Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
8.7.14 14:45
@jdukolem píše:
já to přeženu jo?? takže to že mi hypoteticky dá muž třikrát týdně přes ústa a že nebude třeba dávat peníze do domácnosti a párkrát týdně se opije do němoty je ok pakliže je ale 100% věrný ano?

Samozřejmě že ne… s takovým člověkem bych ani nikdy nebyla. Myslím v normálním vztahu, ve kterém vše funguje jak má je pro mě věrnost nejvyšší hodnota.. co taky jiného…?? že se ke mě chová hezky? Je milý? věnuje se mě i dětem? to je přece samozřejmost… ta věrnost je něco jako třešnička na dortu.. sice malá ale to nejdůležitější co mu můžu dát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.7.14 14:47

Právě jsem zjistila, že ta č. za zná moje jmnéno 8o :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
8.7.14 14:47
@Anonymní píše:
Ahoj, radeji anonymne. Prave jsem projela manzeluv FB (vim, ze se to nema, ale to ted prosim ponechme stranou) a precetla jsem si jeho diskuzi s jednou holkou. Tedy precetla jsem vsechny diskuze s zenami, ale tato jedina mi opravdu vyrazila dech :( Oba spolu flirtuji a jednou ji muz napsal, jak ho provokuje a ze ma „strasnou chut s ni sukat“! Pak se stale domlouvaji, kdy se sejdou…jednou jsem i videla, ta holka je servirka z jednoho baru, kam muz vzdy chodil s kolegy po odpoledni…tedy ted uz vim, ze mi lhal, chodil tam za ni. Jsem z toho zdrcena, porad tomu nemuzu uverit, jestli spolu fakt spali nebo ne…pak zase jiny den mu ta holka pise, ze jde zrovna do sprchy, tak si muze predstavovat, ze je tam s ni a ze mu posle foto…pak, ze ne, ze je na to moc stydliva a manzel reaguje, ze on radeji osobne…Holky, co si o tom mam myslet? Komunikace probihala od lonskeho cervna do letosniho ledna, od te doby nic. Manzel je momentalne az do poloviny srpna v zahranici, citim se hrozne, co mam podle vas delat? Zajit za ni, zeptat se? Diky vsem

ja myslim, ze spolu nic nemeli. jen si tak pitome psali. to chlapi obcas takhle proste maji :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.14 14:51
@hanka.br. píše:
@Ford Prefect Doufám, že nejsi můj chlap, co teď má být v práci.(nedal by si do nicku Ford, tak asi ne…) :mavam:

Asi ne, ale kdyby? Jsme celkem názorově konzistentní, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 14:52
@neumisa píše:
Přesto si myslím, že by bylo na místě se tu důvěru pokusit vybudovat či napravit. Jenže to by muselo vycházet od obou partnerů, bylo by to dost náročné a rozbít dětem rodinu je mnohem jednodušší.

Ja rozbijet rodinu nechci, ale ani zustavat v nefunkcnim vztahu za kazdou cenu. Moc me to boli, i kdyby to zustalo jen u toho psani na FB a flirtu v baru bez sexu…Manzel ted hrozne klesl v mych ocich a to jen na zaklade toho, co jsem si precetla…takze bude zalezet hodne na nem, jak se k tomu postavi, co mi k tomu rekne, ale to zjistim, az za vice jak mesic. Do te doby to chci nejak ustat a vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
8.7.14 14:54
@Anonymní píše:
Zachovat se tak, jak to bude nejlepší pro tebe/sebe.. člověk stejně myslí jen sám na sebe, ať už se jedná o nevěru i o věronost (nedělej druhým, co nechceš aby dělali tobě). a když myslí víc na druhé, stejně na to jednou doplatí :?

Jo. Někde jsem četla, že tohle je můj život, tak bych ho měla žít podle sebe. Jenže jsem člověk, co bere ohledy. A potkala jsem v životě člověka, co ohedy bral míň než já… Takže jsem dostala lekci. :pankac: Ale stejně si myslím, že jsme pudově tlačeni k zachování druhu a tudíž střídání partnerů. Neumím vydržet stereotyp. :oops:

