Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
ten stres sis zavinila ale sama
a on je rozdíl se něco DOMNÍVAT - ty o pletkách se slečnou a nebo mít reálný strachproč jsem se nedovolal těhotné ženě..
doporučuju dospět a trochu tu hysterii ovládat..promiň ale emcionálně reaguješ jako pětiletá
Tak skoro vsechny mi tu radite, ze mam vydrzet a pockat na osobni konfrontaci s manzelem…chci se o to alespon pokusit a ne to ohrozit hovorem po telefonu, na ktery ted proste NEJSEM pripravena. Poznal by na me, ze se neco deje a ja se chci dobrat pravdy. Vim, jsem marna, ale nemuzu si pomoct ![]()
@maminka189 Tak to jsem měla doma taky
… a když jsem našla nahaté fotky, klidně mi bylo řečeno, že choť foťák půjčil známému a tohle je jeho manželka, že prodává tam a tam a klidně se na ni můžu jít podívat
.
Jelikož jsem „šerlok“, objevila jsem, že v koupelně, kde byla focená, je stejně jiná kachlička jako na fotkách, které mně byly ukazovány z tehdy manželova pokoje…byl na dovolené s jinou, já, kráva mu ještě pekla bábovku, aby měl něco dobrého s sebou…a byla jsem doma na nemocenské kvůli nevolnostem na začátku těhotenství…
HOLKA - TOMU BYCH SBALILA KUFRY A UŽ BY FIČEL
![]()
Já jsem to tehdy neudělala, uvěřila jsem mu a on to s ní tajně táhl dalších asi 5 let (ona se mezitím klidně vdala!!!)
@terinka4444 Terezko zatím ne-jsem v pasti. Dokud budu bydlet tady, tak bude společně posuzovaná osoba
![]()
@maminka189 píše:
@terinka4444 Terezko zatím ne-jsem v pasti. Dokud budu bydlet tady, tak bude společně posuzovaná osoba![]()
![]()
@Althya Ted me ale napada, ty jsi v 5.mesici, konverzace je stara pul roku… Co kdyz to s ni fakt utnul, kdyz vi, ze jsi tehotna a proste mu to doslo, ze je idiot a ze si na ni nic neveme a vy jste jeho rodina? ![]()
@Althya píše:
Tak skoro vsechny mi tu radite, ze mam vydrzet a pockat na osobni konfrontaci s manzelem…chci se o to alespon pokusit a ne to ohrozit hovorem po telefonu, na ktery ted proste NEJSEM pripravena. Poznal by na me, ze se neco deje a ja se chci dobrat pravdy. Vim, jsem marna, ale nemuzu si pomoct
kočko..já ti přece fandím jen si myslím že dospělé je rozlišovat…
tobě by naopak pomohlo ho slyšet a kdyby se jemu něco nezdálo sadno to svedeš na vedro a únavu z těhu.. ![]()
Já teď asi napíšu něco nenormálního a až se stydím, tak anonymně. ale já bych mu ten telefon zvedla, klidně si poplakal, řekla bych mu, že jsem četla jeho konverzaci s barmankou, že jsem četla větu o tom souložení a že se z toho nemůžu vzpamatovat, že jsem úplně mimo. Takže se mi s ním špatně mluví. A pak bych mu to položila a nechala ho, ať se žere při svém prima výletu. To bych udělala já
![]()
@sagittarius taky jsem si nevšimla, že k tomu došlo před půl rokem a ne třeba před týdnem…tak přesně, jak píšeš - vše může být už jinak a jsou to jen domněnky
@sagittarius Jo, podivala jsem se na jeho FB doma, ma na svem pocitaci automaticky nastaveny, staci jen kliknout a jsem na jeho FB, nemusim zadavat heslo…na mem notebooku je to tak stejne s mym FB, akorat ja tam nemam co skryvat. Musela jsem si vyjet kompletni historii jeho diskuzi a ta holka byla az v dolni casti, pac od ledna si nepsali. Co se tyce zkazeneho leta, tak asi zadna hitparada to nebude, jelikoz jsem tehotna a nesnasim to uplne dobre, akle obavy mam spis, ze to prave peklicko nastane, az jak se manzel vrati…a treba taky ne.
@fifinka609 píše:
Aha, tak to jsme si nerozumněly. Já myslela, kolikrát jsi přešla nevěru v takovém klídku, jako o ní tady mluvíš. Já totiž považuju za děsný alibismus se kasat, jak jsem nad věcí, ale zároveň říkat,,manžel má povolenou nevěru, když se o ní nedozvím,, To totiž nepřekonáváš nevěru a nejsi nad věcí, ale jen zavíráš oči a žádáš,,lži mi, ať mi nevezmeš iluzi o tobě, můžu doufat, žes to neudělal a můžu s tebou dál žít,, Já se radši nějak srovnám s pravdou než žít v bublině. Tahle reakce nebyla jen na tebe, shrnula jsem to jen dohromady.
I když nevěru v žádném případě neschvaluju, nespadla jsem s Marsu, abych tvrdila, že můj muž nebyl za celých 22 let v situaci, kdy by nemusel v sobě něco řešit. Nevím to, nedal mi záminku si to myslet, pokud něco řešil, pak diskrétně. Takže v tomto smyslu, pokud něco bylo, naší rodiny se to nedotklo a já budu raději v té „bublině“ jak píšeš, než abych za každou cenu slídila po nějaké pravdě. Hnusí se mi slídění v soukromí, zakazování čehokoliv - možná proto, že nebyl důvod něco zakazovat, nebo jsem tolerantní, těžko říct. Ale co říct můžu, že díky tomu jsem se neocitla na místě zakladatelky a jen kroutím hlavou nad tím, do jaké absurdity celá ta věc narostla. Ale nemůžu říct, že se tomu divím nebo že jí lituju. Myslet si, že manželství je také právem ovládat druhého, je jen cesta do takové pasti, ze které se každému musí chtít uniknout.
@Anonymní píše:
Já teď asi napíšu něco nenormálního a až se stydím, tak anonymně. ale já bych mu ten telefon zvedla, klidně si poplakal, řekla bych mu, že jsem četla jeho konverzaci s barmankou, že jsem četla větu o tom souložení a že se z toho nemůžu vzpamatovat, že jsem úplně mimo. Takže se mi s ním špatně mluví. A pak bych mu to položila a nechala ho, ať se žere při svém prima výletu. To bych udělala já![]()
![]()
Hmmm…to me taky napadlo, snad i doslova i s tim polozenim telefonu v nejlepsim
Ale, myslim, ze by to pak bylo jeste horsi a vic bych ublizila hlavne sobe a ja uz mam dost. Kdybych necekala dite, tak je mi to asi fuk, ale takhle si chci zachovat aspon trochu soudnosti
@Althya Aha, jasne, chapu, ja to mam stejne tak. Pritel si fb odhlasuje a ma i heslo na notebooku, ja to mam stejne jako ty
No, naprosto te chapu, ja jsem v 6.mesici a uz to zacina byt celkem masakr to tehu, takze se taky „tesim“ na leto… Jinak s pritelem to rozhodne nemam super, takze dost chapu, jak se citi zena v tehotenstvi, ktera byla zklamana… Mne sice pritel nepodvedl nebo tak, zato se ke mne chova, jako bych neexistovala
Tobe drzim palce, at vse nejak dopadne a prubezne informuj, co a jak… Kdy se presne vraci?
@hanka.br.
Taky si myslím, že pokud se mě to nedotýká je lepší nevědět, než se trápit.