Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
Víš co, mám z tebe radost, včera jsi to psala tak, že bylo jasné, že co to je s prominutím za haj.zla, co někde má k těhotnémanželce bokovku a ještě si s ní píše porasárny. Dneska vylezlo, že v celé půlroční konverzaci byla jen tahle jeddiná věta, že tys mu dost znepříjemňovala život a srážela jeho pocity a jistoty až tak, že pochyboval, zda-li ho miluješ a celou půlroční konverzaci, která je půl roku mimo, udělal chybu touhle jednou jedinou větou. Mohlo to být ve chvíli, kdy jsi zprudila tak, že prostě potřeboval vyventilovat svou frustraci. Ano, neměl topsát, bolí to, je to k vzteku…ale je to jedna věta. Celkem je fajn, jak ho začínáš bránit proti světu. Možná je dobře, že je pryč. Máš čas to vstřebat, popřemýšlet, uznat svůj díl chyby a nechat to přejít emoce a koukat na to střízlivě. Což to dost možná zachrání manželství s chlapem, který za to stojí a uklouzl jednou větou.
Souhlasím a podepisuju se ![]()
@Ford Prefect píše:
Ty mě sleduješ?
@terinka4444 píše:
Ty jo, zase zafungovaly boží mlýnyony snad fakt melou
Ale jo, taky si rikam, ze se mi to pekne vratilo…jen manzel neni ten kamarad, ten byl trosku jednodussi a vylozene na zenske
@jdukolem píše:
prosím tě a proč bys brečela..naopak myslím že bys ho měla slyšet a trochu se uklidnit hm?
No ja jsem hrozna citlivka a dneska obzvlast!
Do toho hormony, jen jsem koukla na mobil a uz mi hrkly slzy do oci…vim, ze to bude jeste zkouset, asi jsou zrovna nekde, kde maji signal, ale ja ted proste nejsem schopna s nim mluvit o beznych vecech, nejde to, nemuzu ![]()
@Althya To je dobře, nač čeřit vody, bav se s ním, až budeš moct… A je taky moc dobře, že bude tak dlouho pryč.
@Althya píše:
No ja jsem hrozna citlivka a dneska obzvlast!Do toho hormony, jen jsem koukla na mobil a uz mi hrkly slzy do oci…vim, ze to bude jeste zkouset, asi jsou zrovna nekde, kde maji signal, ale ja ted proste nejsem schopna s nim mluvit o beznych vecech, nejde to, nemuzu
Tak to zvedni a řekni, že ti je špatně. Takhle bude jen nervovat, jestli ti něco není.
@fifinka609 píše:
Aha, tak to jsme si nerozumněly. Já myslela, kolikrát jsi přešla nevěru v takovém klídku, jako o ní tady mluvíš. Já totiž považuju za děsný alibismus se kasat, jak jsem nad věcí, ale zároveň říkat,,manžel má povolenou nevěru, když se o ní nedozvím,, To totiž nepřekonáváš nevěru a nejsi nad věcí, ale jen zavíráš oči a žádáš,,lži mi, ať mi nevezmeš iluzi o tobě, můžu doufat, žes to neudělal a můžu s tebou dál žít,, Já se radši nějak srovnám s pravdou než žít v bublině. Tahle reakce nebyla jen na tebe, shrnula jsem to jen dohromady.
Tohle je pravda. Nač se kasat, že bys nevěru brala s nadhledem, když jako podmínku máš, že o ní nechceš vědět??? To nedává smysl. Pokud bys jí brala s grácií a v pohodě, pak ti jí manžel nemusí tajit, ne???
On každý se kasá, když se nejedná o něho.
@Catus píše:
Tak to zvedni a řekni, že ti je špatně. Takhle bude jen nervovat, jestli ti něco není.
Myslim, ze trochu stresu mu neuskodi…ja ho mam od vcerejska vic nez dost. Ale nedelam to schvalne, proste se znam a nedokazu s nim ted normalne mluvit, i za cenu toho, ze dalsi telefonat muze prijit klidne az za tyden ![]()
@Althya píše:
Myslim, ze trochu stresu mu neuskodi…ja ho mam od vcerejska vic nez dost. Ale nedelam to schvalne, proste se znam a nedokazu s nim ted normalne mluvit, i za cenu toho, ze dalsi telefonat muze prijit klidne az za tyden
No, taky mu to může docvaknout, že se něco děje… ![]()
@Althya píše:
Myslim, ze trochu stresu mu neuskodi…ja ho mam od vcerejska vic nez dost. Ale nedelam to schvalne, proste se znam a nedokazu s nim ted normalne mluvit, i za cenu toho, ze dalsi telefonat muze prijit klidne az za tyden
Já ti rozumím, prostě to nejde ![]()
@Althya nepremyslela jsi nad nějakým tím psychologem? Není to ostuda a třeba by ti trochu pomohl od toho psychického trapeni
Holky, tyy mužský jsou tak bezcitně drzý…Prý že můžu jít na schůzku s nima, abych viděla že spolu nic nemají…Asi kývnu abych jí mohla dát jednu do nosu…
![]()
@maminka189 píše:
Holky, tyy mužský jsou tak bezcitně drzý…Prý že můžu jít na schůzku s nima, abych viděla že spolu nic nemají…Asi kývnu abych jí mohla dát jednu do nosu…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@terinka4444 Prve sem si myslela, že si ze mě dělá srandu…Musela bych tu č. zu zabít abych byla spokojená
.Už na první pohled vypadá jako laciná štětka
![]()
@maminka189 píše:
Holky, tyy mužský jsou tak bezcitně drzý…Prý že můžu jít na schůzku s nima, abych viděla že spolu nic nemají…Asi kývnu abych jí mohla dát jednu do nosu…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nechápu. On se stýká s bývalou milenkou a nebo je to,,kamarádka,, a ty si myslíš, že milenka?