Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Sice nevydrží poprvé dlouho, ale může hned zas, takže mi to až tak nevadí. U vás nemůže dát hned repete?
tak my s tím až takový problém nemáme, většinou to stihnu- když ne, přítel si poradí jinak. tablety papká jen občas když si chceme prodloužit večer ![]()
my když jsme spolu spaly poprvé tak jsem si myslela že si ze mě dělá srandu, to nebyla záležitost ani 3minut. Teď se to teda neštěstí zlepšilo. Snad se to bude furt lepšit ![]()
hmmm…tak měla jsem jednoho takového partnera, ale nijak jsem netrpěla…spíše naopak, páč díky tomu uměl se ženou naprosto neuvěřitelný věci díky šikovým ústům a rukám…
radím tedy zkoušet i jiné praktiky - stojí to za to ![]()
Máme doma podobný problém… a v podstatě jediné, co tak nějak pomůže je kroužek. Léky jsme nezkoušeli.
Už jsme si na to tak nějak zvykli. Před milováním jako že stykem si spolu pohrajeme, pomazlíme se třeba i hodinu… a pak je to prostě kratší…
oběma nám to docela vyhovuje a užíváme si to tak, jako nikdy dříve s jinými partnery.
Víte jak má být dlouhá správná soulož??? 3 minuty, pak je to zbytečně promrxxxxej čas ![]()
U nás je to to samé, ještě k tomu ta frekvence není tak častá. Ale zas si to užijeme jinak, resp přítel umí používat náhradní díly
.
Taky se to krapet odvíjí od toho jak moc se věnuju já jemu, jakou zvolíme polohu …
A je pravda, že kdybych chtěla fakt hodinovej sex, můžu ho znásilnit když je pod vlivem
To mě i jednou říkal snž se jak chceš, stejně nebudu … sic to trvalo ale byl
![]()
No mě tedy vyhovuje třeba dlouhé mazlení, masáže či jiné aktivity a klidně ten bleskový sex potom - vždyt je to jen tělocvik
![]()
Ufff, tak jsem to přelouskala a jak nad tím teda přemýšlím, tak vám holky vůbec nezávidím. Jsem šťastná za to, co mám doma. A to jsem v začátcích byla z něj v šoku a myslela si, že si třeba bere viagru.
Nebere, jen prostě může neustále. Všem přeji, aby jste měli sexuální život přesně podle vašich představ.
![]()
Gabi, tak to máš vážně štěstí
taky jsem měla jednoho takovýho, dlouhej vztah ale nevydržel(ten vztah)
a s tím sexem
tý jo…to bylo
taky mi pak dlouho trvalo než sem si zvykla na krátkej sex..
Lizbeth píše:
No mě tedy vyhovuje třeba dlouhé mazlení, masáže či jiné aktivity a klidně ten bleskový sex potom - vždyt je to jen tělocvik![]()
tak tohle je přesně vystiženo. Mám stejný postoj ![]()
myslím, že sex není jen o délce, ale kvalitě ![]()
S ex jsme měla dlouhý ale v podstatě bez mazlení a hrátek, a kdybych si mohla vybrat tak beru ten krátký, co mám teď, ale s tím vším okolo!
Ahoj
s partnerem mame uplně stejný problém.
Nevydrží v sexu skoro nic, nanejvíš 10 minut a to přeháním 1-2 minuty nejsou vubec vyjimkou.
Jiná věc je když je opilý to vydrží třeba i 20-30 minut.
Když si dáme třeba 3 dny pauzu je to ještě horši.Nevím co s tím.. ![]()
@Anonymní píše:
tak u nás je to to samé.nepomůže asi nic,nebo leda nějaké léky. my to teda potom děláme znova,abych z toho stihla mít něco i já.ale dlouhej sex to stejně nenípomůže jen když je opilej
Přesně tak, znova donutim pak dýl vydržíííí ![]()
@kate.longoria píše:
Přesně tak, znova donutim pak dýl vydržíííí
Teda aspon u nás ![]()
Dřív jsme to opakovali,jednou dokonce 6×
to sem si celkem užívala, teď už může tak max. 2-3×. Ale věstšinou už se udělá jen jednou, když se déle nemilujem tak dvakrát.