Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
9.7.14 10:58
@Althya píše:
Damy, stale tady nekdo predhazuje, ze jsem nemela manzelovi lezt do FB…Jenze, muz prece vedel, na jak dlouho jede pryc, vi, ze kdyz mala kouka na mem notasu na pohadky, tak ja pouzivam jeho pocitac, to bylo tak tezke se z FB odhlasit? Ja jeho heslo neznam…ale on to tam normalne nechal, takze mi staci jedno kliknuti a jsem na jeho profilu…jako uprimne bych chtela videt, kolik z vas by se nepodivalo. Pokzud muz bude timto argumentovat, ze jsem nemela nikam lozit, tohle mu reknu

Já upřímně tyhle rady nechápu, jednou je to můj muž, tak máme všechno společné, jaképak že mu lezeš do soukromí, je to NAŠE soukromí, nemá nám do něj lézt nikdo cizí, ale jsme dva, jako jeden.To jsme se nemuseli brát, když máme mít před sebou nějaké tajnosti. Takže se vůbec neospravedlnuj, že ses podívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
9.7.14 10:59
@boball píše:
Já upřímně tyhle rady nechápu, jednou je to můj muž, tak máme všechno společné, jaképak že mu lezeš do soukromí, je to NAŠE soukromí, nemá nám do něj lézt nikdo cizí, ale jsme dva, jako jeden.To jsme se nemuseli brát, když máme mít před sebou nějaké tajnosti. Takže se vůbec neospravedlnuj, že ses podívala.

To je ale ironie, jen tam chybí smajlík, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.7.14 11:00
@boball píše:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.7.14 11:01
@boball píše:

třeba mi to tak máme a je to pro nás pro oba samozřejmé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
9.7.14 11:04

@hanka.br. Proč by to měla být ironie? Jestli ty máš před mužem nějaké tajnosti a on před tebou, je váš boj, ale normální to není. My si s manželem slíbili, jedno tělo, jedna duše, a funguje to 24 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
9.7.14 11:05
@lukresia píše:
třeba mi to tak máme a je to pro nás pro oba samozřejmé :nevim:

Jako že přijde manželovi dopis, ty mu ho otevřeš? Nebo naopak? Lezete si vzájemně o soukromé korespondence? Do dopisů? Do všeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.7.14 11:07

@boball

nemusím mít tajnosti a přesto chci mít soukromí. Moje pošta je moje pošta, můj mobil je můj mobil a nevidím důvod, proč by mi měl někdo bez dovolení otvírat dopisy nebo prohlížet mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
@lukresia píše:
třeba mi to tak máme a je to pro nás pro oba samozřejmé :nevim:

Pro nás taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
@boball píše:
@hanka.br. Proč by to měla být ironie? Jestli ty máš před mužem nějaké tajnosti a on před tebou, je váš boj, ale normální to není. My si s manželem slíbili, jedno tělo, jedna duše, a funguje to 24 let.

To přece není o tajnostech, ale o autonomii. Taky nemám tajnosti, ale mám právo na to, abych byla sama sebou a můj muž má právo na totéž. Přijde mi to krajně neslušné a zvrhlé. Ale to je můj názor, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.7.14 11:09
My jo 8o a tedy nenapadlo by mě to označit jako že si lezeme do soukromí. My tedy máme to soukromí společné :think: prostě dopisy otevře ten, kdo zrovna vybral schránku :think: my i email máme společný. Facebook mám jen já a to čistě za účelem fotek dětí pro vzdálenější příbuzné. Znám komplet všechna hesla, internetové bankovnictví je propojené, telefony používáme stylem, volám nebo používám ten, který zrovna leží blíž v mém dosahu. A tedy nikdy nám to nepřišlo divné. K dopisům, když to mlžu vyřídit já a je to firemní, vyřizuju já, nebo jen řeknu, psal ten a ten je tam to a to, jestli to chceš číst keží to v šuplíku…Kdyny teď na mě muž po 24leteh vytáhl, že mu lezu do soukromí a že to nechce, čuměla bych na něj jak puk.
@hanka.br. píše:
Jako že přijde manželovi dopis, ty mu ho otevřeš? Nebo naopak? Lezete si vzájemně o soukromé korespondence? Do dopisů? Do všeho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.7.14 11:10

@hanka.br. ano, tedy abych to upřesnila, dopis jako takový do schránky nám dochází jen ohledně spoření, výpisu z účtů, ty spravuje manžel, takže otevírá ty moje, já jeho ne, ale klidně bych mohla, jinou korespondenci nevedeme, profil nikde založený nemáme, jen já tady na emiminu…S přáteli se stýkáme osobně, máme je společné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.7.14 11:11

@boball Napada me jina otazka. Budu tva kamoska a sverim se ti s necim, co je duverne. Nechci aby to nikdo vedel. A tvuj muz si to naprosto samozrejme precte v tvych zpravach. Ani to ti nebude hloupe vuci kamosce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
9.7.14 11:12
@hanka.br. píše:
To přece není o tajnostech, ale o autonomii. Taky nemám tajnosti, ale mám právo na to, abych byla sama sebou a můj muž má právo na totéž. Přijde mi to krajně neslušné a zvrhlé. Ale to je můj názor, samozřejmě.

Už jsem to jednou napsala, nejsme jedinec, ale pár. A příde mi naopak na hlavu postavené se dovolovat manžela, jestli můžu otevřít jeho dopis, asi by se divil, že mi přeskočilo. Neslušné je to dělat cizím lidem a ne člověku s kterým sdílím nejintimnější chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
9.7.14 11:14
@Pherenike píše:
@boball Napada me jina otazka. Budu tva kamoska a sverim se ti s necim, co je duverne. Nechci aby to nikdo vedel. A tvuj muz si to naprosto samozrejme precte v tvych zpravach. Ani to ti nebude hloupe vuci kamosce?

Můj muž mi zprávy nečte, a ani ho žádné problémy kámošek nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.7.14 11:14

Taky mi nevadí, když mi otevře dopis, nebo přečte sms stejně jako jemu i na fb se mi klidně může podívat - je to můj muž, neměli bysme před sebou něco skrývat :nevim:

jediné kam jsem mu řekla ať nechodí je emimino a to on respektuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria