Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
7.7.14 14:09

@Althya Mám radost. JE znát, že už jsi trochu vychladla ;) Jak říkám, vím, že to bolí, naštve… ale pokud to dokážeš vyřešit s citem a grácií, věř tomu, že hodně stoupneš na ceně ;) U nás to tenkrát nakonec řešili i jho kamarádi, kterým to samozřejmě vyslepičil a já byla za hvězdu, jelikož,,ta jejich by prý udělala hysterický rodeo".. A když něco řekne kamarád, je o svatý ;) Budu ti moc a moc držet palce a opravdu věřím, že nakonec to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 14:09
@jdukolem píše:
hod se do klidu..minulost nezměníš a budoucnost je na tobě - na vás… budeš hysterčit tak že ohrozíš miminko?
vykašli se na všechny rady typu napiš jí…a zkus to vytěsnit.. než on dorazí ta s tím stejně nic neuděláš tak to zkus ted vypustit..tchýni nic neříkej, jistě by na něj naběhla a vynadala mu a pokazila to co byste mohli zachránit… nemáš kamarádku s kterou bys mohla jít třeba na plovárnu a nebo někam na výlet.. mě v tuto chvíli zavřít se do vakua k bazénu u tchýně přijde jako nesmyslná varianta… změnila bych letní plány a začala trochu žít ;)

Miminko ohrozit nechci, pochopitelne :cert: Jsem v patem mesici, tak snad me momentalni spatne psychicke rozpolozeni na nej nebude mit negativni vliv…ach jo, kdybych necekala dite, by by to mnohem jednodussi. Kamaradku mam, ale ja to prave nechci rikat nikomu z okoli nebo z rodiny…jsem moc rada, ze se muzu sverit tady na emimi. Ja verim, ze treba za tyden, za dva uz budu snad ok, ted je to stale dost cerstve a nejde se netrapit. I kdyz, jak se znam…jsem typ cloveka, ktery se v techto vecech dokaze placat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.7.14 14:13
@Althya píše:
Miminko ohrozit nechci, pochopitelne :cert: Jsem v patem mesici, tak snad me momentalni spatne psychicke rozpolozeni na nej nebude mit negativni vliv…ach jo, kdybych necekala dite, by by to mnohem jednodussi. Kamaradku mam, ale ja to prave nechci rikat nikomu z okoli nebo z rodiny…jsem moc rada, ze se muzu sverit tady na emimi. Ja verim, ze treba za tyden, za dva uz budu snad ok, ted je to stale dost cerstve a nejde se netrapit. I kdyz, jak se znam…jsem typ cloveka, ktery se v techto vecech dokaze placat dlouho.
:hug:
chápu…
hele opravdu si zkus vymyslet nějaký program.. jiný než stereotyp u bazénu s tchýní.. neříkám tam vůbec nejt ale ne na celý léto.. tu výet, tu kafe s kámoškou tu s malou někam.. tak aby ti to utíkalo..no i tak stačí ty večery kdy má člověk v hlavě různé myšlenky..
ten tvůj by nemohl dorazit dřív? jak moc je tam vázaný?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.7.14 14:13
@Takyjedna píše:
@milacekadelka Já myslela fakt něco lehkýho, neškodnýho… Např. Milý Vašíku, moc si vážím toho, jak mě pořád neodbytně zveš do sauny, ale tomu svýmu bych to nemohla udělat, moc by ho to ranilo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja bych to udelala, treba by si uvedomil co udelal nebo dela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 14:21

Holky, jeste jak tady vsechny pisete, ze by jste za tou servirkou nesly, ze by se mi vysmala a ja bych se ztrapnila, tak se podelim se svou zkusenosti z davne minulosti. Doufam, ze to nebude pouzito proti me, nejsem na to hrda. Takze pred lety jsem mela kamarada, docela to mezi nama jiskrilo a on priznal, ze ma pritelkyni a male ditko… on daval najevo, ze ho pritahuju a tak, me to lichotilo a bylo mi s nim fajn, sex byl, jen kdyz jsem zrovna nikoho nemela a byla prilezitost. Pak mi jednou zavolala jeho holka a chtela se sejit, tusila jsem, oc jde, ale neodmitla jsem ji. Zasly jsme do kavarny, popovidaly si v klidu, ona mi rekla, ze chce od nej odejit a potrebuje vedet, zda mezi nama neco bylo, rekla jsem ji pravdu. Vzala to v pohode, ze to tusila a chtela mit jistotu. Nakonec spolu tehdy zustali a rozchod nastal az pozdeji a to uz jsem se s tim klukem nestykala. Kazdopadne pointa - ta holka se v mych ocich nijak neztrapnila, proste jsem to brala tak, ze ma pravo znat pravdu a nikdy bych se nikomu v takove situaci neposmivala nebo tak neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.7.14 14:23
@Althya píše:
Holky, jeste jak tady vsechny pisete, ze by jste za tou servirkou nesly, ze by se mi vysmala a ja bych se ztrapnila, tak se podelim se svou zkusenosti z davne minulosti. Doufam, ze to nebude pouzito proti me, nejsem na to hrda. Takze pred lety jsem mela kamarada, docela to mezi nama jiskrilo a on priznal, ze ma pritelkyni a male ditko… on daval najevo, ze ho pritahuju a tak, me to lichotilo a bylo mi s nim fajn, sex byl, jen kdyz jsem zrovna nikoho nemela a byla prilezitost. Pak mi jednou zavolala jeho holka a chtela se sejit, tusila jsem, oc jde, ale neodmitla jsem ji. Zasly jsme do kavarny, popovidaly si v klidu, ona mi rekla, ze chce od nej odejit a potrebuje vedet, zda mezi nama neco bylo, rekla jsem ji pravdu. Vzala to v pohode, ze to tusila a chtela mit jistotu. Nakonec spolu tehdy zustali a rozchod nastal az pozdeji a to uz jsem se s tim klukem nestykala. Kazdopadne pointa - ta holka se v mych ocich nijak neztrapnila, proste jsem to brala tak, ze ma pravo znat pravdu a nikdy bych se nikomu v takove situaci neposmivala nebo tak neco…

A ty za ní přijdeš v klidu a slušně si s ní pohovoříš? :think: Jestli ano, tak běž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 14:27
@jdukolem píše: :hug:
chápu…
hele opravdu si zkus vymyslet nějaký program.. jiný než stereotyp u bazénu s tchýní.. neříkám tam vůbec nejt ale ne na celý léto.. tu výet, tu kafe s kámoškou tu s malou někam.. tak aby ti to utíkalo..no i tak stačí ty večery kdy má člověk v hlavě různé myšlenky..
ten tvůj by nemohl dorazit dřív? jak moc je tam vázaný?

Nebudu cele leto u tchyne…mala ma tady skolku na 3 dny v tydnu, takze pres tyden budeme ve meste, hriste, ZOO, mi rodice mi slibili hlidani kdykoliv budu potrebovat a ke tchyni na hory budeme jezdit podle pocasi. To bych se zblaznila, byt s ni az do toho srpna :-) Ze by manzel dorazil drive, no to jedine, pokud se jim tam pokazi vybaveni ke hledani zlata, pokud ale bude vse klapat a oni treba najdou „zlatou zilu“, muze prijet i pozdeji, maji otevrene letenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 14:31
@Takyjedna píše:
@milacekadelka Já myslela fakt něco lehkýho, neškodnýho… Např. Milý Vašíku, moc si vážím toho, jak mě pořád neodbytně zveš do sauny, ale tomu svýmu bych to nemohla udělat, moc by ho to ranilo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je celkem nevinne jeste…ale jak znam meho muze, asi by se to obratilo proti me :zed: nevim, tezko rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 14:35

@radkka To nevim prave, ted je to cerstve, ale treba za 2 tydny uz to nebudu moci vydrzet a budu mit potrebu, neco udelat hned a ne cekat, az muz prijede… :nevim: Ale zase vim, ze nejlepsi bude fakt pockat a pak to osobne s nim probrat, on nebude nic cekat a uvidim tu bezprostredni reakci…o to se nechci pripravit. Ta tou holkou muzu pak zajit az posleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
7.7.14 14:36

Ja bych za ni proste nesla, uz jen z toho duvodu, ze Te muze cokoli napovidat, nemusi mluvit pravdu(pokud ji manzel odmitl, tak se muze chtit pomstit, ublizit Tobe nebo pritizit jemu). Rozhodne nebud naivni, ze Te rekne pravdu. Nebo je to nepravdepodobne…ale jestli se na to citis a chces se v tom pihnat tak muzes. Ja bych to resila s manzelem, to je jen mezi Vama dvema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.7.14 14:37
@Althya píše:
@radkka To nevim prave, ted je to cerstve, ale treba za 2 tydny uz to nebudu moci vydrzet a budu mit potrebu, neco udelat hned a ne cekat, az muz prijede… :nevim: Ale zase vim, ze nejlepsi bude fakt pockat a pak to osobne s nim probrat, on nebude nic cekat a uvidim tu bezprostredni reakci…o to se nechci pripravit. Ta tou holkou muzu pak zajit az posleze

Jestli na ní vystartuješ, tak počítej s dost velkou možností, že ponížíš spíš sebe než ji. Já bych za ní nechodila vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.7.14 15:24

Pokud je servírka charakter, tak ti řekne, že nic nebylo, i kdyby bylo. Pokud je servírka svině, tak ti může říct, že bylo, i když nebylo, jak píše @Tinkka. A teď si vyber.
Nevím, jak funguje váš vztah. Pokud normálně, tak ti jako člověk, který bude za chvíli slavit třicetiletou válku, radím, abys to nechala být. Protože od něj se pravdu, které budeš bezvýhradně věřit, asi taky nedovíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
7.7.14 15:34
@Althya píše:
Holky, jeste jak tady vsechny pisete, ze by jste za tou servirkou nesly, ze by se mi vysmala a ja bych se ztrapnila, tak se podelim se svou zkusenosti z davne minulosti. Doufam, ze to nebude pouzito proti me, nejsem na to hrda. Takze pred lety jsem mela kamarada, docela to mezi nama jiskrilo a on priznal, ze ma pritelkyni a male ditko… on daval najevo, ze ho pritahuju a tak, me to lichotilo a bylo mi s nim fajn, sex byl, jen kdyz jsem zrovna nikoho nemela a byla prilezitost. Pak mi jednou zavolala jeho holka a chtela se sejit, tusila jsem, oc jde, ale neodmitla jsem ji. Zasly jsme do kavarny, popovidaly si v klidu, ona mi rekla, ze chce od nej odejit a potrebuje vedet, zda mezi nama neco bylo, rekla jsem ji pravdu. Vzala to v pohode, ze to tusila a chtela mit jistotu. Nakonec spolu tehdy zustali a rozchod nastal az pozdeji a to uz jsem se s tim klukem nestykala. Kazdopadne pointa - ta holka se v mych ocich nijak neztrapnila, proste jsem to brala tak, ze ma pravo znat pravdu a nikdy bych se nikomu v takove situaci neposmivala nebo tak neco…

Jo, jenže každej je jinej a podle sebe nesuď druhýho. Může Ti lhát ať už skutečnost je jakákoliv. Já bych za ní nešla. No a manželík? V tom FB si nešťárala bezdůvodu… sama musíš vědět, jak to s ním máš. Já bych se ho ani neptala, třeba by Ti musel lhát a to by nechtěl, je to složitější.

• Citovat
  • Upravit
49159
7.7.14 16:15
@Althya píše:
:roll: proč bys za ní lezla? nemáš toho dost co řešit se svým mužem? to nestačí na ty nervy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.7.14 16:19
@Ford Prefect píše:
Pokud je servírka charakter, tak ti řekne, že nic nebylo, i kdyby bylo. Pokud je servírka svině, tak ti může říct, že bylo, i když nebylo, jak píše @Tinkka. A teď si vyber.
Nevím, jak funguje váš vztah. Pokud normálně, tak ti jako člověk, který bude za chvíli slavit třicetiletou válku, radím, abys to nechala být. Protože od něj se pravdu, které budeš bezvýhradně věřit, asi taky nedovíš.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria