Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
možná by mohla hrozit nějaká infekce
a tím i předčasný porod?
ahojky,my ho s přítelem taky provozujeme a i když jsem v 5.měsíci
pokud pečujete o hygienu(my tedy kondom nepoužíváme,ale anál.sex pouze po sprše
nemusíte se ničeho obávat.jenom by asi bylo vhodné aby partner nestřídal ,,otvory,,aby se nezanesla infekce
jinak není důvod proč by se těhu měli v sexu nějak omezovat ![]()
podle me z hlediska bezpecnosti v tehu je to prast jako uhod. otvory nestridat samozrejme.
Ahoj holky, je to docela intimní, tak radši anonymně… mám takový problémek… manžel po mě pořád chtěl anální sex, nikdy to sám nedělal, já také ne. Vždycky když jsme se oba mírně připili (nejsme alkáči, prostě třeba po nějaké oslavě) tak mě tam dole dráždil a kroužil s penisem kolem dokola, říkala jsem mu že jestli chce tak do toho půjdu, on ale že ne, že s to chce užít až za střízliva, na to jsem zase já byla slabý kafe. No a přišel letošní Valentýn, tak jsem si říkala, že bych mu mohla dát něco výjmečného a nějak to dopadlo tak že jsme spolu měli anální sex. Byla to paráda, oba jsme z toho byli nadšení, jenom mě už to ke konci lehce pálilo, když přirážel. Samozřejmě jsem mu to řekla. Měli jsme anální sex ještě asi 3× od té doby, naposledy někdy v půlce března. Tzn. v rámci jednoho měsíce. A od té doby nic! Manžel z toho byl vždycky hrozně nadšený a pak najednou jako když utne a šklebí se na mě když mu to navrhuju. Když se ho zeptám proč, tak mi řekne, že mu to připadá divné… Chápete to? Zádná,,nehoda" se nám nestala tak nevím, dík za rady od vás aktivních
![]()
Chlapi se někdy stydí říct, možná mu něco vadilo, neechce té urazit nebo se prostě nabazil.
Třeba má strach, jestli ti nějak neublížil nebo to chtěl jen zkusit a zjistil že klasika je klasika, u nás taky probíhá tak 1× za měsíc, jako takové zpestření, líbí se nám moc, ale prostě ho častěji nepotřebujem (jinak se milujeme 3-5× týdně) ![]()
Mi na tom vadí, že abych si to užila, musím být opravdu čistá a to zabere přípravu, teď jsem ještě těhotná a kolikrát mám na to myšlenky, ale bojím se infekce a nějak mi ani normal není teď příjemný. Nechci mimo natrepavat.
Jenže já to zbožňuju (to on ví) a příjde mi, jako kdyby se mu to prostě začalo hnusit, přitom když jsme to dělali tak měl takový orgasmus jako nikdy ![]()
Tady ti asi nepomůže nic jiného než se ho narovinu zeptat, v čem je problém.
Já sem četla, že se anální sex v těhotenství nedoporučuje ![]()
a jinak, možná mu prostě jenom něco přeskočilo v hlavě. a nic za tím není…chlapi jsou občas divní ![]()
Přítel po mě též vyžaduje anální sex. Ale po porodu se mi nejspíš udělali hemeroidy. Jsem 7 měsíc po a pořad mě to docela bolí když jdu na velkou. Mám tedy větší strach, že to bude víc bolet když do toho půjdu. Nějaké zkušenosti?
@Anonymní píše:
Přítel po mě též vyžaduje anální sex.
Taková situace vyžaduje od nechápavého přítele hluboký předklon a od tebe pořízení připíňáka. Pro lekci z ohleduplnosti je velice vhodný model macek.
@Therminal Earth píše:
Taková situace vyžaduje od nechápavého přítele hluboký předklon a od tebe pořízení připíňáka. Pro lekci z ohleduplnosti je velice vhodný model macek.
No koukam jak si to umej nekteri zaridit, to jsem asi amater v tomhle.
Proste bude anal a pres to nejede vlak. Taky bych chtel takovou poslusnou. ![]()
Ahoj,
chtěla bych se zeptat na takovou choulostivou věc… Co si myslíte o análním sexu v těhu? Sice si ho s manželem dopřáváme, jak normální, tak anální, ale začínám 7.měsíc a tak si říkám, aby to nemělo špatný vliv na mimi, nebo nějaký průběh těhu…