a dělala jsem to, co bych chtěla taky zažít. Ale přišlo mi, že mu to stejně nic neříká. Prostě jen pich a to je vše. Jsme od sebe skoro o dvacet let, máme spolu dítě a problémy v sexu máme od začátku. Uvažovala jsem nad milencem, dokonce jsem o tom manželovi říkala, navrhovala jsem, že si taky může najít milenku, o tom nechce slyšet. Pak jsem rezignovala, ale totálně mě přešla chuť na sex, jakmile se ale dostanu do společnosti jiného muže, jsem opět na pochybách. Najednou si připadám jako nymfa, potřebuji sex, kvalitní sex. Strašně mě to mrzí vůči manželovi, jemu ten náš sex prostě vyhovuje, ale mě ne. Jsem mladá :-( Mám držet „celibát“ celý život? Rozhodně bych nikdy nechtěla rozvrátit rodinu, manžela miluji a je skvělý otec i partner. Jen ten sex :zed: Spíš očekávám nějaké rady, jak ho přemluvit, aby se pokusil to změnit. Alespoň jednou za čas sex ne péčko, milování! Snad někdo máte podobnou zkušenost, ocením i rady mužů. Děkuji

Ahoj, mas nekolik moznosti. V klidu si promluvte o svych problemech vseobecne, ne jen tech ktere se tykaji sexu. Pokud budete mit pocit, ze nedokazete najit spolecnou notu zajdete si za odbornikem. V nekterych pripadech problemy v posteli znaci problemy ve vztahu, ne obracene. Milencem absolutne nic nevyresis, spis naopak. Zbytecne si zkomplikujes zivot. Mozna ma depku, ale nechce si to priznat? Jaky je v kazdodennim zivote? Smejete se spolu, najdete si neco spolecneho krome ditete aspon jednou za tyden - kino, divadlo, vecere, prochazka? Tolik nazor muze…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.15 22:19
@75tomas.novotny píše:
Ahoj, mas nekolik moznosti. V klidu si promluvte o svych problemech vseobecne, ne jen tech ktere se tykaji sexu. Pokud budete mit pocit, ze nedokazete najit spolecnou notu zajdete si za odbornikem. V nekterych pripadech problemy v posteli znaci problemy ve vztahu, ne obracene. Milencem absolutne nic nevyresis, spis naopak. Zbytecne si zkomplikujes zivot. Mozna ma depku, ale nechce si to priznat? Jaky je v kazdodennim zivote? Smejete se spolu, najdete si neco spolecneho krome ditete aspon jednou za tyden - kino, divadlo, vecere, prochazka? Tolik nazor muze…

Bohužel tvá reakce je na jiné téma… koukni, kde byla diskuze oživena..

• Citovat
  • Upravit
16.1.15 13:33
@Anonymní píše:
Pro toto téma raději anonymně. Máme problém s přítelem v sexu, vlastně on. Sice se milujem skoro každý den, ale on vůbec nevydrží. Sex trvá jen velmi krátkou chvíli a když se před milováním dlouho mazlíme, nevydrží vůbec. Občas si dává pauzu, to sex malinko prodlouží ale stejně je to nic :-( Když se nemilujem pár dní je to to samé, nevydrží. Měla jste některá v tomto směru stejný problém s partnerem? Nebo aspoň prosím o radu jak tento problém řešit? Děkuju :roll:

Neměla, nikdy. A nerada tu přiznávám… bylo jich dost.
Rozhodně čím delší předeha, tím kratší sex.
Tohle to buď řešte se sexuologem, dvojitým kondomem, aby nebyl tak moc citlivý, pomocí erotických pomůcek pro Tebe a nechat samotnou soulož, až na dobu těsně než budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.15 13:43
@Markittka píše:
myslím, že sex není jen o délce, ale kvalitě :D
S ex jsme měla dlouhý ale v podstatě bez mazlení a hrátek, a kdybych si mohla vybrat tak beru ten krátký, co mám teď, ale s tím vším okolo!

Co jinýho byste taky dělali :lol:?

• Citovat
  • Upravit
2
31.3.15 13:18

moje partnerka ma problem-kdo poradi?

Ja i moje partnerka sme dosst dlouho nemeli sex a kdyz sme meli moužnost se milovat, tak to bylo urcite užasny parktnerka se moc stydi ale ma vycitky ze nedoslo k memu k orgasmu pro upresneni ze styk netrval par minut ale az do rana cca8hod, vetsinou sme si psali ty JINE sluvka, ktere si myslim ze nas rajcujou ale pres ten stud nevim co si mame myslet sme oba zdravy oboum je nam 38,urcite to nebude o tom ze by me moje partnerka nepritahovala je pro me moc atraktivni, myslim ze chyba bude u me, partnerka si mysli ze po poslednim porodu si ji tolik nestahla deloha tak ma vycitky prosim pomuže někdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
31.3.15 18:38

Nejlepší bude co nejvíce trénovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.3.15 20:59

jj

Tak sme se se zenou hodne nasmali a dekujem a zena see pta kolik vam je a jestli mate zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
31.3.15 23:24
:)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.15 21:41

Obnovuji diskusi s opacnym problemem.
Mam noveho pritele a ma v posteli az moc velkou vydrz. Delali jsme to tak pul hodiny a on porad nic. A to neni nic pro me :roll:. stridali jsme polohy i mista. Vzrusenej je ze me jen kdyz mu dam pusu, takze pritazlivost je rekla bych v pohode. Po sexu rikal, ze se mu to moc libilo, ze to nechape. Ja nikdy problem s tim, ze by se chlap neudelal nemela, tak nevim, kde je problem. Mate nekdo zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
1150
6.10.15 21:42

A nepomohla by před tím ještě stymulace jinak? Rukou nebo pusou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí