Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ta probehla po styku, na ktery uz jsen nemela energii.
Pred taky neco probehlo, ale jen kratce v ramci predehry.
Zkuste to tedy v rámci předehry déle, potom by to mělo být rychlejší
@bobule86 dam
. doufam, ze se to zmeni, protoze jinak me tyto maratony znici. Co ja bych dala za petiminutovku
![]()
To já mám ten problém, že každý den vypike 6 7 piv a chtěl by třeba každý den, ale nic z toho nemám, protože ho hledám, kde ho vůbec má
.a když mu řeknu at tak nepije, když něco chce, tak se urazí. Nejhorší je, že mě to už nebaví…
@lenka 27 Zkus být trochu kousavější, když ho nemůžeš najít, tak nehledej
Ale decentně, chlapi jsou na to háklivý
@Anonymní píše:
Pro toto téma raději anonymně. Máme problém s přítelem v sexu, vlastně on. Sice se milujem skoro každý den, ale on vůbec nevydrží. Sex trvá jen velmi krátkou chvíli a když se před milováním dlouho mazlíme, nevydrží vůbec. Občas si dává pauzu, to sex malinko prodlouží ale stejně je to nicKdyž se nemilujem pár dní je to to samé, nevydrží. Měla jste některá v tomto směru stejný problém s partnerem? Nebo aspoň prosím o radu jak tento problém řešit? Děkuju
@bobule86 píše:
@lenka 27 Zkus být trochu kousavější, když ho nemůžeš najít, tak nehledejAle decentně, chlapi jsou na to háklivý
Jaká v tomto případě decentnost??? Chlap od @lenka 27 je nejen alkoholik (6,7 piv a DENNĚ!?
),ale jako chlap musí vědět, že když to takto přežene s pitím, že fungovat prostě nebude - a on má ještě tu drzost dovolit si se urazit??
Mi to teď přijde, že to snad dělá schválně, jinak by se přece na chlast vys*al, kdyby o to stál
. Nebo má místo mozku z piva…znáte to.
Samozřejmě nic ve zlém, @lenka 27 ![]()
@lenka 27. To bych taky uz nehledala. 6 7 piv denne. To bud pije v praci nebo to stihne vecer a to pak nema sanci fungovat v posteli ![]()
@modrooočka píše:
@lenka 27. To bych taky uz nehledala. 6 7 piv denne. To bud pije v praci nebo to stihne vecer a to pak nema sanci fungovat v posteli
Moje řeč.
Akorát bych neměla chlapa, co takto chlastá, natož denně! Byť chápu, že asi to tak na začátku nebývá nikdy,respekt.do toho by šla akorát blbka, ale spíš mě udivuje mít ještě ten ZÁJEM
spát s chlastem smrdícím chlapem
(to myslím všeobecně, neber si to, Leni, osobně
).
@Swift píše:
Chce to tréning, např. inspirace tady:
Odpovídáš na pět roků starý příspěvek. ![]()
@Anonymní píše:
Obnovuji diskusi s opacnym problemem.
Mam noveho pritele a ma v posteli az moc velkou vydrz. Delali jsme to tak pul hodiny a on porad nic. A to neni nic pro me. stridali jsme polohy i mista. Vzrusenej je ze me jen kdyz mu dam pusu, takze pritazlivost je rekla bych v pohode. Po sexu rikal, ze se mu to moc libilo, ze to nechape. Ja nikdy problem s tim, ze by se chlap neudelal nemela, tak nevim, kde je problem. Mate nekdo zkusenost?
A tys měla před tím ty, co můžou 3 minuty? Nebo proč by to měl být problém.
![]()
My teda můžeme doma v rozmezí 1 - 60 min, jak prostě zrovna chceme, muž to dokonale ovládá. A mi se třeba děsně líbí pořádnej sex.
Představa, že bych potkala někoho, kdo to má za 3 minuty hotový a byla bych zvyklá a pak by mě něco pořádnýho otravovalo, mě děsí. ![]()
Takže zkušenost mám tu, že dlouhej sex miluju.
Anonymní M.
Ta probehla po styku, na ktery uz jsen nemela energii
.
Pred taky neco probehlo, ale jen kratce v ramci predehry.