Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.7.14 15:18
@Klapeto píše:
O tomhle přemýšlím… Jak vydržet ve vztahu, když už není ta „akčnost“ jako na začátku? No zatím se mi teď daří, kompenzuji si vzrůšo nasazením v nové práci.. A to si tolik přeji zůstat ve vztahu spokojená a spokojeným udělat i protějšek.. Ale jinak super, tiše ti závidím tvou trvalou vztahovou „schopnost“. :mrgreen:

Já ani nevím :nevim: prostě jsem už taková, i když ta „akčnost“ vymizí, tak vždycky se dá vymyslet naplánovat něco, co ten vztah oživí.. Snažíme se jezdit na výlety, chodíme na obědy, na večeře, občas zajdem do nákupního centra pro nové oblečení, boty, zajdem si do kina, do aquaparku zahrát tenis atd… je jasné že na začátku vztahu je to vždycky nejrkásnější a časem ta zamilovanost a „akčnost“ vyprchává, ale já jsem prostě rodinný typ, nemám potřebu si užívat, chodit po diskotékách, poznávat nové přátelé, střídat partnery když přešel vztah do stereotypu… ono ten stereotyp má taky své kouzlo :) kolikrát se těším domů až prostě uvařím jídlo, společně se najíme a pak si pustíme nějakej film na který se chceme koukat.. I když to tak máme několkrát týdně, stejně se na to těším… ;) propstě jakási pohoda… jinak si myslím, že pokud budeš ve vztahu nespokojená, tak asi nemá cenu se přemáhat a hrát si na něco co nejsi..??

• Citovat
  • Upravit
26248
8.7.14 15:19

@Althya

můžu. shrnu ti to, co jsem se tu dočetla.

1,) jsi doma sama (s dítětem a těhotná), chlap je pracovně mimo
2,) ze zvědavosti jsi mu prolezla FB účet - bez předchozího podezření, prostě jen tak (to je podle mě prvotní swiňárna, od které se všechno odvíjí)
3,) přečetla sis několik půl roku starých zpráv - a nevíš jak s nimi naložit
4,) protože jsi doma sama (míněno bez chlapa, kterému bys to dala rovnou sežrat), sedíš a užíráš se vymýšlením co by kdyby
5,) žádnou z variant nemáš podloženou, jde čistě o tvé spekulace vycházející z půl roku staré a ukončené konverzace
6,) už pár dní tady frčí diskuze, co s tím máš dělat - tedy nevíš, trápíš se, hledáš rady
7,) pár lidí tě politovalo, pár lidí ti řeklo, že to máš hodit za hlavu
8,) rady nestačily, dál vymýšlíš další možnosti, další katastrofy, nimráš se ve vlastní sebelítosti, protože máš pocit, že tě ten chlap půl roku starou a uzavřenou konverzací zklamal
9,) uvědomuješ si, že měl k té půl roku staré konverzaci důvod, že jsi na něj byla protivná - v tomto ti tleskám, to je pozitivní, umíš si uvědomit vlastní chybu
10,) nicméně stále dokola omíláš, jak tě chlap (který je mimo a nemůže ti to nijak vysvětlit) zklamal, protože si před půl rokem psal s barmankou

tak mi ještě chvíli říkej, že se neutápíš ve vlastní lítosti.

a jinak bych řekla, že ten tvůj chlap už vůbec neví, která bije, že kdybys to na něj vybalila, tak by netušil, o co ti vlastně jde. A pravděpodobně by se silně ohradil proti lustrování soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 15:37
@neumisa píše:
@Althya

můžu. shrnu ti to, co jsem se tu dočetla.

1,) jsi doma sama (s dítětem a těhotná), chlap je pracovně mimo
2,) ze zvědavosti jsi mu prolezla FB účet - bez předchozího podezření, prostě jen tak (to je podle mě prvotní swiňárna, od které se všechno odvíjí)
3,) přečetla sis několik půl roku starých zpráv - a nevíš jak s nimi naložit
4,) protože jsi doma sama (míněno bez chlapa, kterému bys to dala rovnou sežrat), sedíš a užíráš se vymýšlením co by kdyby
5,) žádnou z variant nemáš podloženou, jde čistě o tvé spekulace vycházející z půl roku staré a ukončené konverzace
6,) už pár dní tady frčí diskuze, co s tím máš dělat - tedy nevíš, trápíš se, hledáš rady
7,) pár lidí tě politovalo, pár lidí ti řeklo, že to máš hodit za hlavu
8,) rady nestačily, dál vymýšlíš další možnosti, další katastrofy, nimráš se ve vlastní sebelítosti, protože máš pocit, že tě ten chlap půl roku starou a uzavřenou konverzací zklamal
9,) uvědomuješ si, že měl k té půl roku staré konverzaci důvod, že jsi na něj byla protivná - v tomto ti tleskám, to je pozitivní, umíš si uvědomit vlastní chybu
10,) nicméně stále dokola omíláš, jak tě chlap (který je mimo a nemůže ti to nijak vysvětlit) zklamal, protože si před půl rokem psal s barmankou

tak mi ještě chvíli říkej, že se neutápíš ve vlastní lítosti.

a jinak bych řekla, že ten tvůj chlap už vůbec neví, která bije, že kdybys to na něj vybalila, tak by netušil, o co ti vlastně jde. A pravděpodobně by se silně ohradil proti lustrování soukromí.

