Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Takyjedna píše:
To teda čumím.A já blbec jsem si myslela, že seš taková domácí víla, co ráda uklízí, opečovává a vyváří.
Já taky ![]()
@LucisM píše:
Je tvůj manžel opravdu v zahraničí? Může se stát, že místo v zahraničí bude u nějaké milenky
i tohle se děje. A ještě s těma srdcerivnýma větama, jak mu žena doma už dávno nerozumí ![]()
@omites píše:
i tohle se děje. A ještě s těma srdcerivnýma větama, jak mu žena doma už dávno nerozumí
@Takyjedna píše:
To teda čumím.A já blbec jsem si myslela, že seš taková domácí víla, co ráda uklízí, opečovává a vyváří.
jak jsem psala - nemůžu se zavděčit všem.
Já jsem blíženec - činorodá, komunikativní, realistka. ![]()
@omites píše:
já to kdysi chlapovi i četla. Měl to online.
Stále se mnou je. Ani v zubech mě nevynesl.
On zas měl nějakou kámošku, ta nám pak poslala i nějaké oblečky na děcko, vaničku, chůvičky a zimní overal.
Další dvě jeho dopisovací slečny jsme rozebírali, jak to mají těžké a co by měly vlastně dělat - jedna si vzala nějakého ukrajince, druhou doma mlátil chlap…Jo, když to tady tak čtu, já už mohla být tolikrát rozvedená a stále toho chlapa mám doma.
Znova bych chtěla vypíchnout tu komunikaci a to, že co nevím, to mě netrápí. Fakt ne.
A podle numeroložky jsem prej silný rodinný typ. Je fakt, že když už mám to dítě, tak se do nějakého opouštění chlapa nehrnu.
On je rozdíl možná to, že si to vzájemně říkáte a netajíte si to ![]()
@omites píše:
jak jsem psala - nemůžu se zavděčit všem.Já jsem blíženec - činorodá, komunikativní, realistka.
já jsem bejk.. znamením
![]()
a jsem ráda že žiju
![]()
@omites píše:
já to kdysi chlapovi i četla. Měl to online.
Stále se mnou je. Ani v zubech mě nevynesl.
On zas měl nějakou kámošku, ta nám pak poslala i nějaké oblečky na děcko, vaničku, chůvičky a zimní overal.
Další dvě jeho dopisovací slečny jsme rozebírali, jak to mají těžké a co by měly vlastně dělat - jedna si vzala nějakého ukrajince, druhou doma mlátil chlap…Jo, když to tady tak čtu, já už mohla být tolikrát rozvedená a stále toho chlapa mám doma.
Znova bych chtěla vypíchnout tu komunikaci a to, že co nevím, to mě netrápí. Fakt ne.
A podle numeroložky jsem prej silný rodinný typ. Je fakt, že když už mám to dítě, tak se do nějakého opouštění chlapa nehrnu.
Však proč ne
Já si s jedním kamarádem píšu naprosto otevřeně o sexu, ví o každém mém bývalém, jak to dělal a jak velkýho ho měl
Přítel by mě ale asi zabil, kdyby to zjistil ![]()
@Takyjedna moc se omlouvám, že jsem ti narušila tvé vnímání světa ![]()
Já jsem jen chtěla, aby si ženské nemysleli, že to dělají jenom chlapi. A zároveň, že se dá vést prpená komunikace s někým a manžel klidně může sedět mě po boku. ![]()
Svět není černobílý.
Mimochodem - tenhle víkend jsem vyvářela, pekla a uklízela ![]()
@sissi79 píše:
já jsem bejk.. znamením![]()
![]()
a jsem ráda že žiju![]()
![]()
Já jsem lvice, královna salóónů
![]()
@radkka píše:
Já jsem lvice, královna salóónů![]()
![]()
![]()
ozvy se až budeš slavit vyskytnutiny, bude mejdlo
![]()
@radkka píše:
Já jsem lvice, královna salóónů![]()
![]()
![]()
já jsem blíženec s ascendentem ve lvu ![]()
@radkka píše:
Však proč neJá si s jedním kamarádem píšu naprosto otevřeně o sexu, ví o každém mém bývalém, jak to dělal a jak velkýho ho měl
![]()
Přítel by mě ale asi zabil, kdyby to zjistil
taky to tak mám ![]()
ale asi kdybych zrovna já tvrdila opak tak mi stejně nikdo neuvěří
![]()
@sissi79 píše:
ozvy se až budeš slavit vyskytnutiny, bude mejdlo![]()
![]()
![]()
Provedu
![]()
@radkka Já jsem normální. A co ty?