Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, já být na tvém místě, rozhodně jí nekontaktuji.. už to, že jsi se podívala na jeho fb mu budeš vysvětlovat. jasně, on je tady ten špatnej, ale je to chlap a počítej i s tím, že to bude chtít otočit proti tobě, ty budeš z hádky trochu vykolejená a prostě chtě nechtě s v tom budeš plácat. Nepřidávej si
S končením nepospíchej, nic není černobílé. Je dobré, že si uvědomuješ, že nějaká chyba byla i na Tvé straně. Tady je fajn, že pokud budete oba chtít, dá se na vztahu zapracovat. Já bych asi spíš hrála zklamanou než hysterku, až dojde na řešení. To ho myslím překvapí. A pro tebe dobře. Většina totiž očekává, že když se začne o,,jiné paní",jde to s scénou.. ![]()
@Anonymní píše:
Jeste jedna vec, ta komunikace mezi nima na FB skoncila v lednu a nahodou jsem se manzelovi asi tak 2 tydny zpatky divala do mobilu a nic podezreleho tam nebylo. Ma ho volne, nijak ho neskryva a kdyz neco potrebuju, tak rekne, at si vezmu jeho tel…jak uz jste tady psaly, tohle na nevernika neukazuje.
Každá akce vyvolá rekci a ty máš čas na to promyslet akci, která pro tebe vyvolá co možná nejlepší reakci.
Vím, jak to bolí, ale uvidíš, že to bude nakonec dobré. ![]()
@fifinka609 píše:
A jedete vy,,jiné,, v teorii a nebo už v praxi? Já ve,,volném,, vztahu byla a ty vaše vysoce osvícené řeči nad věcí jsem vedla, když mi bylo asi tak 15 a tu praxi jsem měla teprve před sebou
22 let šťastného manželství lze už považovat za slušnou praxi, že?
@terinka4444 Ok, beru tvuj nazor. Jen to dlouhodobe sexualni psani - v cele komunikaci za vic jak pul roku byla jen ta veta, ze ma strasnou chut s ni su.kat a pak o te sprse, jinak nic vic. Potom uz jen to, ze byl u ni v baru, kdyz meli hodne lidi a nedali si pusu na rozloucenou…ja si ale taky davam s kamarady pusu na tvar, kdyz se setkame, nic v tom neni
@terinka4444 Naprosto souhlasím ![]()
Zakladateko- a ty se mu přestaň hrabat v soukromí, jelikož ten, komu to nejvíc ublíží jsi ty.
Myslím, že když jde o, milenku",žEnská to pozná i bez šmírování pošty ![]()
Jen taková poznámka - to, že v nějakým období jí řekl, že je na něj nepříjemná a nemá ho ráda, nebo co to přesně bylo, to nemuselo nutně být tak, že si pak dokazoval něco v té konverzaci s barmankou - to mohlo být naopak… tedy psal si s barmankou - jen tak - a ta mu psala hezký věci, co doma aktuálně neslyšel, tak pak zakladatelce řekl, že na něj není hodná. První mohlo být psaní a až pak výčitka, ne naopak, že ona byla hnusná a tak si začal psát… začít psát si mohl fakt „jen tak“..
Osobně si myslím, že s ní nespal, takový konverzace zase až tak výjimečný nejsou, ale pěkný to není, to je fakt. Čili z nastíněných variant navrhuju 3, myslím, že pokud nemá možnost se vrátit, stejně nic po telefonu konstruktivně nevyřešíte, počkej po jeho návratu. Nikdo nemůže vědět, jak by se zachoval.. Tady bych ale řekla, že velice pravděpodobně spolu nespali a ten moula jen žvanil
A moula proto, že to nesmazal.. Tohle pro mě nejsou parohy, tohle bych odpustila. Stálo by ho to možná norkovej kožich a prsten s briliantem jak holubí vejce, ale odpustila.. ![]()
Možná až se za tu dlouhou dobu vrátí, nebudeš to chtít řešit už vůbec.
Jo a rozhodně bych za tou babou nechodila a ještě rozhodněji nic nepsala na jeho účtu „jakože jsem on“.. Držím palce… Ale neboj, věřím, že tohle překonáte ![]()
A jen tak mmch, abych se vyjádřila k již napsanému… vážně jsem čuměla, že někomu přijde větší hřích vlézt na cizí profil než souložit mimo manželství!
To mě tedy fakt ne.
@Anonymní píše:
@terinka4444 Ok, beru tvuj nazor. Jen to dlouhodobe sexualni psani - v cele komunikaci za vic jak pul roku byla jen ta veta, ze ma strasnou chut s ni su.kat a pak o te sprse, jinak nic vic. Potom uz jen to, ze byl u ni v baru, kdyz meli hodne lidi a nedali si pusu na rozloucenou…ja si ale taky davam s kamarady pusu na tvar, kdyz se setkame, nic v tom neni
Nepsal by, že si nedali pusu v báru, kdyby spolu někde šoustali, no ne?
Takže myslím, že fakt šlo jen o přitroublou konverzaci
… ledaže by to už dopředu narafičil na tebe, že to jednou budeš číst.. ale takhle rafinovaný jsme jen my ženský, to by chlapa v životě nenapadlo ![]()
Zakladatelko, bud naopak rada, ze tady muz ted neni, zabranis tak ukvapenym zaverum a rozhodnutim! Vse si v klidu muzes rozmyslet a pak s rozvahou jednat! Co si asi myslis, ze Ti chlap rekne?!! Ja si osobne myslim, ze slo o blbe tlachy, kde si chlap honi ego..papir ci internet snesou vsechno. A mam s tim osobni zkusenost. Nemusi to nutne znamenat neveru! Jak se k Tobe jinak chova/al? Prislo Ti vse standartni? Drzim palce a verim, ze to urcite ustojis, nestresuj se a mysli na miminko, to je to nejdulezitejsi ![]()
@terinka4444, @milacekadelka Diky holky, uz se citim trochu lepe. Zkusim se uklidnit a uvidim, co bude dal, mam fakt spoustu casu si vse promyslet. Nechci delat z komara velblouda (manzel mi casto rikava, ze vidim problem tak, kde zadny neni), ale ani to nehodlam brat na lehkou vahu. Az se manzel vrati, bude mi muset vse vysvetlit
@lukresia píše:
@terien zminuju tebe, ale otázka je víceméně pro všechny ty holky co razí stejnou teorii…Zajímá mě jestli by takto tolerovaly jen jednu nebo i několik nevěr kdyby se o nich dozvěděly, vám by to bylo fakt jedno? nebylo by vám to líto? nerypu, jen mě to fakt zajímá
já bych odpustila jednu, u další už bych s tím měla problém. To upřímně nevím jak bych se zachovala.
@Anonymní píše:
@terinka4444, @milacekadelka Diky holky, uz se citim trochu lepe. Zkusim se uklidnit a uvidim, co bude dal, mam fakt spoustu casu si vse promyslet. Nechci delat z komara velblouda (manzel mi casto rikava, ze vidim problem tak, kde zadny neni), ale ani to nehodlam brat na lehkou vahu. Az se manzel vrati, bude mi muset vse vysvetlit
Já bych spíš zkusila nějaký rafinovaný protiútok (jakoby omylem poslanou sms manželovi, co měla patřit původně nějakému neodbytnému ctiteli?)
Nemyslím nějakou mstu hnusnou, ale aby ho to znovu nažhavilo a aby si uvědomil, co má doma… Musela bys hodně vážit slova
![]()
@Tinkka píše:
Zakladatelko, bud naopak rada, ze tady muz ted neni, zabranis tak ukvapenym zaverum a rozhodnutim! Vse si v klidu muzes rozmyslet a pak s rozvahou jednat! Co si asi myslis, ze Ti chlap rekne?!! Ja si osobne myslim, ze slo o blbe tlachy, kde si chlap honi ego..papir ci internet snesou vsechno. A mam s tim osobni zkusenost. Nemusi to nutne znamenat neveru! Jak se k Tobe jinak chova/al? Prislo Ti vse standartni? Drzim palce a verim, ze to urcite ustojis, nestresuj se a mysli na miminko, to je to nejdulezitejsi
Uz jsem to tady psala, cetla jsem i jeho dalsi konverzace s holkama, ktere ma v pratelich a zadne nepsal, ze se na ni tesi, ze na ni myslel cely den a ze ho mrzi, ze setkani neprobehlo - takze tohle chci taky resit, co spolu meli za vztah, jako evidentne mu ta holka nebyla ukradena a to me samozrejme trapi. Zacalo to vloni v cervnu, ona mu pak jeden den posilala graficke smajliky se srdicky…manzel nic takoveho, ale proste budu chtit, at se k tomu vyjadri, nejen k te inkriminovane vete o su.kani a sprse a co melo znamenat, ze on radeji osobne (ze ji radeji vidi nahou osobne nez na fotce ze sprchy?). Budu chtit vysvetleni a nehodlam byt za vola
@Anonymní píše:
@lukresia píše:
@terien zminuju tebe, ale otázka je víceméně pro všechny ty holky co razí stejnou teorii…Zajímá mě jestli by takto tolerovaly jen jednu nebo i několik nevěr kdyby se o nich dozvěděly, vám by to bylo fakt jedno? nebylo by vám to líto? nerypu, jen mě to fakt zajímá
Jsem tady uz psala, ze jsem navrhovala volny vztah. Tak kdyz tohle navrhuji, musim pocitat s nasledky, ne?