Ok, je mi jasne ze to takhle vypada. Ale ja jsem zalozila tuto diskuzi, abych se taky mohla vypovidat i z toho, co me napada, co se mi honi hlavou, byt je to treba ciste jen vyplod me fantazie, nicim nepodlozeny…uvedom si, ze nemam komu to rict, nechci plasit rodinu ani se sverovat kamaradkam. Manzel je pryc a ja to vazne chci nechat, at jak prijede, ale proste mam potrebu ty emoce a myslkenky nejak ventilovat ven…jestli ti to tak moc vadi, ale me to pomaha, neublizuje mi to vice, nez jak uz se stalo prectenim one konverzace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.7.14 15:49

@Markéta80 Asi ho brzo něčím bacím a bude pokoj. Celé jsem to nečetla. Je vzkaz na jeho facebooku asi určený mě :roll: Je tam napsáno, že Romeo jí v ten čas šťouchnout nemohl a ví, že jsem to byla já (já jí nešťouchala, ale to je fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.7.14 15:50
@Althya píše:
Ja rozbijet rodinu nechci, ale ani zustavat v nefunkcnim vztahu za kazdou cenu. Moc me to boli, i kdyby to zustalo jen u toho psani na FB a flirtu v baru bez sexu…Manzel ted hrozne klesl v mych ocich a to jen na zaklade toho, co jsem si precetla…takze bude zalezet hodne na nem, jak se k tomu postavi, co mi k tomu rekne, ale to zjistim, az za vice jak mesic. Do te doby to chci nejak ustat a vydrzet

proč myslíš, že váš vztah je nefunkční? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.7.14 15:51
@Althya píše:
Ok, je mi jasne ze to takhle vypada. Ale ja jsem zalozila tuto diskuzi, abych se taky mohla vypovidat i z toho, co me napada, co se mi honi hlavou, byt je to treba ciste jen vyplod me fantazie, nicim nepodlozeny…uvedom si, ze nemam komu to rict, nechci plasit rodinu ani se sverovat kamaradkam. Manzel je pryc a ja to vazne chci nechat, at jak prijede, ale proste mam potrebu ty emoce a myslkenky nejak ventilovat ven…jestli ti to tak moc vadi, ale me to pomaha, neublizuje mi to vice, nez jak uz se stalo prectenim one konverzace

Nic si z otho nedělej :kytka: ono většina založených témat je se stejným principem jako ten tvůj a dá se říct, že každý v nich je „chudinka“… a už bych chtěla vidět, kolik žen by si ve skutečnosti ponechali klidnou hlavu kdy by zjistili to co ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.7.14 15:57
@Althya píše:

Prosim te zalozila jsi tuto diskuzi, je naprosto v poradku co pises je dobre ze ti to pomaha a na ostatni tady co te tu peskuji jeste k tomu jsi tehotna…na ty se vykasli. Radeji to ventiluj tady nez by ses mela trapi a prenaset to na plod. Ode me mas obdiv, ja bych mu ten tel. vzala a rekla mu to. Tady jsou vsichni chytri, nedotyka se jich to, nekterym chybi empatie. Udelej vse tak jak to citis. Ty znas sveho manzela a jen vy vite co si k spbe muzete dovolit. Preji silu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.7.14 15:59
@pusina1 píše:
Prosim te zalozila jsi tuto diskuzi, je naprosto v poradku co pises je dobre ze ti to pomaha a na ostatni tady co te tu peskuji jeste k tomu jsi tehotna…na ty se vykasli. Radeji to ventiluj tady nez by ses mela trapi a prenaset to na plod. Ode me mas obdiv, ja bych mu ten tel. vzala a rekla mu to. Tady jsou vsichni chytri, nedotyka se jich to, nekterym chybi empatie. Udelej vse tak jak to citis. Ty znas sveho manzela a jen vy vite co si k spbe muzete dovolit. Preji silu.

Právě :D jak já se znám tak bych taky nevydržela do jeho návratu a už bych si to s ním vyříkávala po telefonu, jenže když tam není signál… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.7.14 16:01
@Kessynkaa píše:
Právě :D jak já se znám tak bych taky nevydržela do jeho návratu a už bych si to s ním vyříkávala po telefonu, jenže když tam není signál… :oops:

To je na prd no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
8.7.14 16:02

No on manžel bude jistě celý nadšený, když se vrátí po dlouhé době a místo milé a natěšené manželky se dočká fúrie, co mu otříská o hlavu něco, na co už jistě dávno zapomněl. Ano, pak se jistě může stát váš vztah silně nefunkčním. Ale co už, tvůj boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.7.14 16:06
@neumisa píše:
No on manžel bude jistě celý nadšený, když se vrátí po dlouhé době a místo milé a natěšené manželky se dočká fúrie, co mu otříská o hlavu něco, na co už jistě dávno zapomněl. Ano, pak se jistě může stát váš vztah silně nefunkčním. Ale co už, tvůj boj.

No jasne mela by mu napect :mrgreen: uvarit kavicku a vecer podrzet 8o. Co si nadrobil to ma. Prece to nemuze zakladatelka prehlednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
8.7.14 16:07

@maminka189 to asi nemá moc cenu spolu být ne, jen se trápíš narozdíl od něj :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
8.7.14 16:12
@pusina1 píše:
No jasne mela by mu napect :mrgreen: uvarit kavicku a vecer podrzet 8o. Co si nadrobil to ma. Prece to nemuze zakladatelka prehlednout.

Jj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
8.7.14 16:13
@pusina1 píše:

jelikož ona první šťourala někde, kde neměla, tak by měla minimálně uvažovat nad omluvou. a pak teprve zjišťovat, co to mělo znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.7.14 16:14
@pusina1 píše:

ne to rozhodně nemůže… může taky zůstat s dvěma dětma sama..když nebude chytrá.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí