Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucisM
6.7.14 23:21

@radkka Já jsem normální. A co ty? :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
@Takyjedna píše:
To teda čumím. 8o A já blbec jsem si myslela, že seš taková domácí víla, co ráda uklízí, opečovává a vyváří. :nevim:

Já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
@LucisM píše:
Je tvůj manžel opravdu v zahraničí? Může se stát, že místo v zahraničí bude u nějaké milenky :(

i tohle se děje. A ještě s těma srdcerivnýma větama, jak mu žena doma už dávno nerozumí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.7.14 23:23
@omites píše:
i tohle se děje. A ještě s těma srdcerivnýma větama, jak mu žena doma už dávno nerozumí :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem si na někoho vzpomněla :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13141
@Takyjedna píše:
To teda čumím. 8o A já blbec jsem si myslela, že seš taková domácí víla, co ráda uklízí, opečovává a vyváří. :nevim:

jak jsem psala - nemůžu se zavděčit všem.

Já jsem blíženec - činorodá, komunikativní, realistka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
@omites píše:
já to kdysi chlapovi i četla. Měl to online. :mrgreen:
Stále se mnou je. Ani v zubech mě nevynesl.
On zas měl nějakou kámošku, ta nám pak poslala i nějaké oblečky na děcko, vaničku, chůvičky a zimní overal. :mrgreen:
Další dvě jeho dopisovací slečny jsme rozebírali, jak to mají těžké a co by měly vlastně dělat - jedna si vzala nějakého ukrajince, druhou doma mlátil chlap…

Jo, když to tady tak čtu, já už mohla být tolikrát rozvedená a stále toho chlapa mám doma.
A podle numeroložky jsem prej silný rodinný typ. Je fakt, že když už mám to dítě, tak se do nějakého opouštění chlapa nehrnu.

Znova bych chtěla vypíchnout tu komunikaci a to, že co nevím, to mě netrápí. Fakt ne. :kytka:

On je rozdíl možná to, že si to vzájemně říkáte a netajíte si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.7.14 23:24
@omites píše:
jak jsem psala - nemůžu se zavděčit všem.Já jsem blíženec - činorodá, komunikativní, realistka. :kytka:

já jsem bejk.. znamením :P :P :mrgreen:
a jsem ráda že žiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
6.7.14 23:25
@omites píše:
já to kdysi chlapovi i četla. Měl to online. :mrgreen:
Stále se mnou je. Ani v zubech mě nevynesl.
On zas měl nějakou kámošku, ta nám pak poslala i nějaké oblečky na děcko, vaničku, chůvičky a zimní overal. :mrgreen:
Další dvě jeho dopisovací slečny jsme rozebírali, jak to mají těžké a co by měly vlastně dělat - jedna si vzala nějakého ukrajince, druhou doma mlátil chlap…

Jo, když to tady tak čtu, já už mohla být tolikrát rozvedená a stále toho chlapa mám doma.
A podle numeroložky jsem prej silný rodinný typ. Je fakt, že když už mám to dítě, tak se do nějakého opouštění chlapa nehrnu.

Znova bych chtěla vypíchnout tu komunikaci a to, že co nevím, to mě netrápí. Fakt ne. :kytka:

Však proč ne :kytka: Já si s jedním kamarádem píšu naprosto otevřeně o sexu, ví o každém mém bývalém, jak to dělal a jak velkýho ho měl :oops: :lol: Přítel by mě ale asi zabil, kdyby to zjistil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.7.14 23:26

@Takyjedna moc se omlouvám, že jsem ti narušila tvé vnímání světa ;-)

Já jsem jen chtěla, aby si ženské nemysleli, že to dělají jenom chlapi. A zároveň, že se dá vést prpená komunikace s někým a manžel klidně může sedět mě po boku. ;-)

Svět není černobílý.

Mimochodem - tenhle víkend jsem vyvářela, pekla a uklízela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.7.14 23:26
@sissi79 píše:
já jsem bejk.. znamením :P :P :mrgreen:
a jsem ráda že žiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem lvice, královna salóónů :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.7.14 23:28
@radkka píše:

ozvy se až budeš slavit vyskytnutiny, bude mejdlo :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13141
@radkka píše:

já jsem blíženec s ascendentem ve lvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@radkka píše:
Však proč ne :kytka: Já si s jedním kamarádem píšu naprosto otevřeně o sexu, ví o každém mém bývalém, jak to dělal a jak velkýho ho měl :oops: :lol: Přítel by mě ale asi zabil, kdyby to zjistil :oops:

taky to tak mám 8)
ale asi kdybych zrovna já tvrdila opak tak mi stejně nikdo neuvěří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LucisM
6.7.14 23:29

@radkka lvice=slepice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
6.7.14 23:30
@sissi79 píše:
ozvy se až budeš slavit vyskytnutiny, bude mejdlo :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

Provedu :dance: :dance: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria