Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
8.7.14 17:31
@pusina1 píše:
Nemyslim si ze je zakladatelka hysterka, navic je tehotna. Vis jak to ted musi prozivat. Ja byla v tehu mekkous, velmi citliva.

když si přečteš co jí píšu od začátku tak jistě pochopíš že ji za hysterku nepovažuju..ale přijde mi mírně hysterické jí radit - kopni ho, udělej scénu, napiš jí, atd…a různé jiné věci co tu padaly..to ničemu nepomůže a navíc jak říkáš je těhotná, musí být v klidu čemu by prospělo kdyby se nervila a kula pikle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.7.14 17:33
@sissi79 píše:
Já su tvrdá furt :cert: :cert: tohle jsou slabý chvilky :mrgreen: :mrgreen:
Ale když mě někdo naštve přestávám být dámou :pankac: :pankac: :mrgreen:

To ja taky :mrgreen: taky jsem tu casto bita :roll: :mrgreen: clovek se tu boji uz neco napsat. Dneska jsem dostala vynadano nebo vcera uz nevim za vulgarismy :roll: napsala jsem huba a kraviny :roll: normalne jsem sedela jak oparena :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.7.14 17:35
@jdukolem píše:
když si přečteš co jí píšu od začátku tak jistě pochopíš že ji za hysterku nepovažuju..ale přijde mi mírně hysterické jí radit - kopni ho, udělej scénu, napiš jí, atd…a různé jiné věci co tu padaly..to ničemu nepomůže a navíc jak říkáš je těhotná, musí být v klidu čemu by prospělo kdyby se nervila a kula pikle?

Tak to jo. Mozna by bylo lepsi to nechat na ni, ma cas o tom premyslet tak si to rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 18:00
@neumisa píše:
No on manžel bude jistě celý nadšený, když se vrátí po dlouhé době a místo milé a natěšené manželky se dočká fúrie, co mu otříská o hlavu něco, na co už jistě dávno zapomněl. Ano, pak se jistě může stát váš vztah silně nefunkčním. Ale co už, tvůj boj.
:roll: ach bože…ty myslíš, ze manžel přijede a já na něj budu cekat s vytištěnou konverzaci v ruce?? Tak tohle v plánu fakt nemám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
8.7.14 18:02
@Althya píše: :roll: ach bože…ty myslíš, ze manžel přijede a já na něj budu cekat s vytištěnou konverzaci v ruce?? Tak tohle v plánu fakt nemám

no chvíli to tak vypadalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.7.14 18:21
@Althya píše: :roll: ach bože…ty myslíš, ze manžel přijede a já na něj budu cekat s vytištěnou konverzaci v ruce?? Tak tohle v plánu fakt nemám

ale my přece nevíme co uděláš..a konec konců nám po tom nic není - i kdybys ho majzla tou litinovou pánví po hlavě.. ale..jde o to aby sis to v klidu rozmyslela a byla trochu racionální.. kvůli miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 19:22
@jdukolem píše:
proč myslíš, že váš vztah je nefunkční? :think:

To bylo mysleno obecne, ze bych nezustavala ve vztahu, ktery by byl celkove nefunkcni a k tomu jeste nevera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 19:25
@jdukolem píše:
poslouchej, ta konverzace je stará půl roku, ona je těhotná 5 měsíců..čili dle mě se chlapovi rozsvítilo a nechal toho.. co chtít víc?

V to muzu zatim jen doufat, manzel do toho baru chodil i pak, takze nemusi nic znamenat, ze posledni zabarvenou zpravu si napsali v prosinci (neco psali i v lednu, ale to nic podezreleho). A nemuseli ani komunikovat pres tel., stacilo jen zajit do baru a nasel by ji tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 19:31

Jinak holky, ta servirka je o 10 let mladsi nez muz…to jsem taky koukala, ze takove mlade neslane, nemastne se mu libi…tu za konkuranci nemuzu povazovat ani ted, kdyz jsem tehotna a pribyvajici na vaze, natoz normalne. No, asi je to fakt hodna a mila holka, narozdil ode me…podle manzela jsem ta nejvetsi mrcha, co zna :oops: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 19:39

Me by zajimalo, jestli je tu nekdo nebo znate nekoho ze sveho okoli, kdo byl v podobne situaci? Myslim to tak, ze mel podezreni na partnerovu neveru, nebo ta byla treba i prokazana, ale ten podvedeny partner to neresil hned v afektu, ale dal si par dni na rozmyslenou, na ujasneni myslenek a az pak promluvil s partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.7.14 19:46

Hele, můžu ti říct, že já, jakmile jsem zjistila že si přítel píše s jinou ženskou, v mém případě s holkou, měla sem ho hned na ráně takže sem mu to ihned vytmavila.. chudák jen koukal a nezmohl se na nic.. Jsem asi ten typ co by to nemohl řešit s chladnou hlavou.. Ono postupem času mi to přijde i vtipný, ale příteli je 32 a holce 17. :think: tak nevim jestli je to normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 19:52
@Eliiinka píše:
Hele, můžu ti říct, že já, jakmile jsem zjistila že si přítel píše s jinou ženskou, v mém případě s holkou, měla sem ho hned na ráně takže sem mu to ihned vytmavila.. chudák jen koukal a nezmohl se na nic.. Jsem asi ten typ co by to nemohl řešit s chladnou hlavou.. Ono postupem času mi to přijde i vtipný, ale příteli je 32 a holce 17. :think: tak nevim jestli je to normální..

No ale ty jsi to prave resila hned v afektu…spis jsem chtela vedet, jestli to nekdo nechal „ulezet“, dokud si to nepromyslel a neujasnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.7.14 21:09

Dobrou noc :hug: Snad se dneska vyspím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 21:46

@maminka189 Dobrou :hug: