Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka
já přestala vařit, protože sem na něj brutálně naštvaná…Ať si vezme chleba z máslem a nebo si něco koupí
.Naplivala bych mu tam
![]()
@radkka píše:
Počkej a co ten pán co s tebou bydlí?
ten neuvaří ani čaj
![]()
@maminka189 píše:
@radkkajá přestala vařit, protože sem na něj brutálně naštvaná…Ať si vezme chleba z máslem a nebo si něco koupí
.Naplivala bych mu tam
![]()
Pro toho mého to trest moc není, vaří líp než já nebo líp… já vařim zdravě a jsem vegetarián
On ne. Pro něj je trest akorát to, že si po sobě musí uklidit, jinak mi pod nos servíruje rád ![]()
Dobře děláš, at si to chlapec nějak zařídí ![]()
@sissi79 píše:
ten neuvaří ani čaj![]()
Jak můj bratr
Před týdnem mi volal, že jde vařit… ptám se co a on, že tousty
![]()
@Natálka26 píše:
@sissi79S chlapem jsem už skoro 10 let a guláš od maminky je guláš od maminky.. Přitom ho děláme fakt skoro stejně - ona tam nedává majoránku a já jo - bez ni mi to nechutná a on řve že takhle ne + mu to teda nepodstrojim až na stůl ale nechám v hrnci ať si nabídne.
No a v tom je zakopanej pes.. musíš až pod nos, bo někdy si nabrat nezvládnou
![]()
@Althya píše:
Tak ja priznam, ze muj manzel duvod k nevere mel, protoze opravdu byly v nasem vztahu chvile, kdy jsem se k nemu chovala spatne, odmitave a srazela jeho sebevedomiUvedomuju si to a vsimlo si toho i me okoli. Vim, ze jsem mu ublizovala a to hodne, asi kazdy jiny chlap by me uz davno kopl do pr.dele. Mam problem, s nekym trvale zit (s partnerem), nejsem na to stavena, nevim jak to resit.
Zdá se mi, že se plácáš od extrému k extrému. Včera ještě to byl prolhaný hajzl, nevěrník atd., dneska jsi ho začala zase omlouvat a házíš vinu za jeho „nadstandardní“ vztah k jiné ženě na sebe…Opustila bych tyto dva extrémy a zkusila se na věc podívat realisticky, máš na to ostatně dost času, což je tvá výhoda.
Kvůli zprávám na Fb bych se hned, pokud vztah jinak je pěkný, nerozváděla (i když mě osobně by mnohem méně vadilo psaní a šukání a sexu, než když jí psal, že mu chybí, že na ní stále myslí atd…)Zřejmě se panáček zaláskoval, zda platonicky nebo ne, to už se stejně pravdu nedozvíš, ale pokud nikam neodešel a chová se pěkně doma, tak už bych se v tom více nebabrala a nechala to plavat, pokud by třeba po návratu onen bar nějak výrazněji nevyhledával a vše ostatní bylo v pohodě.
Na druhou stranu bych z něj ale zase nedělala chudinku, který k tomu byl vlastně dohnán a který chudák za nic nemůže. Může, je to pěknej zmetek, ale pokud s ním chceš zůstat, nezbývá ti než věřit, že se z této eskapády poučil a už bude sekat latinu.
Já osobně bych mu něříkala nic, neb to v tuto chvíli podle mě nemá žádný význam.
@radkka píše:
Jak můj bratrPřed týdnem mi volal, že jde vařit… ptám se co a on, že tousty
![]()
Zvládá to u všech jiných jídel, nevím v čem je guláš vyjímečnej
Stejně ho nevařím takže má smůlu, teda vařím ale když on není doma a já si ho v klidu sním sama
![]()
@Natálka26 píše:
@sissi79Zvládá to u všech jiných jídel, nevím v čem je guláš vyjímečnej![]()
Stejně ho nevařím takže má smůlu, teda vařím ale když on není doma a já si ho v klidu sním sama
![]()
@radkka Já jsem včera i brečela a myslíš, že se otočil a něco mi řekl?
Pak jsme se brutálně pohádali
Přiznal, že ten telefon schválně schovává (ne že ne) a že jsem drzá jako opice.Tak jsem mu řekla, že je kr… a že bych ho nejraději kopla (aby se probral).Boží mlýny melou pomalu, ale jistě a doufám, že i na tebe brzo dojde-to byli má poslední slova před tím něž sem se nasr.la a odešla…A ráno mi normálně řekl čau jako by se nechumelilo
![]()
Hele ale mě se kdysi skoro přichytlo maso na guláš, bylo to tak tak a chlap mi řekl že tak dobrej guláš se mi ještě nepovedl
![]()
@maminka189 píše:
@radkka Já jsem včera i brečela a myslíš, že se otočil a něco mi řekl?![]()
![]()
Pak jsme se brutálně pohádali
Přiznal, že ten telefon schválně schovává (ne že ne) a že jsem drzá jako opice.Tak jsem mu řekla, že je kr… a že bych ho nejraději kopla (aby se probral).Boží mlýny melou pomalu, ale jistě a doufám, že i na tebe brzo dojde-to byli má poslední slova před tím něž sem se nasr.la a odešla…A ráno mi normálně řekl čau jako by se nechumelilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takoví chlapi ale jsou
SNad se to ukludní ![]()
@sissi79 píše:![]()
já kdysi vyslechla v zimě rozhovor tatínka s dítětem.. Venku kosa, šli ze školky.. Dítě se ptalo jestli mu uvaří doma čaj
![]()
Tatínek na to že jo, ale musí zavolat mamince bo babičce jak se to dělá
![]()
![]()
Ne, ne
To by i brácha dokázal ![]()
@maminka189 ty ale z mý strany.. čím víc se ten pán s kterým bydlím pídí po mým telefonu, tím víc si ho hlídám a nedám ho z ruky.. Tohle je mý soukromí, nikoho jinýho.. Kdyby se nepídil, bude zas položený na stole kde býval.. Ale takhle si kus sama sebe bráním..