Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
8.7.14 11:15
@maminka189 píše: Ženy moje zlaté :kytka:
přestala jste chlapovi některá třeba vařit? :mrgreen:

Já ano :mrgreen: :mrgreen: Vařím pro sebe a pro děti :mrgreen:
Ale včera jsem mu dala zelí z cukety 8) skučel ukázkově :andel: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6623
8.7.14 11:17

@maminka189

Já taky, řekl mi že to není guláš jak od jeho maminky a dobrej půl rok jsem nevařila. A guláš nedělám doteď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
8.7.14 11:18

@radkka @Natálka26 :pankac: :pankac: :pankac: potwory :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6590
8.7.14 11:20

Nesnáším Facebook a podobné hovadiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.7.14 11:20
@Natálka26 píše:
@maminka189Já taky, řekl mi že to není guláš jak od jeho maminky a dobrej půl rok jsem nevařila. A guláš nedělám doteď :mrgreen:
:mrgreen: a to dobře děláš :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.7.14 11:21
@radkka píše:
Já jo :dance: Řekl mi, že tu šlichtu nebude, tak ted vaří on :cert:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.7.14 11:21

@sissi79

Už zase vařím :mrgreen: :mrgreen: ale na guláš chodí do hospody :mrgreen: A to mám jeho maminku nastěhovanou v baráku, ale ta mu neuvaří protože nemůže.. Chudák, zrovna včera plakal jak by si dal poctivej domácí guláš, skoro mi až slza ukápla.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 11:23
@neumisa píše:
myslíš? to ty jsi psala, že jsi manžela „pustila“ do divočiny. To mi přijde, jako bys ty rozhodovala, kam smí nebo nesmí. Totéž ty zpropadené počítačové hry - ty jsi mu je zakázala hrát. Opět - ty rozhoduješ o jeho volném čase. Zas tak mimo nebudu.

To je slovickareni - dohodli jsme se vzajemne, ze pojede. Asi jsme se spatne pochopily nebo jsem se blbe vyjadrila - nic jsem mu nezakazala jen rekla svuj nazor, ze se mi tzo treba nelibi, ze mi to hrani her do noci vadi a kdyz toho nenecha, tak at se pak nedivi, ze jsem na nej treba protivna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.7.14 11:24

@sissi79 @pusina1 Ona to šlichta byla, bylo to z cizrny :lol: Ale tohle si dovolovat nebude :cert: On vaří dobře, akorát u toho zasere půl bytu, což pak taky uklízí on :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.14 11:24

@Natálka26 Zeptej se tchyně, jak ho vaří. Třeba to stojí za to, dobrý guláš utuží manželství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
8.7.14 11:26
@Natálka26 píše:
@sissi79Už zase vařím :mrgreen: :mrgreen: ale na guláš chodí do hospody :mrgreen: A to mám jeho maminku nastěhovanou v baráku, ale ta mu neuvaří protože nemůže.. Chudák, zrovna včera plakal jak by si dal poctivej domácí guláš, skoro mi až slza ukápla.. :mrgreen:

miluju guláš :jazyk: :jazyk:
ale víš jak.. chlap postupně přejde na tvoji stravu a ta od maminky mu nebude chutnat 8) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
8.7.14 11:27
@radkka píše:
@sissi79 @pusina1 Ona to šlichta byla, bylo to z cizrny :lol: Ale tohle si dovolovat nebude :cert: On vaří dobře, akorát u toho zasere půl bytu, což pak taky uklízí on :andel: :mrgreen:
áááá fuj, se nedivím :mrgreen: :mrgreen:
no budu si muset klofnout chlapa co umí vařit.. jen aby se pak spokojil s těma mojema výtvorama zas :think: :think: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6623
8.7.14 11:27

@Ford Prefect

Já vím jak ho tchýně vaří, děláme ho celkem stejně, ale já tam neumím dát tu mateřskou lásku - to ještě všechno mu nachystat na talíř a donést až pod nos. Umím to uvařit, nechat v hrnci a naber si - ruce máš. Ne asi ho dělá lepší, než já ale mě můj chutná takže nevidím důvod něco měnit :)

Nám nemá co tužit - nejsme manželé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.7.14 11:28
@sissi79 píše: áááá fuj, se nedivím :mrgreen: :mrgreen:
no budu si muset klofnout chlapa co umí vařit.. jen aby se pak spokojil s těma mojema výtvorama zas :think: :think: :mrgreen:

Počkej a co ten pán co s tebou bydlí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.7.14 11:29

@sissi79

S chlapem jsem už skoro 10 let a guláš od maminky je guláš od maminky.. Přitom ho děláme fakt skoro stejně - ona tam nedává majoránku a já jo - bez ni mi to nechutná a on řve že takhle ne + mu to teda nepodstrojim až na stůl ale nechám v hrnci ať si nabídne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí