Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Althya Já bych za ní také nešla… Jeden z mých bývalých mě podváděl se svojí sousednou z vedlejšího domku… Když jsem u něj nebyla, tak tam měl jí. Nebyli jsme manželé, jen jsme spolu chodili…dva a půl roku, z toho rok a půl to táhl ještě s ní. Ke známým chodil jednou se mnou a jednou s ní. Ta holka měla ještě tu drzost, že k nám chodila (když jsem tam byla) a chtěla být moje kamarádka.
Měla jsem podezření a oni dva se tím nespíš slušně bavili…
Takže ono to je o charakteru té osoby. Může být povahově jako ty a bude to brát stejně jako ty tenkrát, nebo to bude prostě typ ženy, které jsi ukradená a jde jí jen o to získat partnera. Takže s tím navštěvováním bych byla opatrná. Taky to může říct tvému manželovi a budeš mít doma peklo… Mě můj ex kvůli tomu zbil, že jsem se ho narovinu zeptala…
Tohle je prostě těžké…
@jdukolem píše: ???![]()
![]()
Asi má na mysli to, že zakladatelka udělala prakticky to samé, co servírka jim.
@terinka4444 píše:
Ty jo, zase zafungovaly boží mlýnyony snad fakt melou
tak to je ale dobrá zpráva ne? že mlýny fungujou ![]()
@Malaga píše:
tak to je ale dobrá zpráva ne? že mlýny fungujou
@Ford Prefect píše:
Pokud je servírka charakter, tak ti řekne, že nic nebylo, i kdyby bylo. Pokud je servírka svině, tak ti může říct, že bylo, i když nebylo, jak píše @Tinkka. A teď si vyber.
Nevím, jak funguje váš vztah. Pokud normálně, tak ti jako člověk, který bude za chvíli slavit třicetiletou válku, radím, abys to nechala být. Protože od něj se pravdu, které budeš bezvýhradně věřit, asi taky nedovíš.
Konečně od tebe rozumný názor ![]()
@Slečna Ferka píše:
@omites Já už to tu několikrát psala: Můj muž má nevěru povolenou za splnění tří podmínek: neudělá nikde žádný děti, nedonese domů žádou chorobu a já se to nedozvím.Pokud to bude jednorázovej sex, ta z toho nehodlám dělat závěry. Každej jsme nějakej, a přijde mi lepší, než aby celý roky tajně snil o sexy kolegyni a pak se se mnou kvůli ní „férově“ rozešel, tak aby si jednou vrznul, zjistil, že ji má stejnou jako každá druhá, a vrátil se mi domů spokojenej, že je kanec.
(Sice si myslím, že to nedělá, ale jak říkám, i kdyby jo, tak mi to žíly netrhá. Doma je dost, ke mně se chová láskyplně, dceři se věnuje a miluje ji nadevšecko, a to je základ. Rozhodně mu ani z nudy nepolezu na FB a do mobilu - i když jeho hesla znám.)
No jo, ale pokud nevěru schvaluješ, tak je tu tvůj názor irelevantní pro někoho, kdo nevěru odsuzuje.
Zakladatelko, byla veliká chyba, že jsi začala pátrat v době, kdy není doma, akorát se teď budeš trápit. Jde na tobě vidět, že se ráda pitveš v maličkostech a je mi jasné, že to jen tak nepřejdeš. Ale můj názor je takový, že spolu nic neměli a já bych to tedy neřešila. Nakonec je to jen chlap ne?
@Althya píše:
Holky, jeste jak tady vsechny pisete, ze by jste za tou servirkou nesly, ze by se mi vysmala a ja bych se ztrapnila, tak se podelim se svou zkusenosti z davne minulosti. Doufam, ze to nebude pouzito proti me, nejsem na to hrda. Takze pred lety jsem mela kamarada, docela to mezi nama jiskrilo a on priznal, ze ma pritelkyni a male ditko… on daval najevo, ze ho pritahuju a tak, me to lichotilo a bylo mi s nim fajn, sex byl, jen kdyz jsem zrovna nikoho nemela a byla prilezitost. Pak mi jednou zavolala jeho holka a chtela se sejit, tusila jsem, oc jde, ale neodmitla jsem ji. Zasly jsme do kavarny, popovidaly si v klidu, ona mi rekla, ze chce od nej odejit a potrebuje vedet, zda mezi nama neco bylo, rekla jsem ji pravdu. Vzala to v pohode, ze to tusila a chtela mit jistotu. Nakonec spolu tehdy zustali a rozchod nastal az pozdeji a to uz jsem se s tim klukem nestykala. Kazdopadne pointa - ta holka se v mych ocich nijak neztrapnila, proste jsem to brala tak, ze ma pravo znat pravdu a nikdy bych se nikomu v takove situaci neposmivala nebo tak neco…
hm, jenže tohle je i o inteligenci. Kamarádova žena asi neměla v hlavě bramboračku a ty taky ne. Ale pokud jí tam má servírka tak to setkání proběhne podstatně hůř.
@Takyjedna píše:
Konečně od tebe rozumný názor
Ty mě sleduješ? ![]()
Holky, tak manzel pred chvilickou volal, ale nevzala jsem to…proste jsem nemohla, vim, ze bych se do telefonu rozbrecela a to nechci ![]()
@Althya píše:
Holky, tak manzel pred chvilickou volal, ale nevzala jsem to…proste jsem nemohla, vim, ze bych se do telefonu rozbrecela a to nechci
prosím tě a proč bys brečela..naopak myslím že bys ho měla slyšet a trochu se uklidnit hm?
@hanka.br. píše:
22 let šťastného manželství lze už považovat za slušnou praxi, že?
Aha, tak to jsme si nerozumněly. Já myslela, kolikrát jsi přešla nevěru v takovém klídku, jako o ní tady mluvíš. Já totiž považuju za děsný alibismus se kasat, jak jsem nad věcí, ale zároveň říkat,,manžel má povolenou nevěru, když se o ní nedozvím,, To totiž nepřekonáváš nevěru a nejsi nad věcí, ale jen zavíráš oči a žádáš,,lži mi, ať mi nevezmeš iluzi o tobě, můžu doufat, žes to neudělal a můžu s tebou dál žít,, Já se radši nějak srovnám s pravdou než žít v bublině. Tahle reakce nebyla jen na tebe, shrnula jsem to jen dohromady.