• Citovat
  • Upravit
26248
8.7.14 14:55
@Althya píše:
Ja rozbijet rodinu nechci, ale ani zustavat v nefunkcnim vztahu za kazdou cenu. Moc me to boli, i kdyby to zustalo jen u toho psani na FB a flirtu v baru bez sexu…Manzel ted hrozne klesl v mych ocich a to jen na zaklade toho, co jsem si precetla…takze bude zalezet hodne na nem, jak se k tomu postavi, co mi k tomu rekne, ale to zjistim, az za vice jak mesic. Do te doby to chci nejak ustat a vydrzet

a já si myslím, že se doma nudíš, jsi přecitlivělá a řešíš hlouposti. Tvoje věc. Kdybys nestrkala nos, kam nemáš, nemusela ses plácat v takové srajdě. A nejhorší je, že si sama ubližuješ tím, že se utvrzuješ v tom, jaká jsi vlastně chudinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
8.7.14 14:58
@Althya píše:

Vedeš si moc dobře. :kytka: Když si představím ten nápor těhotenství a ještě momentální situace… A opravdu se neukvapuj. Citace „NĚKOHO“ moudrého: Život nám naloží jen tolik, kolik uneseme… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.14 14:59
@Klapeto píše:
Jo. Někde jsem četla, že tohle je můj život, tak bych ho měla žít podle sebe. Jenže jsem člověk, co bere ohledy. A potkala jsem v životě člověka, co ohedy bral míň než já… Takže jsem dostala lekci. :pankac: Ale stejně si myslím, že jsme pudově tlačeni k zachování druhu a tudíž střídání partnerů. Neumím vydržet stereotyp. :oops:

Aha :) tak to já jsem pravý opak :) mě spíš vyhovuje jeden partner klidně na celý život, než abych jich vyzkoušela desítky.. Přítel sice taky hodně střídal, ale snad už mu vyhovuju :oops: Máme to v rodině, u nás se nenajdou rozvody a podvody, aspoň o tom druhém nevím… a u přítele jeho rodiče jsou rozvedení a taky žijí každý s někým jiným.. Možná to má taky nějaký vliv :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1767
8.7.14 15:05
@Anonymní píše:
Ano, ale já byla tou nevěrnou… a proto vím, že nevěrník chce být nevěrný, já k tomu neměla žádný důvod, prostě jsem si chtěla užít.. Proto se k nevěře asi už stavím takto, nevěřím tomu že by to někdo udělal když by nechtěl…

Taky se mi stalo, ze jsem byla neverna v predchozich vztazich, i kdyz lepe receno, byla obdobi, kdy jsem udrzovala vice vztahu najednou…byla jsem mlada a bavila jsem se, krome toho zminovaneho kamarada byli vsichni svobodni a bez zavazku, tak jsem s tim nemela problem. Kazdopadne, manzelstvi je pro me posvatne a kdyz jsou v nem deti, tak by se mel clovek podle toho chovat. Protoze ta nevera muze poznamenat hodne lidi a znicit neco, co melo smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.14 15:07
@Klapeto píše:
Citace „NĚKOHO“ moudrého: Život nám naloží jen tolik, kolik uneseme… :kytka:
Škoda, že to neznají sebevrazi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 15:09
@neumisa píše:
a já si myslím, že se doma nudíš, jsi přecitlivělá a řešíš hlouposti. Tvoje věc. Kdybys nestrkala nos, kam nemáš, nemusela ses plácat v takové srajdě. A nejhorší je, že si sama ubližuješ tím, že se utvrzuješ v tom, jaká jsi vlastně chudinka.

Muzes vysvetlit, jak myslis tu posledni vetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
8.7.14 15:10

@maminka189 asi jí to řekl ne :roll:, jí neřeš ta s tebou nežije :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
8.7.14 15:11
@Anonymní píše:
Aha :) tak to já jsem pravý opak :) mě spíš vyhovuje jeden partner klidně na celý život, než abych jich vyzkoušela desítky.. Přítel sice taky hodně střídal, ale snad už mu vyhovuju :oops: Máme to v rodině, u nás se nenajdou rozvody a podvody, aspoň o tom druhém nevím… a u přítele jeho rodiče jsou rozvedení a taky žijí každý s někým jiným.. Možná to má taky nějaký vliv :nevim:

O tomhle přemýšlím… Jak vydržet ve vztahu, když už není ta „akčnost“ jako na začátku? No zatím se mi teď daří, kompenzuji si vzrůšo nasazením v nové práci.. A to si tolik přeji zůstat ve vztahu spokojená a spokojeným udělat i protějšek.. Ale jinak super, tiše ti závidím tvou trvalou vztahovou „schopnost“. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klapeto
8.7.14 15:13
@Ford Prefect píše: Škoda, že to neznají sebevrazi.

Viď. Taky mě to napadlo… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí