Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anonimm píše:
Ahoj
s partnerem mame uplně stejný problém.
Nevydrží v sexu skoro nic, nanejvíš 10 minut a to přeháním 1-2 minuty nejsou vubec vyjimkou.
Jiná věc je když je opilý to vydrží třeba i 20-30 minut.
Když si dáme třeba 3 dny pauzu je to ještě horši.Nevím co s tím..
Je to asi tak dané, já to taky nechápu. Tak potom jedině znova..:D my můžem jak kdy i 10× ale opravdu tak 1 za 3 měsíce
![]()
Zdá se, že su tu mnohé podivují nad zcela normální realitou. Příroda zde prostě upřednostnila rozmnožování před oboustranným dokonalým uspokojením…
Předem se omlouvám za anonym. Mám s manželem problém v sexu. Nedává mi vůbec najevo, že pomě touží. Já teda doufám, že ho přitahuji, jinak by se mu snad nepostavil. (I když i tohle už je spíš tak napůl
, což ale přikládám spíš jeho věku, o něčem na podporu erekce neuvažuje – zřejmě mu to nedovolí ego) Jde o to, že vůbec nedává najevo, že mě chce, rovněž z 95% sám neprojeví zájem. Jinak začínáme slovy (chceš sex?), ne činy… to je děs. Pak vedle sebe ležíme, děláme si rukou dobře navzájem, no a pak třeba přijde na řadu poloha zezadu. S polohami už partner teda pokročil, přičemž musí být on v takové pozici, aby ze mě nevyjel, když neudrží erekci, takže když jsem na něm já, tak to moc nejde. Orál je ok. Problém je, že já se takhle nestihnu vzrušit. Žádné doteky, líbání, pohledy do očí, předehra, prsa jako bych měla úplně zbytečně, erotické spodní prádlo mu taky nic neříká. Není mezi námi ta přitažlivost, chtíč. S manželem jsem o tom několikrát mluvila, nic se nezměnilo. Samozřejmě jsem to zkoušela i jinými způsoby, já byla ta iniciativní a dělala jsem to, co bych chtěla taky zažít. Ale přišlo mi, že mu to stejně nic neříká. Prostě jen pich a to je vše. Jsme od sebe skoro o dvacet let, máme spolu dítě a problémy v sexu máme od začátku. Uvažovala jsem nad milencem, dokonce jsem o tom manželovi říkala, navrhovala jsem, že si taky může najít milenku, o tom nechce slyšet. Pak jsem rezignovala, ale totálně mě přešla chuť na sex, jakmile se ale dostanu do společnosti jiného muže, jsem opět na pochybách. Najednou si připadám jako nymfa, potřebuji sex, kvalitní sex. Strašně mě to mrzí vůči manželovi, jemu ten náš sex prostě vyhovuje, ale mě ne. Jsem mladá
Mám držet „celibát“ celý život? Rozhodně bych nikdy nechtěla rozvrátit rodinu, manžela miluji a je skvělý otec i partner. Jen ten sex
Spíš očekávám nějaké rady, jak ho přemluvit, aby se pokusil to změnit. Alespoň jednou za čas sex ne péčko, milování! Snad někdo máte podobnou zkušenost, ocením i rady mužů. Děkuji
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonym. Mám s manželem problém v sexu. Nedává mi vůbec najevo, že pomě touží. Já teda doufám, že ho přitahuji, jinak by se mu snad nepostavil. (I když i tohle už je spíš tak napůl, což ale přikládám spíš jeho věku, o něčem na podporu erekce neuvažuje – zřejmě mu to nedovolí ego) Jde o to, že vůbec nedává najevo, že mě chce, rovněž z 95% sám neprojeví zájem. Jinak začínáme slovy (chceš sex?), ne činy… to je děs. Pak vedle sebe ležíme, děláme si rukou dobře navzájem, no a pak třeba přijde na řadu poloha zezadu. S polohami už partner teda pokročil, přičemž musí být on v takové pozici, aby ze mě nevyjel, když neudrží erekci, takže když jsem na něm já, tak to moc nejde. Orál je ok. Problém je, že já se takhle nestihnu vzrušit. Žádné doteky, líbání, pohledy do očí, předehra, prsa jako bych měla úplně zbytečně, erotické spodní prádlo mu taky nic neříká. Není mezi námi ta přitažlivost, chtíč. S manželem jsem o tom několikrát mluvila, nic se nezměnilo. Samozřejmě jsem to zkoušela i jinými způsoby, já byla ta iniciativní a dělala jsem to, co bych chtěla taky zažít. Ale přišlo mi, že mu to stejně nic neříká. Prostě jen pich a to je vše. Jsme od sebe skoro o dvacet let, máme spolu dítě a problémy v sexu máme od začátku. Uvažovala jsem nad milencem, dokonce jsem o tom manželovi říkala, navrhovala jsem, že si taky může najít milenku, o tom nechce slyšet. Pak jsem rezignovala, ale totálně mě přešla chuť na sex, jakmile se ale dostanu do společnosti jiného muže, jsem opět na pochybách. Najednou si připadám jako nymfa, potřebuji sex, kvalitní sex. Strašně mě to mrzí vůči manželovi, jemu ten náš sex prostě vyhovuje, ale mě ne. Jsem mladá
Mám držet „celibát“ celý život? Rozhodně bych nikdy nechtěla rozvrátit rodinu, manžela miluji a je skvělý otec i partner. Jen ten sex
Spíš očekávám nějaké rady, jak ho přemluvit, aby se pokusil to změnit. Alespoň jednou za čas sex ne péčko, milování! Snad někdo máte podobnou zkušenost, ocením i rady mužů. Děkuji
No je to docela smutné, mě se manžel suše zeptat- chceš sex? Tak mě přejde veškerá chuť. A hlavně si nedokážu představit, že to takhle suché bylo mezi vámi od začátku, teda i v době největší zamilovanosti. Chápu, že se chceš cítit žádaná, to chce asi každá, ale pokud byl takový od začátku, tak ho asi nezměníš
přistoupila jsi na vztah i za cenu mizerného sexu, tak mám pocit, že milovníka z něj nevykřešeš. Asi se budeš muset soustředit na klady, které má jako partner a otec a v sexu asi víc spoléhat na sebe.
Příspěvek je sice dlouhý, ale nelze nikde vyčíst jeho věk..
@Anonymní píše:
Pro toto téma raději anonymně. Máme problém s přítelem v sexu, vlastně on. Sice se milujem skoro každý den, ale on vůbec nevydrží. Sex trvá jen velmi krátkou chvíli a když se před milováním dlouho mazlíme, nevydrží vůbec. Občas si dává pauzu, to sex malinko prodlouží ale stejně je to nicKdyž se nemilujem pár dní je to to samé, nevydrží. Měla jste některá v tomto směru stejný problém s partnerem? Nebo aspoň prosím o radu jak tento problém řešit? Děkuju
Tak u nás je to úplně stejné
Vždy když se jde na věc, tak mám po náladě, jelikož vím jak to dopadne. Nevím jestly je chyba v partnerovi, protože ho má vážně podle mě extrémně malího, nebo ve mě. Ale jak se blíž na to že začneme, tak země veškeré vzrušení opadne, a já jen držím, aby neremcal.Co je divné, tak jemu to snad ani nevadí, no a tím se mi teda dost hnusý, dokonce mě neumí uspokojit ani ručně, když už to tu tak píšu. A to mu je 33 let
Takže babo rad ![]()
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonym. Mám s manželem problém v sexu. Nedává mi vůbec najevo, že pomě touží. Já teda doufám, že ho přitahuji, jinak by se mu snad nepostavil. (I když i tohle už je spíš tak napůl, což ale přikládám spíš jeho věku, o něčem na podporu erekce neuvažuje – zřejmě mu to nedovolí ego) Jde o to, že vůbec nedává najevo, že mě chce, rovněž z 95% sám neprojeví zájem. Jinak začínáme slovy (chceš sex?), ne činy… to je děs. Pak vedle sebe ležíme, děláme si rukou dobře navzájem, no a pak třeba přijde na řadu poloha zezadu. S polohami už partner teda pokročil, přičemž musí být on v takové pozici, aby ze mě nevyjel, když neudrží erekci, takže když jsem na něm já, tak to moc nejde. Orál je ok. Problém je, že já se takhle nestihnu vzrušit. Žádné doteky, líbání, pohledy do očí, předehra, prsa jako bych měla úplně zbytečně, erotické spodní prádlo mu taky nic neříká. Není mezi námi ta přitažlivost, chtíč. S manželem jsem o tom několikrát mluvila, nic se nezměnilo. Samozřejmě jsem to zkoušela i jinými způsoby, já byla ta iniciativní a dělala jsem to, co bych chtěla taky zažít. Ale přišlo mi, že mu to stejně nic neříká. Prostě jen pich a to je vše. Jsme od sebe skoro o dvacet let, máme spolu dítě a problémy v sexu máme od začátku. Uvažovala jsem nad milencem, dokonce jsem o tom manželovi říkala, navrhovala jsem, že si taky může najít milenku, o tom nechce slyšet. Pak jsem rezignovala, ale totálně mě přešla chuť na sex, jakmile se ale dostanu do společnosti jiného muže, jsem opět na pochybách. Najednou si připadám jako nymfa, potřebuji sex, kvalitní sex. Strašně mě to mrzí vůči manželovi, jemu ten náš sex prostě vyhovuje, ale mě ne. Jsem mladá
No to je smutné
Podle mě je líný, stačí mu to a víc nepotřebuje. Jednoduše, z kapra štiku neuděláš ![]()
Ja mam neco podobnyho, ale me to nevadi, ale on si mysli ze jo, no nakonec prisel na to ze prej mu strasne shazuje sebevedomi ze u toho tak neřvu. To by me zajimalo kolik zenskejch u toho rve.-) spis myslim ze je problem v sebevedomi. Ale ja trebas nejsem extrovert a emoce tolika neprojevuju takze sem proste takova no vtipny. Vedet tohle drive tak se aspon pretvaruju.
Ze se trebas domnival ze orgasmus je jen hlasity. Coz nevim kde vzal. Takze mu to pak zbytecne shodilo sebevedomi i kdyz jinak je spokojenej proste chlapy se v tomhle moc pochopit nedaj.
Myslela sem to ted k tomu ze je nekdy moc ryche, nejhorsi je ze kdyz se opije tak rychle neni, coz me teda pekne stve. No ja kolikrat sem za rychlovky rada kdyz mame mimco tak sem nekdy tak unavena ze ani nemam tak silu. Takze tak ale on stejne fnuka ze to chlapa desne shazuje kdyz je rychle. A pritom ja tak narocna nejsem fakt.
@Anonymní píše:
Myslela sem to ted k tomu ze je nekdy moc ryche, nejhorsi je ze kdyz se opije tak rychle neni, coz me teda pekne stve. No ja kolikrat sem za rychlovky rada kdyz mame mimco tak sem nekdy tak unavena ze ani nemam tak silu. Takze tak ale on stejne fnuka ze to chlapa desne shazuje kdyz je rychle. A pritom ja tak narocna nejsem fakt.
No takové pocity má asi proto, že se všude mluví o nedostatečné výdrži chlapů. Nepomáhají tomu zřejmě ani komentáře některých žen typu „kvůli 10 min se nemá cenu ani svlékat“. Asi se mu to dostalo moc do hlavy a teď řeší zjevně něco, co by ani nemusel. Jinak hodně ženských se stává náročnými až během stárnutí. Potom najednou co kdysi stačilo, najednou nestačí.. Většinou to ovšem bývá až v době, kdy je aktivita mužů už v útlumu a na začátku nekonečného sestupu.
No to je pak otrava, me to fakt nikdy nejak vyrazne nevadilo. Blby clanky.
@Anonymní píše:
Ja mam neco podobnyho, ale me to nevadi, ale on si mysli ze jo, no nakonec prisel na to ze prej mu strasne shazuje sebevedomi ze u toho tak neřvu. To by me zajimalo kolik zenskejch u toho rve.-) spis myslim ze je problem v sebevedomi. Ale ja trebas nejsem extrovert a emoce tolika neprojevuju takze sem proste takova no vtipny. Vedet tohle drive tak se aspon pretvaruju.
Ze se trebas domnival ze orgasmus je jen hlasity. Coz nevim kde vzal. Takze mu to pak zbytecne shodilo sebevedomi i kdyz jinak je spokojenej proste chlapy se v tomhle moc pochopit nedaj.
Jako řvát u toho nemusíš, ale „na mrtvolu“ to není pro chlapa žádná hitparáda.
No také to u nás tak je, někdy máme problém ho postavit, ale ak to jsem přisuzovala tomu že jsme spolu chvilku, potom že je ze mne trochu nervozní, a tedkon teda už to je lepší, ale pořád se snažím mu ve všem vyhovět aby se to líbilo hlavně jemu, aby nám neměkl, a pořádně si to užil… treba vadne když je dole… prostě musí být ten domina on a rekla by jsem že o. k
Nechci zakládat novou diskuzi, tak vložím svůj problém sem… Ani nevím, jestli potřebuju rady, spíš to potřebuji sdělit:)
Už podle diskuze je problém právě v sexu. Máme s manželem malé dítě a 5letý vztah. Poslední dobou spolu skoro nespíme.. za poslední půlrok vlastně vůbec. On každý den dost brzy vstává a je dlouho v práci. Logicky se pak vrací utahaný a ještě vždy potřebuje dělat něco povenku. Jakmile doma usedne, začne usínat. Je mi to hrozně líto, protože nechci, aby byl tak unavený, ale nevím, co pro to mám udělat. On je typ, který si zakládá na dokonale odvedené práci. Takže by jeho práce šla udělat o mnoho rychleji, ale on to musí mít na 100%. Samozřejmě jsem ráda a vážím si toho, že nás živí. Ale sex s chlapem, který má na to zároveň hroznou chuť, ale u toho se mu zavírají oči - to fakt nedávám:(. Už jsme se o tom i několikrát bavili, snažím se opravdu šetřit, jak to jde, takže s penězi bez problémů vycházíme i s rezervou. On už i slíbil, že se bude snažit práci trochu,,flákat", aby jezdil dřív domů, ale nikdy to ještě nedodžel.
Jsme pro sebe prvními partnery a on je typ, u kterýho si jsem jistá, že v té práci opravdu je:) To je první věc - sex na který není čas ani energie. A pak ještě jeden problém a to, že mám problémy, aby mě vzrušil. Přisuzuju to právě tomu, že je ospalý, ale nevím, jestli je jinak normální, aby po 5letech opadly vášně. Jinak je fajn táta, domácnost nám funguje.. Já už bych si teď přála i druhý dítě, ale přijde mi dobrý, aby dítě vznikalo z příjemného sexu, kdy jsou oba na stejné vlně a ne jen to nějak odbýt.
Snad jsem popsala vše:) Prosím o nějaké zkušenosti…