Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
8.7.14 12:08

@lukresia No jo 8o tak to je mazec. Kolik je tvé princezně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
8.7.14 12:15

@maminka189 podoba tam je že? hlavně ty vlásky, barva a směr růstu :lol: má 17 měsíců a vaše? ještě mám tuto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
8.7.14 12:17
@maminka189 píše:
@sissi79 a ty toho pána podvádíš? :).On si ho ale začal schovávat ještě dřív, než sem začala šmejdit! A to, že ho schovává něco svědčí. Kdyby sem neměla důvod, nikdy bych mu tam nevlezla :(

píšu si s přáteli.. nehodlám vysvětlovat každý slovo, každý téma, proto ;)

• Citovat
  • Upravit
5548
8.7.14 12:17

@lukresia Moje malá má 3 roky a 3 měsíce, ale je drobounká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.7.14 12:21
@Althya píše:
To jsem tady napsala z toho duvodu, ze neni vse cernobile, ze nas vzrah nebyl uplne v pohode a vim, ze se manzel trapil mym pristupem k nemu…Napsala jsem, ze mi v te jejich konverzaci vadily vety jak o su.kani (jedna veta), pak samozrejme i tzo, ze napsal, ze se na ni tesi a ze na ni myslel (ne ze na ni porad mysli). O zamilovanost urcite neslo, v tomhle jsem si jista, ale urcite se v jeji spolecnosti citil dobre, kdyz na nej byla mila a lichotila mu…Jenze neni tezke byt mila na inteligentniho a sexy chlapa, kdyz ho nemate doma a nemusite resit starosti vsednich dnu, ze

Já myslím, že není těžké být milá na inteligentního a sexy chlapa, když ho doma máte :)…protože na koho jiného už, ne? A všední starosti řeší kde kdo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
8.7.14 12:27

@hanka.br. Ano, právě proto, že myslí na děti, tak takhle uvažuje. Vy si jako myslíte, že na děti se ty problémy doma nepřenáší? To jako má ženská trpět, jenom proto, aby nerozbila rodinu, přestože nebyla tou příčínou. A co když ji chlap bije, má si to nechat, protože musí myslet na děti? Tak se podívejte, co s dětí roste, když vyrůstají v takovémto prostředí. Na nich se to totiž odrazí nejvíc. Už jen kvůli dětem by se v manželství nemělo setrvávat, když nefunguje.

Jsou ženy, které nevěru přejít umí, pokud je jednorázová (tedy když jim chlap řekne, že je jednorázová a ony mu věří), ale je hodně žen, které důvěru k tomu chlapovi ztratí a prostě už mu nevěří a podezírají ho na každém kroku. Každý jsme jiný a každý reagujeme jinak… Takže je potřeba na to koukat i z pohledu toho druhého a hned nekritizovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
8.7.14 12:33
@Sweet_Angel2 píše:
@hanka.br. Ano, právě proto, že myslí na děti, tak takhle uvažuje. Vy si jako myslíte, že na děti se ty problémy doma nepřenáší? To jako má ženská trpět, jenom proto, aby nerozbila rodinu, přestože nebyla tou příčínou. A co když ji chlap bije, má si to nechat, protože musí myslet na děti? Tak se podívejte, co s dětí roste, když vyrůstají v takovémto prostředí. Na nich se to totiž odrazí nejvíc. Už jen kvůli dětem by se v manželství nemělo setrvávat, když nefunguje.

ale o tom přece žádný z Hančiných příspěvků nebyl. Všechno se to točilo kolem toho, že by byla schopná odpustit jednu ulítlou nevěru, ne o tom, že by setrvávala ve vztahu, který nefunguje. Všechny její příspěvky byly o prioritách vztahu - co je schopná a ochotná tolerovat a odpustit a co už je přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.14 12:34
@radkka píše:
Jak můj bratr :cert: Před týdnem mi volal, že jde vařit… ptám se co a on, že tousty :roll: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: jak moje neteř, prý se překonala a celé odpoledne pekla dort malýmu k narozeninám, celé odpoledne až do večera. Tak jsem čekala, co vytáhne, já dělám celé odpoledne dvoupatrový, potahovaný, s několika náplněma a figurkama, dá zabrat. Ona vytáhla ten nepečený se zakysanýma smetanama a piškotama :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.7.14 12:42
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: jak moje neteř, prý se překonala a celé odpoledne pekla dort malýmu k narozeninám, celé odpoledne až do večera. Tak jsem čekala, co vytáhne, já dělám celé odpoledne dvoupatrový, potahovaný, s několika náplněma a figurkama, dá zabrat. Ona vytáhla ten nepečený se zakysanýma smetanama a piškotama :mrgreen:

Aha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
8.7.14 12:43

@neumisa Ale napsala toto: @hanka.br. píše:
Ona snad napsala, že jí je manžel nevěrný? Nebo že to schvaluje? To je samý já, já, já – myslíte třeba taky na děti?

Nechápu, proč by žena nemohla myslet na sebe a neustále se potřizovat okolí. Můj coment byl právě k tomu „myslíte třeba taky na děti“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.7.14 12:44

@terinka4444 Tak ale i snaha se cení ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.7.14 12:45
@sissi79 píše:
takhle to mám já doma a funguje :kytka:

Fakt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
8.7.14 12:47

@Sweet_Angel2

ale vždyť v tom má pravdu. O nevěře tady žádný důkaz nepadl. A ano, myslím, že je třeba myslet i na děti, nejen na sebe. Manželství není o tom, že když není po mém, tak se sbalím a vypadnu. Manželství je o komunikaci, důvěře, domluvě a vzájemných ústupcích tak, aby to fungovalo. Jasně, pokud jde do tuhého, tak ano, je třeba prásknout do bot. Ale v případě zakladatelky nejde o nic jiného než o domněnky vyvozené z pár zpráv, které ani neměla číst. To přece není důvod okamžitě pálit mosty. To je jedině impuls, že ti dva mají začít spolu víc mluvit. Děti nemůžou za to, že se jejich rodiče občas chovají jako idioti.

Příspěvek upraven 08.07.14 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
8.7.14 12:49
@pusina1 píše:
Fakt :hug:
:hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
4944
8.7.14 12:50

@neumisa To jestli jí byl nebo nebyl nevěrný to ví samozřejmě on. Ale já se jí vůbec nedivím… myslím, že mnohem horší je citová nevěra… A pokud už je nevěrný a ona k němu tu důveru nemá, tak nelze setrvávat ve vztahu/manželství kvůli dětem… Každopádně reakce hanka.br nebyla na zakladatelku, ale jinou pisatelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí