Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
7.7.14 22:13
@maminka189 píše:
@radkka Já mu prostě nevěřím, už sem se jednou splálila :(.Ale NIKDY jsem žádnému svémmu ex do telefonu nevlezla a nežárlila jsem na něj…možná proto, že sem neměla důvod :think:

Já to chápu. On můj vztah s tím kamarádem asi není úplně běžný, jen jsem ti ale chtěla dát najevo, že ale šance, že to opravdu je jen kamarádka existuje. Byly doby, kdy jsem neměla komu jinému zavolat, když jsem se cítila špatně, kolikrát jsem ho vzbudila uprostřed noci a plakala mu do telefonu, protože se se mnou rozešel kluk apod… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.7.14 22:14
@sagittarius píše:
Jo? No ale urco neschovavas telefon a netajis nic…

Já ne, ale jak jsem psala, myslím si, že on ano. Nikdy jsem se ho teda neptala, ale znám jeho přítelkyni, ta by nejradši pod polštář schovala všechny ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.7.14 22:15

@Althya Ten den se zrovna vracime z dovolene… Nahoda. Tak to pak hned zapinam pc a jdu si pocist… A doufam, ze bude mit slusne vysvetleni… :cert: Jinak jasne, dobre delas, rodince zatim nic… Jj, cekam prvni dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.7.14 22:16

@radkka :lol: :lol: :lol: Tak to je kamarad fakt kamarad, ze se na tebe nevykaslal kvuli ni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 22:16

Mě by asi nevadilo, kdyby si třeba jednou týdně zavolali, napsali si smsku…Ale to že to maže mi už přijde dost divné…A že od té doby schovává telfon nebo soukromý má stále na troubě a služebák najednou má stále v kapse???Přitom mu n něj nikdo z práce nevolá :cert:

A dneska mi oznámil, že to maže proto, aby šéf nezuřil :cert: :mrgreen: :mrgreen: Ale tomu je to jedno, sám přítel říkal na začátku, že ho může používat i jako soukromý jen když to zaplatí jinak je to panu L. jedno :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 22:18

@radkka Mohu se zeptat jak se znáte dlouho? On jí prý 10- let neviděl a teď najednou takhle? Kdyby se byli celou dobu v kontaktu tak je to taky MOŽNÁ lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
7.7.14 22:18

@maminka189 Hele ten pán s kterým bydlím si maže zprávy furt.. i hovory.. a co, ať si maže, zato já svůj tel v poslední době hlídám jak oko v hlavě :oops: :oops: 8)

• Citovat
  • Upravit
5548
7.7.14 22:20

@sissi79 Já ne, mám ho položený na stole a nic nemažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
7.7.14 22:20
@hanka.br. píše:
I když nevěru v žádném případě neschvaluju, nespadla jsem s Marsu, abych tvrdila, že můj muž nebyl za celých 22 let v situaci, kdy by nemusel v sobě něco řešit. Nevím to, nedal mi záminku si to myslet, pokud něco řešil, pak diskrétně. Takže v tomto smyslu, pokud něco bylo, naší rodiny se to nedotklo a já budu raději v té „bublině“ jak píšeš, než abych za každou cenu slídila po nějaké pravdě. Hnusí se mi slídění v soukromí, zakazování čehokoliv - možná proto, že nebyl důvod něco zakazovat, nebo jsem tolerantní, těžko říct. Ale co říct můžu, že díky tomu jsem se neocitla na místě zakladatelky a jen kroutím hlavou nad tím, do jaké absurdity celá ta věc narostla. Ale nemůžu říct, že se tomu divím nebo že jí lituju. Myslet si, že manželství je také právem ovládat druhého, je jen cesta do takové pasti, ze které se každému musí chtít uniknout.

Nějak úplně nechápu souvislost mezi ovládáním druhého a věrností. Pokud jdou dva spolu do nějakého vztahu, tak si většinou řeknou, co od sebe očekávají. Já jsem v současném vztahu věrná a nepřipadám si tím nějak ovládaná a v pasti. Šlo mi jen o to, že pokud by ti byla nevěra tvého manžela šumák, tak neřešíš, jestli se to dozvíš nebo ne. Ty se to dozvědět nechceš a tak ti nevěra nějakým způsobem vadí. Radši ale zvolíš iluzi než pravdu…bez urážky je to mnohem víc zbabělé než když se tady některé ženy snaží zjistit pravdu a nějak se s ní poprat a zařídit si podle ní život. Ony mají odvahu čelit reálnému životu. Možná se jen špatně vyjadřuju, rozhodně nechci nikoho urazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.7.14 22:21
@Althya píše:
Zeny, diky za podporu, jdu si lehnout a snad dnes se uz normalne vyspim:-) Dobrou noc vsem :kytka:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.7.14 22:21
@sagittarius píše:
@radkka :lol: :lol: :lol: Tak to je kamarad fakt kamarad, ze se na tebe nevykaslal kvuli ni ;)

Já jsem mu taky v životě hodně pomohla, znamenáme pro sebe hodně. Ale pokud jde o sex, tak jsme jako bratr a sestra, fakt by to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
7.7.14 22:24
@hanka.br. píše:
I když nevěru v žádném případě neschvaluju, nespadla jsem s Marsu, abych tvrdila, že můj muž nebyl za celých 22 let v situaci, kdy by nemusel v sobě něco řešit. Nevím to, nedal mi záminku si to myslet, pokud něco řešil, pak diskrétně. Takže v tomto smyslu, pokud něco bylo, naší rodiny se to nedotklo a já budu raději v té „bublině“ jak píšeš, než abych za každou cenu slídila po nějaké pravdě. Hnusí se mi slídění v soukromí, zakazování čehokoliv - možná proto, že nebyl důvod něco zakazovat, nebo jsem tolerantní, těžko říct. Ale co říct můžu, že díky tomu jsem se neocitla na místě zakladatelky a jen kroutím hlavou nad tím, do jaké absurdity celá ta věc narostla. Ale nemůžu říct, že se tomu divím nebo že jí lituju. Myslet si, že manželství je také právem ovládat druhého, je jen cesta do takové pasti, ze které se každému musí chtít uniknout.

S tím souhlasím. život je dlouhý a mě už naučil, že stát se můžou různé věci a je potřeba hodně přemýšlet, než rychle udělat radikální řez. Já mám naprosto jasno, že nevěra by pro mě nebyla důvodem k rozchodu, chtěla bych vědět proč a přála bych si slyšet, že to byl omyl a já jsem ta jediná koho skutečně chce. Každý může udělat chybný krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.7.14 22:29
@maminka189 píše:
@radkka Mohu se zeptat jak se znáte dlouho? On jí prý 10- let neviděl a teď najednou takhle? Kdyby se byli celou dobu v kontaktu tak je to taky MOŽNÁ lepší

Asi 6 let. Předtím jsme se znali jen od vidění, ale jak jsme si začali psát, tak jsme si psali denně, jen když byl někde pryč, tak méně a vznikl z toho krásný, čistě kamarádský vztah… tehdy asi hlavně proto, že já pořád někoho měla a on pak taky. Pak jsem si začali volat, vídat se, chodíme na víno, kafe, do cukrárny…
Nevím no, určitě chápu tvé obavy. Není to uplně standartní vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.7.14 22:29

@maminka189 Jasně, že bych neměla radost. Ale mnohem důležitější pro mě je, jak se chová k rodině. Chybu může udělat každý, a kvůli zásunu nebo nějakému krátkému flirtu nemá cenu rozbíjet rodinu, pokud toho chlap bude litovat. Takové ty kecy jako „už nikdy mu nemůžu věřit“, ty mě opravdu netankujou. To se může stát u nejzlatějšího nejplatinovějšího, že „zradí“… Já bych měla problém odpustit to, kdyby se mi bezdůvodně hrabal v soukromí. Pokud mi nevěří, tak ať se zeptá, jestli máme nějaký problém, probereme to, a ne že se bude chovat, jako když jsem jeho majetek.

EDIT: Jo a jak se tu někdo ptal, jestli vím, o čem mluvím, jestli mi není patnáct… No je mi přes dvakrát víc než tolik, a s manželem jsem skoro 13 let (z toho sedm let svoji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.7.14 22:39
@fifinka609 píše:
Nějak úplně nechápu souvislost mezi ovládáním druhého a věrností. Pokud jdou dva spolu do nějakého vztahu, tak si většinou řeknou, co od sebe očekávají. Já jsem v současném vztahu věrná a nepřipadám si tím nějak ovládaná a v pasti. Šlo mi jen o to, že pokud by ti byla nevěra tvého manžela šumák, tak neřešíš, jestli se to dozvíš nebo ne. Ty se to dozvědět nechceš a tak ti nevěra nějakým způsobem vadí. Radši ale zvolíš iluzi než pravdu…bez urážky je to mnohem víc zbabělé než když se tady některé ženy snaží zjistit pravdu a nějak se s ní poprat a zařídit si podle ní život. Ony mají odvahu čelit reálnému životu. Možná se jen špatně vyjadřuju, rozhodně nechci nikoho urazit.

Pokud je někdo ve vztahu ovládán tím, že například musí slibovat, že nebude hrát oblíbené hry nebo že soukromí je jen do určité míry, pak se naprosto nedivím tomu, že má potřebu - byť jen v konverzaci nebo i v reálu - prožívat život bez podobného ponižování. Tam bych viděla tu souvislost celkem jasnou. No a jestliže neslídit a nehledat nazýváš životem v iluzi, pak se k ní hlásím, s tím nemám problém. Pro mě je pravda to, co vidím, cítím, prožívám. To je můj reálný život a nevidím žádnou statečnost v tom, že se budu snažit to zničit svou nedůvěrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí