Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LucisM píše:
@radkka lvice=slepice
haha to je vtipné ![]()
a v rámci které astrologické školy toto moudro padlo? ![]()
@sissi79 píše:
spíš bych to viděla takto
Jéé, to si uložim
Děkuju
@omites píše:
@Takyjedna moc se omlouvám, že jsem ti narušila tvé vnímání světa![]()
Já jsem jen chtěla, aby si ženské nemysleli, že to dělají jenom chlapi. A zároveň, že se dá vést prpená komunikace s někým a manžel klidně může sedět mě po boku.
Svět není černobílý.
Mimochodem - tenhle víkend jsem vyvářela, pekla a uklízela
Ale prd, já jsem ráda, že je svět barevnej. A když už se tady tak odkopáváte - já jsem zas střelenej střelec, chaotik, idealista, co rychle vzplane
A ono taky hodně záleží na tom, jak si kdo s kým dopisuje, a co tím vlastně zamýšlí
Uf, to se mi ulevilo, že fakt taky někdy uklízíš, občas ti číhnu do diskuze ![]()
@radkka píše:
Jéé, to si uložim![]()
Děkuju
jsem to viděla dneska, tak se to aspoň použilo ![]()
Holky Ja mam podobnej problém. Taky barmanka. Začalo to před rokem, byla jsem podruhé těhotná. Tak jsem zatla zuby, prý jen kámoška, ona mu i psala že někoho má a je šťastná. Pak jí i posílal fotky malého když se narodil. Jenže zvaní na skleničku (z našich peněz, mě zval někam jen když mě chtěl sbalit a od ty doby nic) no a teď ji dokonce pozval na pracovní akci v Rakousku (odmítla ze je v práci). Co to jako má byt?? Však kolegové ví, s kým žije a má dvě děti. To se takhle tolerují„kamarádky“ na různých akcích? Když na něj udeřím, udělá ze mě zas hysterku, co mu leze do tel.
@Alice_band No radu asi nemám, ale bohužel jsem na tom podobně… no spíš hůř jelikož u nás mám jistotu, že nejde jen o psaní ale už i o činy a bohužel asi i city
Jinak u tebe bych to viděla tak, že když jí chtěl vzít až do Rakouska no tak nevím nevím, zda jí bere jen jako kamarádku…
Myslím si, že na takovéhle akce se mají brát manželky(přítelkyně) a né nějaké rádoby kamarádky. Ale zase v chlapském myšlení aby se prase vyznalo
Takže on to může myslet nevinně byť to tak nevypadá ![]()
Já teda taky něco přidám =/…Máme malého a vím co to s d+tmi udělá když přijdou o jednoho z rodičů kvůli rozchodu…Já bych kvůli svému dítěti vydržela dobu nezbytně nutnou (dokud nebude mít syn vlastní rozum na to aby pochopil jisté věci a rozumně se s nimi sméřil) s manželem se dohodla, že mezi námi už nic nebude, pokud chce spát s někým jiným ať si spí..Se mnou už ale ne! a jakmile mi to věk malého umožní tak se pak v klidu rozloučíme…Tohle chci udělat já…protože jinak bych se utrápila..takto to přijmu a jsem nějak v klidu… ![]()
Tady zakladatelka. Holky, chci vsem podekovat za reakce, cenim si toho a doufam, ze „se mnou zustanete“, dokud se to nejak vnevyresi ![]()
Dnes tomu spani asi moc nedam, ach jo, rano vezu malou do skolky, aspon tak.
V hlavou se mi ted honi vice moznych scenaru a rada bych znala vas nazor.
1. Manzelovi neco naznacim ve zpravach, ale nic o te holce. Napsala bych neco ve smyslu, ze jak jsem ted sama bez nej, napadaji me ruzne myslenky a ruzne si tak uvazuju, ze mam takovou a takovou predstavu o cloveku, se kterym bych chtela zustat do konce sveho zivota(vypsala bych mu konkretni vlastnosti a tak) a jestli je on stale tim clovekem pro mne…Co myslite?
2. Nedam nic najevo, naopak mu napisu, ze mi chybi, ze je mi smutno a uvedomila jsem si, jak jsem mu nekdy ublizovala svym chovanim a odmitavym postojem vuci jemu…ze chci, aby nam to klapalo a budu se vice snazit. Po jeho prijezdu pak budu delat dokonalou manzelku a kdyz muz bude chtit treba zajit do toho baru, tak tajne domluvim hlidani pro dceru a na posledni chvili mu reknu „tak zlato, mame hlidani pro malou, to jsi rad, ze muzeme jit spolecne, vid“
a uvidim jeho reakci.
3. Ted to nejak vydrzim a po prijezdu mu predlozim vytistenou jeho komunikaci se servirkou a co mi k tomu muze rict…
@milacekadelka píše:
Zakladatelko- já si nevěrou prošla v předešlém vztahu. Co tu napíšu, s většině líbit nebude…ale máš vlastně obrovskou výhodu, že je daleko a ne na dva dny. Ono totiž ne nadarmo se říká, že ráno moudřejší večera..můžeš si situaci v klidu promyslet, a trochu opadne ten prvotní šok. Uvědomit si, jestli kdybys tu konverzaci nečetla, chtěla bys s ním být nebo ne. Opravdu není jisté, že spolu spali. Třeba potřeboval zvednout sebevědomí. Rozhodně ho neomlouvám, nelíbí se mi to a ani taková konverzace by být neměla..ale pokud nakonec dospěješ k názoru, že si s tím chlapem dokážeš život představit(je mi jasný, že v tuhle chvíli ne, ale z 2 týdny to můžeš vidět jinak),můžeš obsah konverzace využít v svůj prospěch-asi jí psal své představy atd…máš možnost okořenit vztah, překvapit… pokud dojdeš k tomu, že s ním být nechceš, ok…ale budeš to mít dobře zvážené. já tentokrát druhou šanci dala a i když to nakonec nepopadlo, jsem ráda… nikdo nejsme bez chyby. Jak říkám, neomlouvám ho, ale abych ho házela hned do pekla, to taky asi hned ne…využij čas
Diky, to je rozumny nazor
@jdukolem píše:
tak si to zkus ujasnit.. nesedí ti to na něj a nebo zradil tvou důvěru??
víš ono je to hodně o tom, proč.. třeba ty vaše konflikty nebyly tak banální jak se jeví tobě..a on utíkal z reality - honil ego.. kdo ví.. (neomlouvám ho - abychom si rozuměly) snažím se tím říct, že v podstatě se tě to nemusí týkat - tebe jako osobnosti..je to o něm o tom co si tím kompenzoval
Rrsily se hlouposti, ale ma reakce byla casto nprimerena, to uznavam. Manzel mi v te dobe (vloni na podzim) nekolikrat rekl, ze ma pocit, ze ho nemam rada, ze nevi, proc jsem si ho teda brala(jsme svoji 2 roky), kdyz se k nemu takhle chovam, ze chce zenu, ktera ho ma rada a bude mu to davat najevo…to ja v te dobe moc nedelala.
@terinka4444 píše:
Já taky netuším…mě by to sebralo nekutečně, důbvěru by to srazilo daleko..teď si myslím, jsem přesvědčená, že bych ten vztah poslala do kopru…jenže je to jen taková nejasná myšlenka, miluju ho, děti ho milují, všechno, co je vybudované, je společné, chybí mi přes den, když je v práci. Představa, že budeme dva cizí rozvedení lidé je děsivá. Ovšem představa toho, že s nějakou jinou vede podobný intimní paralelní vztah je ještě děsivější
Zase neprehanej, manzel urcite zadny paralelni vztah nema a ani nemel. Tohle mohl byt flirt, kdy se navstevovali v jeji praci a obcas si napsali, mozna k necemu doslo, ale nejakou zamilovanost ci neco podobneho v tom urcite nebylo…to bych snad poznala. Manzel s nama travi hodne casu(ted je v zahranici, ale jinak), v noci spi doma, nevim kdy by s ni ten paralelni vztah mel
@SlecnaSally píše:
A co kdybys ji napsala za něho? Když si na jeho fb..Napiš něco tak, aby její odpověd prozradila vše…jestli to tady už padlo tak pardon
Jo, to me taky napadlo, ale tady mi to zatrhly, ze bych se mohla prozradit… ![]()